Takmičenja na temu Krugovi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Nikola_ksh

Obećava
Poruka
63
Osvrnimo se oko sebe i pronađimo krugove...
Dakle, tema je široka i možete slikati sve što je okruglog oblika... U prirodi, u gradu, u kući, ima ih svuda, budite maštoviti (:

Par primera:

30m3bco.jpg

Pravila:
1. Pravo učešća imaju svi članovi i članice foruma Krstarica
2. Fotografije moraju biti vaše delo.
3. Zabranjeno je stavljati potpis na fotografiju.
4. Fotografija mora biti 800x600 (ili približne) rezolucije.
5. Dozvoljena je obrada u Photoshopu ili u nekom od sličnih programa
6. Mozete poslati 1 ( jednu) fotografiju
7. Fotografija mora odgovarati zadatoj temi.
8. Prilikom glasanja ne moze se glasati za svoju fotografiju
9. Pobednik takmičenja bira sledeću temu..
10.Ne mogu se slati fotografije koje su se već postavljale na Forumu Krstarice.
11.Fotografija koja je primljena za takmičenje se ne može povući (moguća je zamena)

Takmičarske fotografije se šalju putem pp moderatoru Moghrion-u najkasnije do 19.04.2014. u 20h

Srećno...

Mislim da ovo preskačem... Jedino ako mi baš nešto zapne za oko, ali... Jednostavno se u tome ne vidim, nekako mi je previše... Što, da slikam utičnicu??? Slivnik? Gume, loptu??? Previše mi je neodređeno... Može biti sve i ništa... Nije mi to to...

Mislim da ovo preskačem... Jedino ako mi baš nešto zapne za oko, ali... Jednostavno se u tome ne vidim, nekako mi je previše... Što, da slikam utičnicu??? Slivnik? Gume, loptu??? Previše mi je neodređeno... Može biti sve i ništa... Nije mi to to...

A nekome nije fotografija kada se samo okrene fotoaparat ka strogo određenom motivu i škljocne.Na dobroj fotografiji se vidi način razmišljanja,moć zapažanja i ljubav prema fotografiji.A to može da se vežba baš na ovakvim temama,gde treba tragati i razmišljati.Pa se posle ni jednostavan i svakidašnji motiv neće više fotografisati iz najuobičajenijeg ugla,nego će fotografija imati nešto zanimljivo u sebi.

A nekome nije fotografija kada se samo okrene fotoaparat ka strogo određenom motivu i škljocne.Na dobroj fotografiji se vidi način razmišljanja,moć zapažanja i ljubav prema fotografiji.A to može da se vežba baš na ovakvim temama,gde treba tragati i razmišljati.Pa se posle ni jednostavan i svakidašnji motiv neće više fotografisati iz najuobičajenijeg ugla,nego će fotografija imati nešto zanimljivo u sebi.

Hm... Pa gle... Pa ni teme prije nisu bile određene... Bile su super
- grad u proljeće
- cvijet
- sat

Ali krugovi??? Što naslikam krug šestarom i to fotkam??? Ne mora se svatko složiti sa mojim mišljenjem, ni ja sa svačijim... I ne moram sudjelovati u svakom natjecanju. Kad bude nešto zanimljivo po mom mišljenju, uključiću se...

- grad u proljeće
- cvijet
- sat

Ali krugovi??? Što naslikam krug šestarom i to fotkam??? Ne mora se svatko složiti sa mojim mišljenjem, ni ja sa svačijim... I ne moram sudjelovati u svakom natjecanju. Kad bude nešto zanimljivo po mom mišljenju, uključiću se...

Kao što si ti izneo svoje mišljenje,tako sam i ja uradila.Ne očekujem da se složimo oko toga.:)

Ako bi se čule samo kritike ovakvih tema,vremenom bi i nestale odavde,a to je šteta.(po mom mišljenju.;))

- grad u proljeće
- cvijet
- sat

naravno..ko se nadje ucestvovace, ko se ne nadje nece i idemo dalje :)
medjutim za krugove je dovoljno malcice pustiti masti na volju i nacices ih svuda oko sebe..samo se okreni oko sebe po sobi i nacices ih goomilu u to sam siguran..pocev od najobicnijeg CD/DVD-a pa nadalje :)

tako je ja nasla :D

- - - - - - - - - -

- grad u proljeće
- cvijet
- sat

Evo sve sto si naveo mozes uslikati i loptu i klikere i krug sestarom :D probaj iz blizine i da bude zanimljivo

Nov sam u fotografiji, i na forumu tako da ne znam kako sve ovo funkcionise. Voleo bih da saljem slike, i da se takmicim. Tako da sam otvoren i za kritike i za pomoc. :D

Pozdrav
Iskljucivo svoje fotogrfije, mozes da postavljas po temama max.velicine 800x600
kao i da saljes na takmicenja..Za svako takmicenje imas Pravila kojih se moras
pridrzavati a svoju fotogrfiju saljes nadleznom moderatoru na pp

- grad u proljeće
- cvijet
- sat

Meni se dopao onaj tvoj sat iako je fotografija bila malo mutna.
Kakva ironija - sat u obliku krsta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back