Takmicenja na forumu

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
128.962
u ovom trenutku imamo takmicenja na forumima
fotografija, knjizevnost, muzika

postoj i ideja za takmicenej na kulinarstvu.

ali jos nismo osmisli u kojoj formi.

cesto me ljudi i pitaju kako da pormene onaj genericki tekst ispod nicka a odgovor je uvek isti..to je nagrada za pobedu na takmicenju.

da li imate ideja za jos neka takmicenja na nekim drugim forumima ili na vec postojecim u nekoj drugoj formi?

hvala.

Upvote 0
Takmičenje u dužini spolovila :malav:

:zcepanje:
vidi se da si nova
forumasice su poznate po brkovima
a forumasi po duzini jelte.. duzini :D
a admin je prvi medju jednakima jer ne bi bio admin da je drugacije, tako da je to takmicenje besmisleno :D
sta msilis zasto je @yioim skinut sa mesta moda?
proverom forumaca je otkriveno da ne zadovoljava moderatorske standarde z:mrgreen:

Na kulirnarstvu npr za "originalni forumaski recept"

npr skoro sam pravip pitu kompirusu (pa koju drugo) i naravno nestala je i pre one sa mesom i pre sirnice.
Zasto ?
E sipak :p odgovor cuvam kad bude takmicenje.

Ko napravi po mom receptu potpisujem da ce samo tako da je ubuduce pravi
:D
ja sam imao jednu drugu ideju...
nabrojimo recimo deset sastojaka (sta god..ono..brasno, luk, jagode, ulje, junece meso ....) i onda smisljaju recepte i posle se glasa koji recept deluje najukusnije.

ja sam imao jednu drugu ideju...
nabrojimo recimo deset sastojaka (sta god..ono..brasno, luk, jagode, ulje, junece meso ....) i onda smisljaju recepte i posle se glasa koji recept deluje najukusnije.
svidja mi se @Red neka smisli sastojke za pocetak a mi cemo da sklapamo recept..posle neka pobednik daje sastojke za sledece takmicenje

Ok, hajde malo ozbiljno. Ostajem i dalje pri onoj želji da se nastavi započeta tradicija turnira u šahu koji je jednom organizovan. Naravno, nikada neću pobediti, ali je kul takmičiti se. Bila je odavno priča i za turnir u pokeru.

Imaš li ti @Mimi-95 neke predloge?

Takmicenje modova - ko manje postova obrise za 24h :zbanana:

Znam da je tesko, ruka sama krene, i zato je to pravi izazov.

Pobednik dobija genericki naziv "najmanje brise".

Naravno, kontrolu i brojanje ne smeju raditi modovi, nego, recimo, mi redovno brisani gosti.

Ajmo, glasanjeee :vatromet:

svidja mi se @Red neka smisli sastojke za pocetak a mi cemo da sklapamo recept..posle neka pobednik daje sastojke za sledece takmicenje
Kao, napamet glasanje, jer, logično, niko neće da isproba sve te recepte?

Meni se nekako više sviđa Krompirkova ideja...
Na kulirnarstvu npr za "originalni forumaski recept"

Ali svakako mogu i da pobrojim namirnice, pa se igrajte...

Slične teme

Back