Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
izvinjavam se kompletnom auditorijumu sto nisam glasao, malo sam u konfuziji sa danima i datumima i sada kada sam stigao kuci , zakasnio.
kada se bude zavrsilo glasanje dacu nekoliko reci o svojim radovima i takmicarskoj temi
jos jednom izvinjenje
ja sam na poslu imamo neku guzvu , pa tek kada se vratim kuci racunacu glasove.. znaci negde oko 18h ... pa ko hoce neka glasa do 18h konacna odluka nema vise pomeranja lol
Ucesnici sa 0 poena nisu prikazani, a medju njima sam i ja
Branaaa je diskvalifikovan zbog brisanja fotki tako da njegove poene nisam uzeo u obzir, inace branaaa bi se plasirao na 2. mesto sa 7 poena.
Cestitam pobednicima, i zahvaljujem se svima sto su ucestvovali, zeleo bih da istaknem Daneza i alal sa odlicnim obradama, najrealnije danez a alal sa najboljom idejom.
Cestitke za Fibi3 na pobedi. Takodje cestitke za Hanibal77 na drugom i Ghost in the shell na trecem mestu. Naravno cestitam i ostalim ucesnicima takmicenja na idejama i ulozenom trudu. Pozdrav i zelim vam dobro svetlo.