Takav sam, gramziva gnjida

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
da, naravno..:)
evo danas, derem se ja, odnosno glasno govorim:mrgreen:, i kolega mi kaze pa dobro jel mozes ti da ne vices..
na sta ja, mrtva ladna kazem, daj navikni se vec jednom:rtfm:(nov je kolega):rotf:
sto je najgore, ostali su stvarno ogluglali:)

E da i najzanimljivije je kad nešto govorim pa drugi ne čuje i traži da ponovim pa opet ne čuje i traži da ponovim i tako 3-4 puta potpuno is pi zdim što je tako gluv :)
A kad ja ne čujem opet is pi zdim što je taj neko "tih i mutav".

da, naravno..:)
evo danas, derem se ja, odnosno glasno govorim:mrgreen:, i kolega mi kaze pa dobro jel mozes ti da ne vices..
na sta ja, mrtva ladna kazem, daj navikni se vec jednom:rtfm:(nov je kolega):rotf:
sto je najgore, ostali su stvarno ogluglali:)

Kotika, probaj da pocnes da ih udaras, mozda ce se i na to navici....

Moja zena je tako navikla da sad vise ni ne moze bez batina...

daj oprostite mi taj fejsbuk iako znam da ste tamo... kako da zivim u mracnoj sobi ako sam na srecnom fejsbuku? necu da se menjam !!! moram da sa borim s tim glupim programima!!!! cionisticke zavere!

udario mi je na solarni pleksus!
namerno je tako napravljen!
sta sad gotovo je.

naravno da nisi..ti si ekstremni narcis, koji za sebe misli da je uvek savrsen..:rotf:
Pardon..zna..ne misli:hvala:
Ma pita nas samo da li trazimo izgovor sto smo kreteni. Ja ne - prosto sam takav, bez foliranja kreten. Pa mislim valjda smo svi koji smo se prikljucili temi kreteni. Ja tako shvatio. :lol:

Aha..opet je neki tip nije startovo a ona se namestala

Napominjem da sam do sada strogo vodio računa da ne ispadnem kreten.
Nedavno sam upozoren na opasnost svog duhovnog zanosa i ne dozvoljavam sebi da ustuknem čak ni od najmanje ili najbeznačajnije provokacije, i trudiću se, takođe, da stalnim odricanjem uništim svoju grešnu krstarovsku prošlost više nego da postignem bezgrešnost izloženu opasnostima. Svako sam svoje kojotsko čulo stavio pod strogu stegu. Da bih umrtvio čulo vida propisao sam sebi pravilo da ulicom idem oborena pogleda, ne gledajući ni levo ni desno i nikad više u predivne zenske guze iza sebe. Moje oči kloniće se odsad svakog susreta sa očima žena. S vremena na vreme, osujećivaću ga naglim, iznenadnim naporom volje, sklanjaću pogled s monitora i odjavljivaću se sa Krste kad bude najinteresantnije.

Dalje, da bih umrtvio sluh, neću se naprezati da pazim na svoj poprilično mutiran glas, neću pevati niti zviždukati, neću činiti pokušaje da izbegnem šumove koji će mi bolno dražiti živce, kao struganje morskom penom po staklu, slusanje uzasavajucih Jutube clipova na Uz koju pesmu se osecate kao da lebdite, ili tresenje otrcanog persijskog ćilima moje jako gojazne komšinice. Da umrtvim čulo mirisa, biće mi verovatno najteže, jer u mojoj njuški postoji zilion receptora za mirise više nego kod običnih ljudi, ali, jedini smrad protiv koga se moje super-kojotsko čulo mirisa zaista bunilo je neki ustajali riblji zadah kao što je ustajali vonj neopranog glavića nakon par ejakulacija i mokrenja.

Da bih umrtvio ukus, trudiću se da se za stolom držim strogih običaja, držaću se doslovce svih propisa pravoslavne crkve o postu, i nastojaću da odvratim svoje hedonističke misli od raznih pikantnih jela, putem jednostavnog nerazmišljanja o njima. Ali, da bih umrtvio svoje čulo dodira, biću primoran da se neumorno dovijam svojim pronalazačkim sposobnostima. Na primer, nikada neću svesno menjati pozu sa svojom partnerkom u krevetu, sedeću na najneudobnijim mestima i u najneudobnijim položajima, strpljivo ću podnositi svaki bol i svrab neminovan na ovu vrućinu, i kad vidim neku dobru ciciku u letnjoj haljinici držaću ruke ukočeno uz
telo kao brzohodač i nikada ih neću stavljati u džepove vec cu ih sklapati na leđima.

Back