Tajni vrt

božur(ž)

Početnik
Poruka
25
ja sam nova ovde pa ne znam postoji li ova tema vec, jer me stvarno mrzi da pretrazujem...

treba da napisem seminarski iz angloamericke decije na temu 'motivi i slike iz indije' u tajnom vrtu, al' mi se cini da o ovoj temi nema skoro nista na netu...

interesira me da li je neko ikad procitao ovu knjigu, ili je mozda obradjivao, nekad, jednom, na nekom kursu iz knjizevnosti? :roll: trebaju mi ideje, saveti, inspiracija...

studiram engleski jezik i knjizevnost, u slucaju da nekom nije jasno odakle sve ovo

aha, na konsultacijama nece nista da kaze, na fakuletskom kompjuteru ima linkova od kojih mi nijedan nije pomogao i tako... inspiracije nemam, a ni knjiga me nije pokrenula, zapravo bila mi je dosadna :roll:

Zar seminarski ne biras sam? Duzna je da ti da literaturu. Seminarski je ozbiljna stvar, nije to referat.
Dok citas knjigu izdvoji "indijske motive i slike", onda ih pronadji u indijskoj tradiciji (kopaj po knjigama tipa indijska mitologija i sl), pronadji im znacenja, pa onda promuckaj sta traze u angloamerickoj literaturi, pa jos decijoj. Bolji i konkretniji savet ne mogu da ti dam.
Indijska tradicija je Istok, u suprotnosti je sa Zapadnom. Cemu posezanje za motivima iz jedne drugacije tradicije? Bajkovitost, svet maste, deca....
Pricam napamet, al' mozda moze da te usmeri.

Back