Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 104.338
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadam se da to ne znači da neće podržati zajedničkog kandidata oporbe, ako ga bude.
Ovo su lokalne, beogradske teme. Nikola Jovanović je bio po dogovoru vođa opozicije u Beogradu, a sada se zamisao kreće u smeru, bar sa strane narodnjaka, da bi to trebalo Ponoš da bude. Naravno, za tako nešto je potrebna saglasnost i drugih, u prvom redu Đilasa, tako da tu nailazimo na probleme.
Lično govoreći, nikada nisam oduševljen kada vojna lica preuzimaju pozicije političara. To vrlo često bude slična greška kao kada tu dođu umetnici. Vojnici su previše kruti; hijerarhiju doživljavaju vojno i nedostaje im onog tipičnog elana koji je nužni preduslov za pravog političara. Sv. Nikola Beogracki možda jeste bio pokvarena gnjida, spletkaroš i backstabba, ali upravo su to kvaliteti koji ga čine dobrim da zapliva u političkim vodama, posebno kao novije lice.![]()
Meni deluje Ponoš mnogo ozbiljnije nego Jeremić.Epilog.
PONOŠ PREDVODI NARODNU STRANKU Jeremić: "Generalu povereno oslobađanje Beograda na izborima 2022."
![]()
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić najavio je večeras da će nekadašnji načelnik Generalštaba Vojske Srbije Zdravko Ponoš predvoditi listu te stranke na izborima u Beogradu 2022. godine.
"Predsedništvo stranke je donelo odluku da pripreme za oslobađanje Beograda na izborima 2022. poveri potpredsedniku stranke, generalu Zdravku Ponošu. Ne bih bio u cipelama onih na suprotnoj strani", napisao je na Jeremić na Tviteru.
![]()
Podsetimo, Ponoš je dugogodišnji saradnik Vuka Jeremića. Osim u Vojsci Srbije, radio je i u Ministarstvu spoljnih poslova.
U vreme dok je Jeremić bio na funkciji predsednika Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, Ponoš je bio njegov šef kabineta.
https://www.blic.rs/vesti/politika/...ralu-povereno-oslobadanje-beograda-na/fefmzd5
Šta je sa Šabićem, jel on baš nimalo nije zainteresovan?
Nije nešto harizmatičan lik i užasan je govornik, ali svejedno mislim da bi prošao dobro kao zajednički kandidat u Bg. Ne bi morao da se obraća celoj naciji u predstavljanjima ili debatama, kontam da ljudi u Bg ionako znaju za njega u solidnoj meri i šta dobijaju sa njim. Ne mora nešto naročito da se trudi da ih pridobije.
Meni deluje Ponoš mnogo ozbiljnije nego Jeremić.
Dobra odluka.
Nik Jov je sam sebe zakopao.Možda nisi ispratio; nije Ponoš preuzeo NS, već formira gradski tim, na lokalu, u Beogradu. Preuzima ulogu Nikole Jovanovića i u narednom periodu pokušaće se nametnuti kao vođa opozicije u prestonici.
Nik Jov je sam sebe zakopao.
A šteta imao je zvaku za političara.
Za Ponosa se radujem, treba nam više generala a ne lokal budala u politici.
NE može biti gore od ovoga, praktično da nemamo opoziciju.Džoni je bio sa Đikijem na prs' u dupe, a to se ne može baš reći sa Ponošem, tako da je neizbežno da će ovakav izbor doprineti verovatno jačanju trzavica u Udruženoj opoziciji Srbje.
Ovo će zaseniti Ronaldov prelazak iz Reala u Juventus