Tajne Vinove Loze

nisam gledao dovoljno da pohvatam radnju al sam gledao i više nego dovoljno da pohvatam šta rade s naglascima...samo mićalovićka priča sa tri različita u isto vreme i čudim se od kad je to rajački tako težak da se pogodi

odugovlace skoro kao mala nevesta

ako imas pricu za 10 epizoda - napravi 10 epizoda

koliko sam cuo ima 36 ,kraj se vec nazire, dave vec10 , davice jos 15

paun ubio teodoru , vuk nadje nacin da zezne zutog , verovatno pohapse bandu, vuk i vera zive srecno do kraja zivota , okruzeni unucima

Ali....to gledaju domaćice, babe, fanovi turskih serija.... :/
samo nisam ovo trece :lol:

limunada, ali meni gledljivo....micalovicka uvek lose glumi, a naglasak ubi boze, pa to je mogla bar da uvezba...zivela sam jedno vreme u tom kraju pa znam taj govor, i negde turi naglasak kako treba, ali vec u sledecoj reci se vrati na njen normalan...to mi bzv. Inace jako lepa zena.
Zaricka odlicno glumi, bas...inace u faci plunuti otac.
Mancicka je fenomenalna glumica kao i Krivokapic.
Lagana prica, Lepa priroda, lepa fotografija, i lepa muzika.

Serija je znaci uzasna
Bas mnogo puta sam se zapitala dal je ovo realno da se prikazuje na RTS1

Nista ne valja
Ne znam kako nisu sklopili budzet da se snima u prave kuce.
Da kad je snimanje napolje bude iz vise kadrova, uglova (kako se vec kaze), a ne samo jedan jer je on jedini.

Onda gluma ne valja, scenarijo nije nesto
Dolazi se do situacije kako se sve ponavlja, dijalozi, situacije, pq to smori i ti znas stq da ocekujes, predvidljiva je

Trebalo to efektnije da se uradi, prica je dobra, ali serija je trebala jos bolje da se uradi

Ps: i da dodam da, ovakve serije samo znaju da pokazu kako nasi glumci nemaju pojma da glume, skinu govor
I onda se vidi, da su dobijali neke nezahtevne uloge na koje su se proslavili, msm uzash

Ali....to gledaju domaćice, babe, fanovi turskih serija.... :/
Uf, uf...
Nisam gledala TV program, odskoro sam počela ali neredovno, ne gledam serije.
Slučajno sam na K1 nabasala na jednu od epizoda serije 'Tajna vinove loze'.
Nastavila sam da gledam svako veče do kraja ( možda sam od polovine serije počela gledati.)

Meni se serija dopala!
Svidela mi se muzika, svidela mi se vojvođanska panorama, dopao mi se dvorac i vinogradi Zvonka Bogdana ( imala sam priliku i uživo da vidim tu lepotu).
Volim Vojina Ćetkovića, Slobodu sam zavolela gledajući je u pozorišnoj predstavi ' Tri sorele', inače mi je simpatična.

Tvorac serije je Mirjana Bobić - Mojsilović koju takođe volim, naročito njenu poeziju.
Možda nije 'In' čitati Mirjanu Bobić, kao ni gledati domaću seriju.
lakše je kritikovati, zamerati, naći manu. I tuđe je uvek bolje!

Rezime: Serija mi je prijala, skratila dokone večeri u doba korone, muzika mi je dobra, naročito uvodna špica.

Serija je znaci uzasna
Bas mnogo puta sam se zapitala dal je ovo realno da se prikazuje na RTS1

Nista ne valja
Ne znam kako nisu sklopili budzet da se snima u prave kuce.
Da kad je snimanje napolje bude iz vise kadrova, uglova (kako se vec kaze), a ne samo jedan jer je on jedini.

Onda gluma ne valja, scenarijo nije nesto
Dolazi se do situacije kako se sve ponavlja, dijalozi, situacije, pq to smori i ti znas stq da ocekujes, predvidljiva je

Trebalo to efektnije da se uradi, prica je dobra, ali serija je trebala jos bolje da se uradi

Ps: i da dodam da, ovakve serije samo znaju da pokazu kako nasi glumci nemaju pojma da glume, skinu govor
I onda se vidi, da su dobijali neke nezahtevne uloge na koje su se proslavili, msm uzash
Ocigledno da mi bolje ne mozemo,produkcija one paljevine na kraju je kao kasandra 90ih,umesto da se na kraju jedva ceka nastavak,zapita se covek sta mu je
trebalo da protraci nedelje i mesece na jeftine promasaje,posle kazu glumci super je ta hiper produkcija mora od svog smeca da ispliva nesto kvalitetno,a ne ispliva nista,dzabe se nadamo,bitno da oni imaju posla

Kultura vina se najvise neguje u Francuskoj. Njima je recimo svetogrdje da pijes vino sa coca-colom. Uspeva grozdje za vino
samo na brdu iskoseno da ga obasjava Sunce, da pazljivo okopavas da ne ostetis koren i da prskas sa plavim kamenom.
Ima vise sorti, kod nas je najbolje bilo oko Smedereva odakle je moja majka, ali nazalost upropasceno prljavom industrijom
i zelezarom.

Ocigledno da mi bolje ne mozemo,produkcija one paljevine na kraju je kao kasandra 90ih,umesto da se na kraju jedva ceka nastavak,zapita se covek sta mu je
trebalo da protraci nedelje i mesece na jeftine promasaje,posle kazu glumci super je ta hiper produkcija mora od svog smeca da ispliva nesto kvalitetno,a ne ispliva nista,dzabe se nadamo,bitno da oni imaju posla
Ja nisam cekala da se zavrsi serija pa da kazem sta sam ja gledala, ja sam to govorila samoj sebi od prve epizode, a nastavljala da gledam jer nije imalo nista drugo.
Uglavnom serija mogla mnogo bolje da se uradi i taj pozar na kraju serije, nije nista spec
Ali sta da ocekujes od toga kad ni serija nije snimljena na nivou

Back