Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li ste potpuno otvoreni prema svom partneru ili ipak imate neku tajnu?
Postoje trenutci kad sam potpuno otvorena, tajne sa tim trenutcima nemaju neke veze...
..svako ima tajne...
Тамо где има праве и искрене љубави, тајне не би требале да имају своје место.
У супротном нема ни искреног односа
Ne postoji potpuno iskren odnos...![]()
Онда нема ни искрене љубави у таквој вези
Но, иако је у пракси много више таквих случајева као што си навела ипак се не бих сложио да не постоји и потпуно искрен однос. Редак јесте, али постоји
ne postoji potpuno iskren odnos, samim tim ne postoji ni potpuno iskrena ljubav..
Bas tako.
Uvek imam neku tajnu. Ne mora sve da zna.
Онда нема ни искрене љубави у таквој вези
Но, иако је у пракси много више таквих случајева као што си навела ипак се не бих сложио да не постоји и потпуно искрен однос. Редак јесте, али постоји
ne postoji potpuno iskren odnos, samim tim ne postoji ni potpuno iskrena ljubav..
98% iskren.
Nije sad da sam ja neki super poštenjačina, nego sam loš lažov, pa bolje odmah da priznam - ako probam da lažem upletem se ko pile u kučine, pa i od sitnice ispadne veliki problem.
Onih 2% je tu zato što ponekad zaboravim nešto da priznam.
Tek cu sad da krijem sve i svasta. Od kad ne govorim iskreno koliko sam sta platio ili prodao- obogatio sam se.
)))) tako treba
Ja mislim Nina da je ljubav prevara. Kad te osvoji neko pa manipuliše tobom. Kada i najveću laž može da te ubedi da je istina. Lako joj veruješ, lako te ubedi u sve što kaže, a to je već manipulacija. Nisu svi muškarci takvi, ali mislim da velika većina ipak jeste takva