Tajna

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne postoji potpuno iskren odnos...:)

Онда нема ни искрене љубави у таквој вези :)

Но, иако је у пракси много више таквих случајева као што си навела ипак се не бих сложио да не постоји и потпуно искрен однос. Редак јесте, али постоји

Но, иако је у пракси много више таквих случајева као што си навела ипак се не бих сложио да не постоји и потпуно искрен однос. Редак јесте, али постоји

Pa sad, mogli bi da pricamo o tome sta je iskrena ljubav i zasto mislis da tajne mogu da joj smetaju...ali to je mnogo siroka tema...:lol:

98% iskren.
Nije sad da sam ja neki super poštenjačina, nego sam loš lažov, pa bolje odmah da priznam - ako probam da lažem upletem se ko pile u kučine, pa i od sitnice ispadne veliki problem.
Onih 2% je tu zato što ponekad zaboravim nešto da priznam.

Ne postoji potpuno iskren odnos...:)

ne postoji potpuno iskren odnos, samim tim ne postoji ni potpuno iskrena ljubav..

Postoji jedan par iz panceva za koji sam stvarno mislio da su stvoreni jedno za drugo. Maksimalno su posveceni jedno drugom, svuda su zajedno. Zgrada do moje. Popravljam tako jednog dana auto jednom taksisti, a on pricljiv kao slovakinja na slavi, i kaze on meni: sebastiane ( :lol: ) da li poznajes to dvoje? Rekoh, znam ih iz vidjenja, jave se kad prodju i to je to. E vidis, to dvoje su svingeri, cesto ih vozim na takva okupljanja. Tad sam se smorio kao ekser na kanalu..jbt to je bilo poslednje sto sam mogao ocekivati.Zasto to rade i kakva je to sreca ne znam, ali ih od tad posmatram kao dve isfolirane budale.

98% iskren.
Nije sad da sam ja neki super poštenjačina, nego sam loš lažov, pa bolje odmah da priznam - ako probam da lažem upletem se ko pile u kučine, pa i od sitnice ispadne veliki problem.
Onih 2% je tu zato što ponekad zaboravim nešto da priznam.

Da golube, i ja nekad upadnem u zamku tih 2% i postanem senilan za neke stvari:lol:

Da li ste potpuno otvoreni prema svom partneru ili ipak imate neku tajnu?

nije sad baš da ću uvek da pričam sama o svemu, ali na svako ću pitanje iskreno odgovoriti.. tako da to ustvari znači samo da ne lažem, a ako postoji neka tajna to je samo zato što me nije o tome pitao.. :lol:
šalu na stranu, kad se ono baš zaljubim i kada steknem poverenje u partnera, onda nema šanse ništa da krijem.. smatram da sve, i dobro i loše, mogu da podelim sa njim, jer po nekoj mojoj logici on bi trebalo da mi bude i najbolji prijatelj.. ako dodjemo u fazu da moramo nešto da krijemo jedno od drugog onda je to veza u kojoj ne želim više da ostajem..

ne postoji potpuno iskren odnos, samim tim ne postoji ni potpuno iskrena ljubav..

Ja mislim Nina da je ljubav prevara. Kad te osvoji neko pa manipuliše tobom. Kada i najveću laž može da te ubedi da je istina. Lako joj veruješ, lako te ubedi u sve što kaže, a to je već manipulacija. Nisu svi muškarci takvi, ali mislim da velika većina ipak jeste takva

Ja mislim Nina da je ljubav prevara. Kad te osvoji neko pa manipuliše tobom. Kada i najveću laž može da te ubedi da je istina. Lako joj veruješ, lako te ubedi u sve što kaže, a to je već manipulacija. Nisu svi muškarci takvi, ali mislim da velika većina ipak jeste takva

Vaske, nije ljubav prevara. Da bi covek spoznao pravu ljubav, onu koja ne opterecuje i koja jednostavno godi, za pocetak ne treba previse da ispituje ( da ne izigrava serloka holmsa), da bude tolerantan i da se potrudi da kod sebe koriguje ponasanje sto je vise moguce. Rezultat nece izostati.

Back