Tajna

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ima ono, dešavalo se i iskusnima, posle sexa onako klonuli duhom, ozbiljni, pozdrave se običnim poljupcem, kao čujemo se... I naravno nikad. 😑

Ako žena nije vesela i sa osmehom na licu posle sexa znači da nešto ozbiljno ne valja.
Ako nije vesela tokom sexa takođe.
I ako vam posle toga ne da do znanja da se raduje ponovnom susretu - piši propalo. 😑

Primedbe? Predlozi?

... питаш за другарицу која је смувала другарицу ?!

To se dešava kada nema razmene energije. Svako ostao sam sa sobom, svako ostao sam.
A žene sve osete, i da li je prisutan, i da li je bila željena, i niz sitnica.. Sad je pitanje koliko drži do sebe i kad će to prekinuti.

P.s. u dužim vezama ima svega, ovo pre mislim na obične veze

To se dešava kada nema razmene energije. Svako ostao sam sa sobom, svako ostao sam.
A žene sve osete, i da li je prisutan, i da li je bila željena, i niz sitnica.. Sad je pitanje koliko drži do sebe i kad će to prekinuti.

P.s. u dužim vezama ima svega, ovo pre mislim na obične veze
Zene osete ovo, zene osete ono, sve. Osetimo i mi nesto majka mu stara?

Nije veselost u cerekanju.
Pre u igri i pozitivnoj energiji.
ahaM..znaci nije ono kad je vezanu golicas pa ona otkida i upiski se sve u 16 :lol:

ebes taki pozitivan sex de ona ne stenje ko vucica upala u klopku, de nema oci urokljene-dok moze jos da ih drzi otvorene ako on u igri to specificno zahteva a njoj se sklapaju i iz usta joj izlazi samo ono poznato oh my goooood... :)

Poslednja izmena:
Ne znam bas da treba biti vesela tokom seksa, valjda treba biti napaljena/nalozena. I nakon seksa treba da bude umorna i nasmejana, opet i tu vesela mi je malo… ne zeni sina jedinca, nego se je*e. 😀

Ne znam bas da treba biti vesela tokom seksa, valjda treba biti napaljena/nalozena. I nakon seksa treba da bude umorna i nasmejana, opet i tu vesela mi je malo… ne zeni sina jedinca, nego se je*e. 😀

Može neko biti vrlo naložen i nesrećan. Umoran kao lepo umoran ili umoran kao želim da odem. Veselo kao pozitivna energija i igra ili trudim-se-da-se-ne-vidi-da-nisam-zadovoljna i imam kiseo osmeh 😀

Sve se to odnosi i na muškarce. Tačno po ponašanju posle sexa ti je sve jasno. Ume biti ono trudimo se da se ne vidi iz aviona da nemamo nikakve bliskosti.

Može neko biti vrlo naložen i nesrećan. Umoran kao lepo umoran ili umoran kao želim da odem. Veselo kao pozitivna energija i igra ili trudim-se-da-se-ne-vidi-da-nisam-zadovoljna i imam kiseo osmeh 😀

Sve se to odnosi i na muškarce. Tačno po ponašanju posle sexa ti je sve jasno. Ume biti ono trudimo se da se ne vidi iz aviona da nemamo nikakve bliskosti.

Nisam imao kontakta sa nalozenim i nesrecnim, na moju srecu 😊

sve se to da svariti dok ne ostavi evrice na uzglavlju gde je bio zanos.

Back