Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ovo konstatacija ili pitanje?Ako žena nije vesela i sa osmehom na licu posle sexa znači da nešto ozbiljno ne valja.
Ako nije vesela tokom sexa takođe.
I ako vam posle toga ne da do znanja da se raduje ponovnom susretu - piši propalo.![]()
Moja konstatacijaJel ovo konstatacija ili pitanje?
Meni interesuje što si budna u 5 ujutu?
Opa, bato, more, ludilo...Kod mene u grčkoj je sad 6.26![]()
Mda, baš ludilo.Opa, bato, more, ludilo...
tu se misli na svoju zenu, ili na zenu sa kojom imam sex (a da pri tome nije moja zena)Ako žena nije vesela i sa osmehom na licu posle sexa znači da nešto ozbiljno ne valja.
I ako vam posle toga ne da do znanja da se raduje ponovnom susretu - piši propalo.
Primedbe? Predlozi?
Bilo koja žena.tu se misli na svoju zenu, ili na zenu sa kojom imam sex (a da pri tome nije moja zena)
malo je razlika pa zato pitam
ako nije bila zadovoljna neka putuje. dodje meni druga, dodje njoj drugi.
ako nema klika, nema ni razloga za sledece vidjenje
Slažem se i za to. Ali oseti se to i prvog puta da li ima potencijalmoj licni potencijal retko je dolazio do izrazaja iz prvog puta.
NaravnoBolje se snalazim kada je malo upoznam pa tacno oserim sta i kako voli, prepoznam po disanju i uzdahu koliko i kako treba.
Otkači se posle prvog puta kad se proceni da tu nema šansikod ocajnica to ide iz prvog puta. ove sto su teze za zadovoljiti treba malo istrazivanja.
a opet, takve hoce i posle prvog puta da te otkace jer nisi zadovoljio (visoke) kriterijume
Da, kad je sve bolji i bolji to je extra.htedoh reci, sex je vremenom sve bolji i bolji. naravno dok meni ne dosadi pa posle je otkacim![]()
lepo more, tamnoputi muskarci a ti mene citira stavka po stavku.![]()
Ako žena nije vesela i sa osmehom na licu posle sexa znači da nešto ozbiljno ne valja.
I ako vam posle toga ne da do znanja da se raduje ponovnom susretu - piši propalo.
Primedbe? Predlozi?
Zavisi ako su duge i ozbiljne veze desava se da se ne uhvati orgazam ili se otalja odradi ofrlje i sa jedne i sa druge strane.Kada saberem sve muškarce sa kojima sam imala bliski susret, najviše puta je baš bilo jednom ili dvaput.
Sve pre toga može da deluje ok, ali... U sexu nema laži, nema prevare, sve se ogoli. A osmeh sve govori![]()
ovo bi voleo da vidim, da se cereka ko mandril prilikom ebacine...Ako nije vesela tokom sexa takođe.
"pripremala materijal" za temu.Meni interesuje što si budna u 5 ujutu?
Primedbe?Ako žena nije vesela i sa osmehom na licu posle sexa znači da nešto ozbiljno ne valja.
Primedbe? Predlozi?
Zamisli sretnes lika koji cuti tokom seksa, nekako to sve radi dok gleda u sliku sveca na zidu, i samo u jednom trenutku te pipne kaziprstom u grud, sutradan ti ustanes, jesi ok, on ce: m ono ok sam, sta god... Cujete se i kazes mu : zelim da te vidim a on ce: ok... Jbga...Ako žena nije vesela i sa osmehom na licu posle sexa znači da nešto ozbiljno ne valja.
Primedbe? Predlozi?
ovo bi voleo da vidim, da se cereka ko mandril prilikom ebacine...![]()