Tajna

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ako žena nije vesela i sa osmehom na licu posle sexa znači da nešto ozbiljno ne valja.
Ako nije vesela tokom sexa takođe.
I ako vam posle toga ne da do znanja da se raduje ponovnom susretu - piši propalo. 😑

Primedbe? Predlozi?
tu se misli na svoju zenu, ili na zenu sa kojom imam sex (a da pri tome nije moja zena)

malo je razlika pa zato pitam

Kada saberem sve muškarce sa kojima sam imala bliski susret, najviše puta je baš bilo jednom ili dvaput. 😑
Sve pre toga može da deluje ok, ali... U sexu nema laži, nema prevare, sve se ogoli. A osmeh sve govori😀

moj licni potencijal retko je dolazio do izrazaja iz prvog puta.

bolje se snalazim kada je malo upoznam pa tacno oserim sta i kako voli, prepoznam po disanju i uzdahu koliko i kako treba.
kod ocajnica to ide iz prvog puta. ove sto su teze za zadovoljiti treba malo istrazivanja.
a opet, takve hoce i posle prvog puta da te otkace jer nisi zadovoljio (visoke) kriterijume

htedoh reci, sex je vremenom sve bolji i bolji. naravno dok meni ne dosadi pa posle je otkacim :cool:

moj licni potencijal retko je dolazio do izrazaja iz prvog puta.
Slažem se i za to. Ali oseti se to i prvog puta da li ima potencijal 😏
Bolje se snalazim kada je malo upoznam pa tacno oserim sta i kako voli, prepoznam po disanju i uzdahu koliko i kako treba.
Naravno
kod ocajnica to ide iz prvog puta. ove sto su teze za zadovoljiti treba malo istrazivanja.
a opet, takve hoce i posle prvog puta da te otkace jer nisi zadovoljio (visoke) kriterijume
Otkači se posle prvog puta kad se proceni da tu nema šansi
htedoh reci, sex je vremenom sve bolji i bolji. naravno dok meni ne dosadi pa posle je otkacim :cool:
Da, kad je sve bolji i bolji to je extra.
A i to otkačinjanje mi je poznato. 😀 To žene ne rade kad im je extra.

Ako žena nije vesela i sa osmehom na licu posle sexa znači da nešto ozbiljno ne valja.
I ako vam posle toga ne da do znanja da se raduje ponovnom susretu - piši propalo. 😑

Primedbe? Predlozi?

Kada saberem sve muškarce sa kojima sam imala bliski susret, najviše puta je baš bilo jednom ili dvaput. 😑
Sve pre toga može da deluje ok, ali... U sexu nema laži, nema prevare, sve se ogoli. A osmeh sve govori😀
Zavisi ako su duge i ozbiljne veze desava se da se ne uhvati orgazam ili se otalja odradi ofrlje i sa jedne i sa druge strane.

Na početku veze je bitno da profuncioniše brzo. Moje neko iskustvo je da treba nekoliko susreta da profuncioniše.

Primedbe? Predlozi?
Primedbe? 😁😂

Jel ima neki centar za nezadovoljene zene? Centar za seksualne usluge.

Primedbe? Predlozi?
Zamisli sretnes lika koji cuti tokom seksa, nekako to sve radi dok gleda u sliku sveca na zidu, i samo u jednom trenutku te pipne kaziprstom u grud, sutradan ti ustanes, jesi ok, on ce: m ono ok sam, sta god... Cujete se i kazes mu : zelim da te vidim a on ce: ok... Jbga...

Back