`TAJNA ZVIJEZDE SIRIUS`

• Začetnik teme Začetnik teme 27E
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
У Гизи (Египат) јужни шахт Краљеве одаје усмерен је ка јужном небу, под углом од 45 степени. У доба пирамида то је била локација меридијанског транзита Зете Орионс, најниже од трију звезда у Орионовом појасу.
Приликом преласка меридијана у Гизи, три звезде из Орионовог појаса не леже баш сасвим у правој линији високо на јужном небу. Две ниже звезде, Ал Нитак и Ал Нилам, формирају савршену дијагоналу, али трећа звезда Минтака измештена је мало улево у односу на посматрача, према истоку. Занимљиво је да је то истовремено и прецизан распоред трију загонетних пирамида на платоу Гизе. Ваздушни снимак некрополе би показао да Велика Кеопсова пирамида заузима положај Ал Нитака, Кефренова пирамида положај Ал Нилама, док је Микериносова пирамида измештена према истоку, изван дијагонале коју формирају претходне две, комплетирајући тако оно што се испрва чинило као велики звездани дијаграм - Орионов појас.
Грејем Хенкок - "Трагови богова"

Претходне приче нас доводе до старог мита о Небеском народу, за који многи мисле да је новотарија деведесетих година, незнајући да у самом имену Сораби и Сербан лежи кључ те "мистерије". Сораби - на санскриту Сора значи небески свод, а Сербан - небески господин, војвода и кад се реч раздвоји још добијемо и Сер - небески бог, на санскриту Брану - господин, на српском - Бан - војвода. Злонамерни ће рећи какве везе српски има са санскритом, али такви треба да знају да поред српског још само бенгали језик има 20% истих речи са санскритом и још 10% сличних, што је Алокананда Митер (Тагореова унука) и доказала проучавајући у упоређујући сва три језика више деценија, о чему је држала и предавања у Калкути итд. Што се тиче српског и санскрита о томе је има шта да каже и Милојевић у својим "Одломцима", тако да је српска древност доказана, без обзира не оспоравања и чудовишне обмане оних без "Небеског" порекла. Дакле, Срби су Небески народ захваљујући далеким прецима који потичу са "Неба" и који су некада владали светом, а "што је било, биће опет".
Слава прецима!

Poslednja izmena:
Барељеф у Лувру

images

И сва србска идолу служаше Дагону

http://boxoff.files.wordpress.com/2011/03/fish.jpg
Nadam se da ne pokusavas da kazes da je riboglavi Papa Srbin i da treba da sluzimo vatikanu i Papi, ili samo mislis da oni koriste nas srbski simbolizam?
Rimokatolici slave Jupiter koji se rotira svake 12 godine, a papa poglavnik crkve sveti petar = jupetar.

Interesuje me i da li su drevni Srbi bili Lemurijanci ili Atlantidjani. I da li su bili farmeri ili stocari, Kain je bio farmer Avelj stocar, od koga smo mi potekli, sad ako danas stoka vlada Srbijom i sluzi papi, i sazvezdje Bika/Lade je aktivno, i prave nas ovcama to znaci da je nama sad dobro, a ne vlada okupacija i lopovluk koji normalni svi vide,

Sad sto se tice teorije o Volaru/Bootes i Arkturijancima, kao i Jarilo/Oriona i okoline, ova slika zaista neverovatna skrivena poruka umetnutih vanzemaljsko masonkih poruka u posterima filmova. 29 jula bi trebalo da je premijera Strumfova u 3d filma, i plakat tog filma je gotovo identican Simpsons plakatu ^ ali sa razlicitim polaritetima IO , stoga ukazuje na neki smisljeni kosmicki plan? https://i.imgur.com/EaGvA.jpg
Na slici -- Bootes, Quadrant Muralis ( cvena pirgijska kapa, ovo sazvezdje vise ne postoji i sad deo Volara) Coma Berenices (zuta kosa egipatske boginje) , Canes Venatici - psi,
Simpsons -orion homer.. ostale veze vidite..zanimljiva je Liza koja dodiruje celo ukazujuci na Jednoroga - Monocerosa, koji povezan sa kopljem bootesa, moguce neka kosmicka zvezdana kapija se uspostavlja na toj liniji, mozda postoje jos neki filmski posteri da upotpune kosmicku slagalicu.
Strumfovi.. na engleskom - Smurfs, MUR Lemurija, i murija je plava.. (kad spominjem muriju, setih se da sam prvi put cuo taj izraz u filmu E.T , tj prevodu titlu, kad sam bio veoma mali.) Takodje Mur se sadrzi u sazvezdju Quadrans Muralis, Muralis znaci Zid, (slobodni zidari). Dakle radnja u filmu- strumfovi ce preko zvezdane kapije,' plavi mesec', stici u NY, sto u prevodu znaci da se negde oko Arkturusa nalaze zvezdane kapije ka nebesima. I da Arkturijanci mogu doci ovde da nas spasu od neke katastrofe ili uniste, iako oni imaju svoje predstavike na zemji odavno, mada samim tim sto se poklapaju sa plavim strumfovima u belim kapicama, idu zajedno i sa siptarima i papom, sto ne ukazuje na dobre namere.

Они користе наш древни симболизам, као што су се и грчка и римска култура развиле из старије сарматске ( српске ).
Срби нису били ни Атлантиђани ни Лемуријанци већ моћни Сораби који су се борили против Атлантиђана јер су се исти одродили од Бога, па су их древни Сораби на крају утаманили. Срби су од Сербана а не од Каина или Авеља ... ако ти ово није познато, није ни чудо, Ватикан и бечко - берлинска школа су се добро побринули за то, али ко тражи, тај и нађе...
Наравно да влада окупација и није нам добро, али кажу, када Русија поново постане царевина, Србија ће процветати. И још кажу да до тога нема ни читав век, јер ће облик републике престати да постоји и да ће се поново вратити монархије.
Што се тиче Балкана, постоји податак да Балканци поред других 6 ванземаљских раса имају највише ДНК расе Тау Цети, и да та иста раса држи Балкан под контролом, мада не знам колико да верујем у то. Та прича ми делује као покушај да се Срби одвоје од Бога ...

Poslednja izmena:
Molim cenjene ucesnike u diskusiji da posete ovaj sajt mislim da ce biti zadovoljni -http://thehiddenrecords.com/index.htm - Posebno pogledajte ovu stranicu tog sajta -http://thehiddenrecords.com/egypt.htm - Sadrzaj sajta je samo mali procenat sadrzaja knjige Hidden Records istrazivaca Waynea Herschela interesantnog toliko da mu je uprava Vikipedije obrisala stranicu sa svog sajta da bi se naravno sto manje znalo za njega i njegova znanja.

Sirius i ostale Zvezde i planete treba pripadaju nasoj strani, koja je bliza Drakonijanskoj strani. MI jesmo prvi Bogovi i najstariji, dosli smo sa Sirijusa,tamo imamo svoje brodove, ali nismo rodom odatle, vec sa Oriona i Plejada.
Ja znam punu istinu o svemu, ali u ovon treutku nisam spreman za puni disclousure, a licno sam u kontaktu sa vanzemljacima i federacijom svetla, koji su mi otkrili da sam jedan od njih poslat na zemlju u cilju spasenja ljudske vrste, i da sam dugo pod amnezijom, ali budjene , pamcenje i secanje na poreklo mi se polako vraca.

Dok su ove DemokRAtsKe stranke dosle iz Drako.. jer pocinju na D.

Jel imas rizlu?

Ispade da je ovde Dejan Lucic glavni izvor informacija:hahaha:
Koliko se secam on je clan nekog ultra tajne organizcije koja cuva pravu istoriju:hahaha: A i on je jedini koji za tu organizaciju i zna:rtfm:

Profesor Srejovic se u grobu prevrce kada Lucic pominje Lepenski Vir.

Istorija Srba je mnogo jednostavnija od teorija o Sirijusu, zapravo istina je da smo mi potekli od jednog plemana sa Karpat koje je junacki pobeglo kada su ih napali Mongoli. Samo pleme se podelilo u tri grupe a nasa (srpska) grupa nastanila se u pojasu od beograda pa do Bele Crkve, u to vreme tu je bilo dosta mocvara u kojima smo se krili i pravili male naseobine, farbali se glinom (verovatno zbog komaraca). Postoji ogroman broj podataka o toj prvoj juzno-slovenskoj (srpskoj) kulturi i mnogi od tih radova objavljeni su u zbornicima narodnog muzeja koje Lucic i njemu slicni nikada nisu ni procitali. Kultura Lepenskog Vira nema nikakve veze sa pojmom srbi a i sami srbi su se pojavili mnogo kasnije u odnosu na te mocvarne naseobine.

Nema potrebe mistifikovati nase pocetke na ovim prostorima a i srbi su mix toliko razlicitih naroda da je nemoguce odrediti pravu genezu tih predaka iz mocvare.
Cinjenica je da na prostoru na kome se nalazimo je ranije postojalo mnogo interesantnih naroda i medju njima je bilo dosta neobicnih kultura ali to nisu sve srbi

@Dreamer
Da li je Hrastovnik upoznat sa tvojim idejama. Ako nije steta sto nije
Evo ti pa uziva. Valjao sam se od smeha. Ja se smorio posle pola sata, ali mozda tebi bude zanimljivo

@Tema
Citao sam ja za Dogone. Neka brza promena zvezde bi mogla da objasni nesto, ali ni izbliza sve. Jer, oni su detaljno opisali zvezdu Sirijus B, prema onome sto nauka o njoj zna sada.

Zanimljivo je da vjernici alternativnih nauka diskutuju o takvoj stvari kao što je zvijezda Sirius B.

Da se podsjetimo:
1. alternatici ne vjeruju zvaničnoj nauci i onome što ona tvrdi. Oni vjeruju samo onome što mogu vidjeti svojim očima i onome što skontaju svojim dubokoumnim filozofiranjem.
2. zvijezda Sirius B ne može se vidjeti ni golim okom niti ikakvom spravom dostupnom amaterima. Njeno postojanje utvrđeno je naučnim metodama, što je po tački 1. neprihvatljivo.

Back