Tajna uspešnog drugarstva/prijateljstva ?

da, ali ako i pregrme tu fazu, uvek će ostati onaj svesno -podsvesni poriv da jedan u drugome vide
nešto više od prijateljstva...ona/on će ga/je slušati, razumeti, pomagati, ali tiho patiti

i da li je to prijateljstvo zbog prijateljstva ili zbog potajne želje da ti bude ljubav ?

Moguće da hoće ostati kod jednoga taj poriv, ali isto tako je moguće i da oboje shvate da žele da ostanu prijatelji. Možda zvuči teško izvodljivo, ali verujem da ima i tih slučajeva.

što ne znači da proces neće opet da se okrene u smeru kad se opet aktivira hemija
tj. teško se ta privlačnost gubi, možda zataška samo

I ovo je verovatno. Sve je moguće.

sa ili bez kajanja ?

Čini mi se da tu ne može da prođe bez kajanja.
Tu jedino može da se kaže da neće biti kajanja ako oboje zaključe da žele da budu prijatelji.
Ali to mora da bude obostrano.

- - - - - - - - - -

Мушко-женска пријатељства - да, али у школском узрасту. После не. Шта ће ми то?

Zašto ne? U kakvom svetu živimo, prosto je nelogično ne održati prijateljstvo sa nekime vođen mišlju: šta će mi to.

- - - - - - - - - -

i to je jedan od razloga što sam pokrenuo ovu temu
da uočimo razlike(ukoliko ih ima) između poverenja npr. dve drugarice ili dva druga

Između dve drugarice će pre doći do nekog kuršlusa u odnosu, nego između dva druga.

Čini mi se da tu ne može da prođe bez kajanja.
Tu jedino može da se kaže da neće biti kajanja ako oboje zaključe da žele da budu prijatelji.
Ali to mora da bude obostrano.

Između dve drugarice će pre doći do nekog kuršlusa u odnosu, nego između dva druga.

najkomplikovaniji odnos je prvo muško-žensko prijateljstvo, posle žensko-žensko i na kraju muško-muško

žene su ipak malo složenijeg mentalnog sklopa pa odnosi između drugarica su drugačiji,
kod moškaraca je to jednostavnije, možda se usudim da kažem i iskrenije, što ne znači da nema i iskrenih ženskih prijateljstva

najkomplikovaniji odnos je prvo muško-žensko prijateljstvo, posle žensko-žensko i na kraju muško-muško

žene su ipak malo složenijeg mentalnog sklopa pa odnosi između drugarica su drugačiji,
kod moškaraca je to jednostavnije, možda se usudim da kažem i iskrenije, što ne znači da nema i iskrenih ženskih prijateljstva

Pa to. Devojke će se posvađati i oko komentara o tome kako se neka obukla, ili kakva joj je frizura ili nešto slično banalno, al da dođe do toga, tu je odnos plići od pravog prijateljstva.
Kod muškaraca, bar ja tako mislim, ima više iskrenosti u prijateljskim odnosima.

Pa to. Devojke će se posvađati i oko komentara o tome kako se neka obukla, ili kakva joj je frizura ili nešto slično banalno, al da dođe do toga, tu je odnos plići od pravog prijateljstva.
Kod muškaraca, bar ja tako mislim, ima više iskrenosti u prijateljskim odnosima.

mi smo jednostavniji, posvađaju se i dva druga, ali to uglavnom bude posle:

"ee čoveče, daj zajebi, koji se k...blesavimo, ajmo u kafanče nešto da tresnemo "

:D

Zašto ne? U kakvom svetu živimo, prosto je nelogično ne održati prijateljstvo sa nekime vođen mišlju: šta će mi to.

.

У овом животном добу уз друга добијам и његову жену која ме, рецимо, максимално иритира. Зато сам и прекинула дружење.

Да нећу можда сама да излазим са њим, кеве ти? На шта би то личило?

Друго је ако се случајно сретнемо па седнемо у кафић, то је ок.

У овом животном добу уз друга добијам и његову жену која ме, рецимо, максимално иритира. Зато сам и прекинула дружење.

Да нећу можда сама да излазим са њим, кеве ти? На шта би то личило?

Друго је ако се случајно сретнемо па седнемо у кафић, то је ок.

Na druženje dvoje prijatelja recimo.

Back