Tajna uspešnog drugarstva/prijateljstva ?

Moj najbolji prijatelj je muškarac.
Još uvek se družim sa drugovima koje sam stekla poodavno...
I u tim slučajevima osnovni preduslov je da nema hemije i ljubomornih partnera.
U ženskom prijateljstvu je važan zajednički sistem vrednosti, ali različite interesne zone.

odlično euridika, mislio sam da dodam i to pitanje prijateljstva između žene i muškarca,
ali da ne bude prenatrpano pitanjima to sam izostavio i nadao se da će neko to pomenuti

nikada niste imali neku hemiju između vas dvoje ili je bilo nečega pa ste to prebrodili
i nastavili samo sa druženjem ?

ne bre.to je ono kad ti je jako vazno da budes bolji,lepsi,pametniji,sve naj na ustrb osobe sa kojom se druzis

pa bre upravo to..kada je recimo neka drugarica lepša od većine iz društva, mora da bude nekog ogovaranja

- - - - - - - - - -

Nije to pitanje povorenje nego nismo na istoj talasnoj duzini... Osim sa dve drugarice, sa ostalima i nemam neku komunikaciju...

pričaš tom prijatelju svoje najintimnije tajne ?

ja se ne kapiram ni sa kim.

- - - - - - - - - -

ma iimam dve naj frendice,,,jao sto one imaju mana. :lol:

- - - - - - - - - -

al' su iste ko ja. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Da. I dobijam mnogo logicnije odgovore nego kada pitam drugaricu istu stvar.

zato sto se ne druzis sa drugaricama koje imaju muski mozak.

- - - - - - - - - -

terminal,pokusavas da mi stavis reci u usta
ne govorim o ogovaranju

dobro da ne pokusa i nesto drugo. :lol:

- - - - - - - - - -

ma...sve s esalim..ja sma malo cugnula sad. :zcepanje:

nema to nikakve veze
treba covek da je rasterecen zavisti ,zlobe i pakosti da bi imao stabilna i decenijska prijateljstva

- - - - - - - - - -

i na sujetu mora da zaboravi

Da :)

Uz to da se oseca uzajamna sigurnost, i sto s tice podrske i pomoci i diskretnosti i cinjenice da neces biti pogresno protumacen. Nema vaganja, nema odmeravanja i nadmetanja. Bitna je iskrenost, dobronamernost i posvecenost.

Back