Tajna sema

Gledala danas Sex i grad :mrgreen: Pa me to inspirisalo :rumenko:

Jel se stideli neke svoje kres kombinacije? Ili nekog sa kim ste bili u nedorecenom odnosu i sex je bio fenoooooooomenalan:per:, ali __? Nesto je falilo.. Bio / bila je mnogo glup/a, ruzan/a, nije za vase drustvo , niste zelila da ga/je vodite u narod? :per:
Znaci ne radi se o tome da je tajna zbog veze braka ili jer ste morali da krijete, ta osoba nije znala da je tajno. Prosto niste hteli da vas vidjaju zajedno .. Bio je dobar kres i to je to :mrgreen:[/QUOTE
Nikada nisam imao dobar sex a vecina zena sa kojima sam bio su bile za sve samo ne za pokaz.Doktorirao sam iz oblasti "Prtzanje skrndelja".Zato,90 posto svojih kres kombinacija krio sam kao zmija noge.Na kraju,shvato sam,da to nije za mene i da me mrzi da se cimam.Sad sam ovde na Forumu i srecan sam...

aha, jaoj sto me bilo sramotaaaaaa... on nizi od mene mnoooogooooooo... pa gde cu sa njim u javnost???
a sex... lele... znate kako se kaze mali covek - veliki ...:rumenko:

Jel se stideli neke svoje kres kombinacije? Ili nekog sa kim ste bili u nedorecenom odnosu i sex je bio fenoooooooomenalan:per:, ali __? Nesto je falilo.. Bio / bila je mnogo glup/a, ruzan/a, nije za vase drustvo , niste zelila da ga/je vodite u narod? :per:
Znaci ne radi se o tome da je tajna zbog veze braka ili jer ste morali da krijete, ta osoba nije znala da je tajno. Prosto niste hteli da vas vidjaju zajedno .. Bio je dobar kres i to je to :mrgreen:

Nisam bio u takvom odnosu.

Znaci ne radi se o tome da je tajna zbog veze braka ili jer ste morali da krijete, ta osoba nije znala da je tajno. Prosto niste hteli da vas vidjaju zajedno .. Bio je dobar kres i to je to :mrgreen:
Ja jesam, sećaš se onog patuljka iz teme? Uh... to je bilo..... :rumenko:

Ne...Da bi došlo do sexa mora da mi bude zabavan i zanimljiv kao osoba, a ako mi je ekstra za priču i sex, onda čemu skrivanje....:roll:

Back