Tajna sarme

Troublemaker1

Obećava
Poruka
87
Moja majka i moja žena juče se posvađale razlog svađe bila je sarma . Nela prepržava fil dok moja stara ne ....Meni je svejedno ukusna je i Nelina isto kao i od stare .... ciči jedna ciči druga ja da priznam čija je bolja ...bacio sam tanjir i otiso u restoran na večeru.

Kako vi spremate tu kletu sarmu ?

Proprzim luk ali meso ne. Tako mi je ukusnija, ne bude raskuvano. Mesam svinjsko i junece ali da junece vodi. Iseckam sitno i dimljenu sunku. Kada se skuva poredjam u tepsiju- red sarme, red suvog mesa pa zapecem.

I? Cija je ukusnija? Priznaj, mamina. :lol::p

Moja majka i moja žena juče se posvađale razlog svađe bila je sarma . Nela prepržava fil dok moja stara ne ....Meni je svejedno ukusna je i Nelina isto kao i od stare .... ciči jedna ciči druga ja da priznam čija je bolja ...bacio sam tanjir i otiso u restoran na večeru.

Umesto da ih pomiriš, ti si pobego ni manje ni više u restoran
da si poveo ženu i dete sa sobom pa ajde, a ovako :(

Jel Nela zna za temu o svekrvama na DiP-u..::malav:

Reci im da ces morati da spreme jos nekoliko puta pre nego sto odlucis. A onda uvek nadji neku manu, preslano, nedovoljno slano... Zezaj ih malo dok ne shvate da tebi to ustvari uopste nije bitno.

pozdravi nelu i reci joj da joj je bolje za dusevno zdravlje da se manje kurobeca pred svekrvom.svaka pravi kako voli i kako je naucila i bolje joj je radi mira u porodici da joj pohvali cak i kad skuva pomije
inace i ja proprzim luk i meso.nikad ne solim,kad je gotov fil,dodadam na sitno sitno skoro mleveno suvo meso od sunke ili pecenice ili sta vec imam,pirinac,jedno jaje i zamotavam

Umesto da ih pomiriš, ti si pobego ni manje ni više u restoran
da si poveo ženu i dete sa sobom pa ajde, a ovako :(

Jel Nela zna za temu o svekrvama na DiP-u..::malav:

Ja ne mirim nisam lud ...kad su znale zametnuti neka i rešavaju ...jedino sto nam s vrata naglasio kad se vratim sa večere očekujem mir i harmoniju ...ili jedna na vrata a jedna kroz prozor

Back