Tajna obaveštajna služba sa javnim službenim obaveštenjima?

Meni to malo nejasano. Malo, malo pa možemo pročitati kako tajna obaveštajna služba izdaje javno službeno obaveštenje. Je l to samo meni kontradiktorno il se ne razumem u rad tajnih službi? Tajna, znači, radi u tajnosti, javno saopštenje, svi mogu da čuju, pa u čemu je onda tajna tajne službe?
:mrgreen:
Kako je Nusic lepo opisao Aleksu Zunica, Udbasi su oni koji stvaraju besmislicarske narative u javnosti.

Ovo besmislicarsko saopstenje nekih besmislenih parazita iz KGB-a, ima samo funkciju da pomogne diktatoru Vucicu da nametne svoj tupavi narativ u okviru srpskog drustva.

Vecinu stvari koju udbasi rade nema veze sa mozgom.

Njihov zadatak je da lazu, da lazu u tajnim dokumentima cak, i da spinuju narative.

Skupina potpunih, ali potpunih besmislicara.

Aleksa Zunic stajl.

Meni to malo nejasano. Malo, malo pa možemo pročitati kako tajna obaveštajna služba izdaje javno službeno obaveštenje. Je l to samo meni kontradiktorno il se ne razumem u rad tajnih službi? Tajna, znači, radi u tajnosti, javno saopštenje, svi mogu da čuju, pa u čemu je onda tajna tajne službe?
:mrgreen:
Kako je Nusic lepo opisao Aleksu Zunica, Udbasi su oni koji stvaraju besmislicarske narative u javnosti.

Ovo besmislicarsko saopstenje nekih besmislenih parazita iz KGB-a, ima samo funkciju da pomogne diktatoru Vucicu da nametne svoj tupavi narativ u okviru srpskog drustva.

Njihov zadatak je da lazu, da lazu u tajnim dokumentima cak, i da spinuju narative.

Aleksa Zunic stajl.

Они су за здравог и нормалног човека потпуно невидљиви.
Њих осећају и њима се баве социопате.

А за њих имају спреман јако опасан (јако луд) материјал ...

Aleksa Zunic stajl.
Evo najveceg strucnjaka za tajne sluzbe na forumu krstarica.
Koga interesunu treba da prati skrabotine strucnjaka.

Bezbednost je bezbednost samo dok u njima rade samo nadprosecni ljudi...
Kad ih gleda neko sa prosecnom inteligencijom , naravno da nece nista da razume kad svodi na prosecnu inteligenciju , a kad ih gleda neko glup e onda upadamo u more pakosti, jer glup pliva u pakosti i lukavstini...

I odatle ide sve sto treba da znas...

Ako u bezbednosti rade samo nadprosecni ljudi , oni ce razumeti sta treba da se radi...
A prosecni ce videti povecanu bezbednost...
A ispod prosecni ce videti besmislice.

Problem je kad politika pozeli da upumpa svoje ljude u bezbednost....

Onda vise nadprosecni ne razumeju sta je tu struktura jer je nema, ne razumeju bezbednost jer rupsoni nemaju osecaj za bezbednost, niti podrzavaju bezbednost, , cuveno hladjenje jaja kad im dodje...
Dobar primer su WW2 filmovi...nemci stalno rade dupli recheck....proveravaju drugog nemca, jer uocavaju ako se zameni sa nekim da ne prati istu logiku bezbednosti...

Zato sad imamo drzavu u kojoj se govori o superiornoj sluzbi, ali ona vise nije sluzba bezbednosti , nego sluzzba dobavljanja informacija...
Razlika izmedju ta dva je ogromna...
Ja nisam deo nikakve a ima ih vise obavestajnih sluzbi, ali jasno je zasto su mi priliazili na svake dve godine sa ponudom...

Narod obozava moc i obozava da manipulise i da zloupotrebljava, stvarno obozava da zloupotrebljava...
Tako da kobajagi pljuje a stalno bi ako moze da se docepa uticaja i komande nad necim takvim...
Pa znate li koliko muskaraca i zena mi je trazilo da mi provalim neciji tudji facebook, kad je facebook bio u trendu...
Samo sto svako od njih ima mali perica pricu, tj ima sta bi voleo da zloupotrebljava a sta ne bi....neki bi voleli da imaju kamere nad drugima...
Neki da ih nadgledaju gole...
Neki da kradu...pa support za to...
Sticajem okolnosti sam posmatrao nekoliko njih koji se predstavljaju kao agenti BIA, uglavnom kao superpozicija vlasti , tj kao lokalni serifi...
Sto je vrlo opasno , jer vrlo lose rukovode kriminalnim i polukriminalnim elementima....
Ljudi se zaklanjaju iza njihovih igrica...vrse uticaj na lokal preko njihovih nesvesnih podrski tim krimosima i polukrimosima...ali nasilnicima..

Pri tome posto nisu stvarno DB mozda su BIA, oni sami ne shvataju sta rade...jer nikad nisu bili deo tog sistema koji stvarno radi prevenciju kriminala a da je deo DB...

Jedan moj poznanik radi kao obezbedjenje...medjutim on misli da ja radim u DB.
Zasto , zato sto on pravi takve propuste u svemu , i cesto ce ga skloniti sa pozicije pod nekom blesavom pricom..
A istovremeno ce videti kako ce i veliki kriminalci da mi ukazu postovanje i da se sklone kad im kazem, i to stvara taj efekat kod njega...
Medjutim, ja samo u odelu resavam stvar....sprecavam eskalaciju sukoba...tako sto na skupom brod restoranu recima usmeravam paznju i osecaj svih da su vazni i da je potrebna bezbednost za takvo mesto....
Ili gde god me vidi da radim njegov posao...tj obezbedjenje...vidi da ga radim drugacije...i to vam je to...iako nisam u nekoj sluzbi , sam nacin rada istog zadatka se razlikuje..
Slicno je i kad radis u telekom firmi , ili u bilo kojoj firmi..
Ja nesvesno , ali razdvajam prava pristupa informacijama , prema licnosti i prema radnoj poziciji.
A to nije obaveza rada u sluzbi nego je vrlo dobra stvar kad radis u nekoj firmi...
Zato je ova drzava pukla mnogo a ne malo...

Poslednja izmena:

Back