EnjoytheSilence
Elita
- Poruka
- 22.458
jao al mora da se zaviri kolko god bile kao gadne pa još mora i da se nešto piše![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jao al mora da se zaviri kolko god bile kao gadne pa još mora i da se nešto piše![]()
U kojim godinama zene najmanje reaguju na direktne i bezobrazne "upade"?
Ove mlade odmah nafrnje nos, psuju, vredjaju, prete, odguruju, zamahnu rukuom..uzas
Mislim, zelim da ti svrsim na sise, u usta...zar je to toliko strasan ulet? Npr.
Zar je to samo bakutanerima simpa ili smešno, gde je tu pravda za muškarce?
Gledi Lala Bosanku preko ograde i kaže:
"E moja komšinice,taki bi te pojebo!"
"Ajo,romantke i sevdaha moj komšija...A onaj moj mulac dođe kući,čuti i samo me obali i pojebe! A ovo romantka prvo..."
Eksplicitna romantka...
Došo Mujo kući, skida sako..baci oko u kuhinju kad tamo Fata zavukla se u donji deo sudopere, traži neku šerpu
On priđe, svuče joj dimije, naguzi, opa opa svrši za 15 sekundi, zatvori šlic, gurne Fatu nogom u dupe, uzme pivo i ode u dnevnu sobu da odmori
Taman digo noge na sto, kad ti eto Fate izlazi iz spavaće sobe nosi nwki veš na peglanje..
"Fatoo..otkud..otkud ti bonasad odatle.? .pa koja je ono žena u kuhinjii !?" preneražen pita Mujo..
"Majka Mujo..došla nam malo pomoć.."
"Pa kad ti je došla majka, što se nije javila..?"
"Nije moja..tvoja majka Mujo.."
Ove mlade odmah nafrnje nos, psuju, vredjaju, prete, odguruju, zamahnu rukuom..uzas
Mislim, zelim da ti svrsim na sise, u usta...zar je to toliko strasan ulet? Npr.
Najviše reaguju one kojima to zapravo imponuje, pa coktanjem, prevrtanjem očima, negodovanjem,... daju sebi na značaju.
Žene koje su oguglale na zainteresovanost muškaraca za njih, pa kako god ona bila ispoljena, ignorišu. Nema to veze sa godinama.
nije do zena, do muskaraca je
kad su mladji upadaju sarmantno, jer im se moze kad god hoce
kad se muskarci zdede, onda misle da svako treba da padne u nesvest ako njima moze vrsnjak da zatreperi..o tim svsavanjima po sisama, u usta uglavnom samo mastaju..zato su odbojni
ne verujem ni da se bakice odusevljavaju takvim upadom
...joj prevrćem se... bez obzira što je dive dodala notu ozbiljnog... još smešnije mi je...
...sad zamišljam nekog ko go stoji na promaji... da mu ga bar ona zaklati...![]()
...joj prevrćem se... bez obzira što je dive dodala notu ozbiljnog... još smešnije mi je...
...sad zamišljam nekog ko go stoji na promaji... da mu ga bar ona zaklati...![]()
sedi uvece i gleda dnevnik ne bi li docekao vremensku prognozu
pita ga zena - sta to radis
cuti, cuti da cujem da li ce sutra da pirne lahor
zena -da se poradujem unapred..kosava sa dunavaaaaaa
![]()
sedi uvece i gleda dnevnik ne bi li docekao vremensku prognozu
pita ga zena - sta to radis
cuti, cuti da cujem da li ce sutra da pirne lahor
zena -da se poradujem unapred..kosava sa dunavaaaaaa
![]()
implicitno - ovo što si naveo kao primer se zove bezobrazluk.
eksplicitno - bi bilo, da svi, ne samo žene, reaguju različito na bezobrazluk.
ako sam dobro shvatio temu, da žene u nekim godinama na bezobrazlik reaguju pozitivno... a u nekim godinama negativno...
rekao bih ne... godine nisu parametar...
da bi se na bezobrazluk gledalo sa simpatijama verovatno je ključan trenutak... a i siguran sam da je veoma bitno ko je onaj ko ga upućuje...
valjda nije ni potrebno da ove svoje tvrdnje poduprem nekim primerom.
mada,
mogao bih navesti jedan mali primer:
moj prijatelj bundeva, znam da se neće ljutiti,
kao veliki ljubitelj i stručnjak za sise,
evo već deceniju i kusur šeta po toj ivici tog bezobraznog... nonšalantno...
i za sve ovo vreme ja nisam video ni jedan negativni komentar.
za to ste mi valjda svi svedoci.
elem, nije da mi se ne svidja tema, dobra je.
hiljade faktora utiče na explicitnost, može se tu razglabati neiscrpno.![]()