Tajna explicitnosti?

U kojim godinama zene najmanje reaguju na direktne i bezobrazne "upade"?
Ove mlade odmah nafrnje nos, psuju, vredjaju, prete, odguruju, zamahnu rukuom..uzas:(
Mislim, zelim da ti svrsim na sise, u usta...zar je to toliko strasan ulet? Npr.
Zar je to samo bakutanerima simpa ili smešno, gde je tu pravda za muškarce?

Па ствар личности, човече бож'ји. :lol:

evo ja se ne bunim :zper:
jel to znaci da sam omatorela :sad2:
:rotf:

Експлицитност је супер за подизање тензије, ако људи воле.:lol:
Мушкарци углавном воле, а жене се фемкају, по мом мишљењу. Или су одрастале патријархално па се стиде и секса, а камоли неких сексуалних експлицитности.

Експлицитност је супер за подизање тензије, ако људи воле.:lol:
Мушкарци углавном воле, а жене се фемкају, по мом мишљењу. Или су одрастале патријархално па се стиде и секса, а камоли неких сексуалних експлицитности.

femkaju se nego šta

Ove mlade odmah nafrnje nos, psuju, vredjaju, prete, odguruju, zamahnu rukuom..uzas:(
Mislim, zelim da ti svrsim na sise, u usta...zar je to toliko strasan ulet? Npr.

ovo odma da ti spoje s onom metlinom nizvodnom temom i bice super ; )

Tek sam bila par dana ovde i mozda sam maksim dva casa nemackog imala..i dosla na faks da predam neke papire, cekam u redu i primecujem ga da blene u mene kao tele...zavrsim to sto sam imala, podjem da izadjem, kad on rece nesto na nemackom. I ja mu kazem da proba na engleskom, jer ga ne razumem, a on mrtav hladan:"My place or your place?" :eek: :-)))

Inace, veeelika razlika izmedju nasih i Austrijanaca u uletima. Oni se uopste ne plase i startuju te bilo gde. U tramvaju, na ulici, u prodavnici. O diskotekama, klubovima i kaficima da ne govorim. Zena nije posteno ni krocila unutra, a vec ima njih nekoliko, koji su u niskom startu.

nema to veze s godinama, nego sa licnoscu, da ne kazem personalitijem..
recimo, ti si vrlo recit i sarmantan, sigurna sam da mozes bolje i da to drugacije radis. mislim, te ulete. svrsavanje je manje vise isto :malav:

Tek sam bila par dana ovde i mozda sam maksim dva casa nemackog imala..i dosla na faks da predam neke papire, cekam u redu i primecujem ga da blene u mene kao tele...zavrsim to sto sam imala, podjem da izadjem, kad on rece nesto na nemackom. I ja mu kazem da proba na engleskom, jer ga ne razumem, a on mrtav hladan:"My place or your place?" :eek: :-)))

Inace, veeelika razlika izmedju nasih i Austrijanaca u uletima. Oni se uopste ne plase i startuju te bilo gde. U tramvaju, na ulici, u prodavnici. O diskotekama, klubovima i kaficima da ne govorim. Zena nije posteno ni krocila unutra, a vec ima njih nekoliko, koji su u niskom startu.

To su bre promiskuitetni narodi :lol:

pa ako mi kaze neko koga bih rastrga ko svinja mastan dzak je jedna prica, ako mi kaze neko kome bih najradije izmenila licni opsi je druga prica....to htedoh reci.

Znam, znam :)

- - - - - - - - - -

nema to veze s godinama, nego sa licnoscu, da ne kazem personalitijem..
recimo, ti si vrlo recit i sarmantan, sigurna sam da mozes bolje i da to drugacije radis. mislim, te ulete. svrsavanje je manje vise isto :malav:

:malav: Biću nežan :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Nije strasan ulet vec nekulturan i idiotski..koga bre zabole sta ti volis i sta bi ti...

Pa to ti pricam, okrenuces plocu kroz odredjeno vreme :malav:

Back