Војвода
Iskusan
- Poruka
- 5.517
Нема више арија.Je li pjeva muzicke arije kad iznosi pizzu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нема више арија.Je li pjeva muzicke arije kad iznosi pizzu?
to bas moras da volis pljeskavicu da bi se cimao
ja imam strpljenja da cekam hranu max 5 minuta
Svinjske ne mogu da jedem, uopste nemaju ukus rostilja...Volim „pravoslavne“ pljeskavice i ćevape.Sa svinjetinom.
Kazu da je tajna u tome da se meso dobro zacini i ostavi da stoji u frizideru, pa se onda premesi (skoro kao testo) i na kraju se stavi luk. Treba neko vreme da stoji na sobnoj temperaturi. Kao i svako meso mnogo je bolje kad ne ide hladno iz frizidera na rostilj ili tiganj.
Ili od pasa... sto je uobicajeno na vasarima...Recept dobre pljeskavice je prost i nema nikakve tajne ako se pravi od kvalitetnog mesa. Problem nastaje ako se pravi od ušiju, repova, kopita, i u tom slučaju je potrebna gomila začina i neka procedura.
Ne ide samo svinjetina. Mesa se sa junetinom.Svinjske ne mogu da jedem, uopste nemaju ukus rostilja...
Ako je manji postotak svinjetine, moze. Ne znam da stavjaju ovcetinu kod nas...Ne ide samo svinjetina. Mesa se sa junetinom.
Ja ne mogu da zamislim ovcetinu u pljeskavici ili cevapima.
Leskovački mesari stavljaju za roštiljsko mesoAko je manji postotak svinjetine, moze. Ne znam da stavjaju ovcetinu kod nas...
pivo.Da li Vam je svaka pljeskavica ista ili imate sofisticirani ukus pa osetite razliku.
Sta cini pljeskavicu dobrom po Vama?
pa kazi namКад ће тема тајна добрих ћевапа.![]()
![]()
Ма не знам чекам рецепт са исчекивањем.pa kazi nam
ja sam mislila da je to isto![]()