- Poruka
- 55.168
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa misli ako to uradi na Novu godinu, manje će se primetiti
Jedino u ponoc, manje se cuje od vatrometaPa misli ako to uradi na Novu godinu, manje će se primetiti
Brate, mozda tebe zabole za rodj, al nekom je skrnavo.
Mislim valjda znas to i koji dan pre il posle![]()
A da je tvoje iskustvo,...,da li bi se ovako smejao?hahah za 1.april
Tipa " volim te i želim provesti život stobom.....APRILILI!! Al sam te zajeboooooo...raskidamo"
(nije moje iskustvo,samo mi smešno)
Covek se vodi logikom da je bio retard 25 godina i vise ne zeli, tako da dan za promenu bira onaj koji znaci novi početak, a to je 26. rodjendan.
Isto kao kad ljudi zele poceti trenirati, u 80% ljudi biraju ponedeljak za dan gde ce nesto novo ubaciti u svoj zivot. A ponedeljak takodje znaci pocetak, ali sedmice...
Ljudski mozak je velika misterija...
Nije to ničije iskustvoA da je tvoje iskustvo,...,da li bi se ovako smejao?![]()
Zasto muskarci pocesto imaju retardiran tajming za ostavljanje?
Tipa rodjendan, nova godina, prvi april..
Prvi april mi ipak favorit
Mozete podeliti i svoje ne tako prigodne momente za ostavljanje, iako nijedan nije prigodan jel
A jb g veterani smo, dugo se znamoKafo pod odma da prestanes da se druzis sa Sinketa![]()
RealnoInace, ja ne znam gde ste vi ljudi naucili da treba traziti momka/devojku. Vasi roditelji vam trebaju nalaziti muza/zenu. Kako vi mladi znate da je neka osoba za vas?
Nema zaljubljivanja, nego vasi roditelji cuju glasine da se u nekom selu nalazi momak/devojka od dobrih roditelja koji su pobozni, posteni, vredni i spajaju brak oni izmedju vas , naravno ako i vi te kriterijume zadovoljavate. Posle se vi u braku upoznajete, ljubite... Naravno nevini ulazite u brak.
Posle nema: 'ostavio me decko za moj rodjendan, odoh da se bacim sa zgrade' i slicnih gluposti.
Ako si ti pobozna, procitala Stari i Novi zavet, a i on je isto to ucinio. Kako da taj brak ne bude uspesan?
A sta znam, procitali oba zaveta pa se opet razveliInace, ja ne znam gde ste vi ljudi naucili da treba traziti momka/devojku. Vasi roditelji vam trebaju nalaziti muza/zenu. Kako vi mladi znate da je neka osoba za vas?
Nema zaljubljivanja, nego vasi roditelji cuju glasine da se u nekom selu nalazi momak/devojka od dobrih roditelja koji su pobozni, posteni, vredni i spajaju brak oni izmedju vas , naravno ako i vi te kriterijume zadovoljavate. Posle se vi u braku upoznajete, ljubite... Naravno nevini ulazite u brak.
Posle nema: 'ostavio me decko za moj rodjendan, odoh da se bacim sa zgrade' i slicnih gluposti.
Ako si ti pobozna, procitala Stari i Novi zavet, a i on je isto to ucinio. Kako da taj brak ne bude uspesan?
Lansiraćemo ga i na Mesec ako treba, bez brige!Mladi ljudi misle kako mogu promeniti svet, kako oni mogu naci pravu osobu za sebe, oni sve znaju. A zapravo ne znaju izabrati pravu boju za zidove u svojoj sobi...
Gledas, ali nista ne komentarises, samo analiziras. Vidis kako je tvoj ujak propao kad ga je zena ostavila, kuma takodje nije srecana u braku i mnogo drugih primera iz svog okruzenja... Pitas ujaka i kumu kako su se oni upoznali sa svojim bivsim partnerima i radis sve suprotno od toga.
Sta ko ima da trazi sa nepoznatom osobom posle 20 casova? Ako vas neki momak zove uvece u 'setnju' (iako se uvece ne seta nego se spava). Vi mu kazete kako moze, ali kako morate povesti svoju baku, posto ona dobro analizira ljude. Posle takvog odgovora taj momak odmah ima da 'zapali' iz Srbije. Ne trebaju nam takvi ljudi u Srbiji, vi mu jos platite avionsku kartu prvom klasom da 'pali' iz Srbije, sebi ucinite dobro...