tajming...

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
koliko dana trpite devojku, misim jednu istu devojku pored sebe...?
misim šta vas veže za jednu devojku osim eventualno seksa...? misim iam određena zapažanja, pa aj reko da vim jel se varam...
da li se upuštate u veze, a ako se ne upuštate kako izgledaju vaša "druženja" sa ženama...? jel se to samo svodi na seks, ili je ipak nešto više od toga...?

i sad kad prjavljuje spam sta su sve ove nebulozne teme i naslovi koje samo on razume

naslov sam pogrešio, trebo je da bude tajming...a tajming je protok vremena, moj junče...i misli se na protok vremena s nekom ribom...:cmok:
ovo ostalo nadam se da kapiraš, u suprotnom si sam o sebi kazao da si glup...a znam da nisi mnogo...

Kolko je to seksova, reci ti meni?
Msm, uvek me interesovalo kad neko oce da opali neku ribu, jel mu dosta jednom, kolko?

ma zebavam se, šta znam kolko dana sam sa ženskom misim pitanje mnogo glupo, lupio sam dakle
a inače, tri seksa dnevno je minimum minimuma

- - - - - - - - - -

ako sam aktivno sa nekom

- - - - - - - - - -

znači u vezi nekoj da kažem, da nije ono usputno opaljivanje tamo neke

ma zebavam se, šta znam kolko dana sam sa ženskom misim pitanje mnogo glupo, lupio sam dakle
a inače, tri seksa dnevno je minimum minimuma

- - - - - - - - - -

ako sam aktivno sa nekom

- - - - - - - - - -

znači u vezi nekoj da kažem, da nije ono usputno opaljivanje tamo neke

Pa ja pitam cisto informativno da se pripremim, da znam sta me ceka, posto sam jadna glupa po tom pitanju.
Ako pustim da me neko opali, kolko mogu da se nadam? :roll:

Pa ja pitam cisto informativno da se pripremim, da znam sta me ceka, posto sam jadna glupa po tom pitanju.
Ako pustim da me neko opali, kolko mogu da se nadam? :roll:

a to je do tebe
zavisi kakva si riba ovako, jesi li neka koju bi neko da ponovi ili si recka
i jel se neko isprimo da te šeta il samo pljas
al to sama moraš da proceniš šta i kako, nisi mala

ne trpim devojke...:p
ahahah za onu tvoju temu sa odnosom tokom forumasenja... :lol:
cula sam da neki ljudi imaju to sto ti opisa dok sa trecim pricaju telefonom, ma cirkus... : ))

Poslednja izmena:
koliko dana trpite devojku, misim jednu istu devojku pored sebe...?
misim šta vas veže za jednu devojku osim eventualno seksa...? misim iam određena zapažanja, pa aj reko da vim jel se varam...
da li se upuštate u veze, a ako se ne upuštate kako izgledaju vaša "druženja" sa ženama...? jel se to samo svodi na seks, ili je ipak nešto više od toga...?

seks me vezuje i njena iskrenost

Back