Prvo mi postaviš pitanje (s namerom da mi pojasniš), a sad nećeš. E, hebi ga
E, dobro, da te ne rastužujem, reč je latinskog porekla, phaseolus vulgaris, jedna od onih mnogih biljaka donetih iz Južne Amerike.
Kao da si radikal i biti radikal su nebo i zemlja. Tu razliku moraš da prepoznaš, da je vidiš.....po postovima. Radikali otvoreno to kažu da jesu (imaju pravo, kao što svako ima pravo da bude član ili simpatizer neke političke opcije).
Trudim se baš svim silama da prepoznam razliku. Ali je, na žalost, ne vidim. Imaju pravo, ali baš oni najviše preteruju.
Ja bar kritikujem sve, neke više, neke manje.....kako ko zasluži.
I ja.
Činjenica je da svi preteruju. Ali, po mom subjektivnom viđenju, to mnogo više rade pripadnici 'demokratske' opcije.....prosto nemaju meru.
Po mom viđenju, ipak , rekoh, baš radikali preteruju
A sadašnja situacija me mnogo podseća na vreme SM.
Ipak je to vrlo neuporedivo. jer, ipak ne može se poreći da sada jeste bolje. Ni blizu onoliko koliko bi trebalo, ali jeste bolje, i reći da je isto, ili gore je, prosto - neistina.
kada su nam preko tv-a servirali takve priče (imamo benzin, šećer, ulje....rast proizvodnje....), kao da živimo u nekom virtualnom svetu. Isto sada rade 'demokrate', da kad ih slušam, imam utisak da živim, u najmanju ruku u Švajcarskoj.
Pa, nije baš tako. Ali meni jesu malo smešn ioni slučajevi kad "od komarca prave slona", pa, na primer, puštanje u rad novog semafora, ili postavljanje novih kontejnera proglašavaju epohalnim dogadjajem.
Ako izgubite vlast od mrsih radikala i koalicije DSS i NS, to govori i pokazuje - koliko ste bili loši ( 8 god. imate većinu ministara u svim Vladama).
nemoj opet tih famoznih - u realnosti efektivno - nepostojećh 8 godina. ja sam rekla, za ono koliko su ti isti radikali i Zlobodan upropastili, objektivno je potrebno ne 8 , nego 80 godina.
Pa jedan SPS se vratio na političku scenu, postaje bitan faktor u formiranju nove Vlade,
za to je ipak, najviše kriv Koštunica, i "njegovi" ljudi, i deo strukture starog režima koji je "preživeo" posle 5. okt, jer je on to dozvolio - namerno. Ovi iz DS su više "brljali" i pravili greške, a naravno, ne pada mi na pamet da poričem i da su i tu neki itekako skloni lopovluku, i malverzacijama raznih vrsta, ali kažem, opet je to manje zlo, nego svesna namera "spasavanja" SPS-a (i radikala, uostalom).
DS stidljivo najavljuje mogućnost saradnje sa njima... ej...SPS. Umesto da je posle 5 oktobra i za ovo vreme izbrisan sa političke scene....vi najavljujete saradnju. Pa mnogo ste bre loši. Šta više reći?
Slažem se da je to odvratno, ali sam već rekla koje snage smatram glavnim krivcima što je SPS "preživeo".
I ipak, meni je u svemu jako ružno, odvratno, u stvari najružnije što se DS, Tadić i ostali optužuju da su "izdajnici", da "rade protiv Srbije", kao da Koštunica i radikali imaju "tapiju" na patriotizam. A u stvari samo "mašu" pitanjem Kosmeta zarad političkih poena. A mislim da upravo DS, to sam već ranije pomenula negde, radi što se toga tiče koliko god može za Srbiju, u izuzetno teškoj za nas situaciji, kad nas odasvud pritiskaju.
p.s. Ono za Čedu - pozdravljam.
A, to se valjda podrazumeva.