Tajkun Djilas dnevno zaradjuje 230000 evra!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svi ste vi DS agitatori koji rade za pare svoj posao i to lose! Ja vam ne bih dala ni kintu. A ti oglasavas zato sto propagiras DS na vrlo perfidan i smisljen nacin, bez da imas ikakve odgovornosti, samo se pravis kao usput pises, a ustvari vrlo smisljeno jer je po nalogu.
Opet isto - ono što vi radite, mislite da rade i drugi, i drugima imputirate, u dobro znanom maniru "drž'te lopova".

A mi obicni ljudi sve vidimo i primetimo,
Da, da, vi ste "obični", kako ne. :roll::roll:
A ako slučajno zaista jeste obični, onda, stvarno... tako naivni... Ne vidite očigledno. Ali, to je vaš problem. Ne može da mi vas bude čak ni žao.

ne trebaju nam novine i vase DS "in" fore, ne znate na sta se leba radja, zato se uvijate u "novine" i rukavice, trebaju vam statusni simboli, toliko ste prazni, ali ste mi odvratni i dosadni, i niste interesantni!
Još jedna tipična reakcija nemoćnih, i upravo onakvih kako si napisala... praznih...

E, baš da ti ja ne kažem, prevrni malo rečnike. 8-)
Prvo mi postaviš pitanje (s namerom da mi pojasniš), a sad nećeš. E, hebi ga :(

Biti simpatizer radikala i DSS i NS, to je danas - gotovo isto A ionako svaka vaša reakcija ovde na kraju ima efekat kao da ste za radikale. Razlika između vas i mene je što vi slepo, ili naivno verujete radikalima, i njima bliskim strankama, a ja jesam vrlo svesna svih mana DS, i ne odobravam njihove loše poteze samo zato što sam član te stranke. Niti a priori hvalim svakog od političara, ima i tu, na žalost, faca koje mi se baš i ne dopadaju. Novine dnevne nijedne uopšte ne čitam, časopise ponekad, "PC Press", "Mikro" i "Svet kompjutera", poneke književne.
A Čedu ne podnosim više nego ti.
Kao da si radikal i biti radikal su nebo i zemlja. Tu razliku moraš da prepoznaš, da je vidiš.....po postovima. Radikali otvoreno to kažu da jesu (imaju pravo, kao što svako ima pravo da bude član ili simpatizer neke političke opcije).
Ja bar kritikujem sve, neke više, neke manje.....kako ko zasluži.
Činjenica je da svi preteruju. Ali, po mom subjektivnom viđenju, to mnogo više rade pripadnici 'demokratske' opcije.....prosto nemaju meru. Zašto je to tako, šta je razlog tome je tema za razmatranje. Možda strah, panika od izglednog gubitka vlasti, pa se više nezna ni šta se priča, ni šta se radi.

A sadašnja situacija me mnogo podseća na vreme SM. kada su nam preko tv-a servirali takve priče (imamo benzin, šećer, ulje....rast proizvodnje....), kao da živimo u nekom virtualnom svetu. Isto sada rade 'demokrate', da kad ih slušam, imam utisak da živim, u najmanju ruku u Švajcarskoj.

Ako izgubite vlast od mrsih radikala i koalicije DSS i NS, to govori i pokazuje - koliko ste bili loši ( 8 god. imate većinu ministara u svim Vladama). Pa jedan SPS se vratio na političku scenu, postaje bitan faktor u formiranju nove Vlade, DS stidljivo najavljuje mogućnost saradnje sa njima... ej...SPS. Umesto da je posle 5 oktobra i za ovo vreme izbrisan sa političke scene....vi najavljujete saradnju. Pa mnogo ste bre loši. Šta više reći?

p.s. Ono za Čedu - pozdravljam.

Prvo mi postaviš pitanje (s namerom da mi pojasniš), a sad nećeš. E, hebi ga :(
E, dobro, da te ne rastužujem, reč je latinskog porekla, phaseolus vulgaris, jedna od onih mnogih biljaka donetih iz Južne Amerike.

Kao da si radikal i biti radikal su nebo i zemlja. Tu razliku moraš da prepoznaš, da je vidiš.....po postovima. Radikali otvoreno to kažu da jesu (imaju pravo, kao što svako ima pravo da bude član ili simpatizer neke političke opcije).
Trudim se baš svim silama da prepoznam razliku. Ali je, na žalost, ne vidim. Imaju pravo, ali baš oni najviše preteruju.

Ja bar kritikujem sve, neke više, neke manje.....kako ko zasluži.
I ja.

Činjenica je da svi preteruju. Ali, po mom subjektivnom viđenju, to mnogo više rade pripadnici 'demokratske' opcije.....prosto nemaju meru.
Po mom viđenju, ipak , rekoh, baš radikali preteruju

A sadašnja situacija me mnogo podseća na vreme SM.
Ipak je to vrlo neuporedivo. jer, ipak ne može se poreći da sada jeste bolje. Ni blizu onoliko koliko bi trebalo, ali jeste bolje, i reći da je isto, ili gore je, prosto - neistina.

kada su nam preko tv-a servirali takve priče (imamo benzin, šećer, ulje....rast proizvodnje....), kao da živimo u nekom virtualnom svetu. Isto sada rade 'demokrate', da kad ih slušam, imam utisak da živim, u najmanju ruku u Švajcarskoj.
Pa, nije baš tako. Ali meni jesu malo smešn ioni slučajevi kad "od komarca prave slona", pa, na primer, puštanje u rad novog semafora, ili postavljanje novih kontejnera proglašavaju epohalnim dogadjajem.

Ako izgubite vlast od mrsih radikala i koalicije DSS i NS, to govori i pokazuje - koliko ste bili loši ( 8 god. imate većinu ministara u svim Vladama).
nemoj opet tih famoznih - u realnosti efektivno - nepostojećh 8 godina. ja sam rekla, za ono koliko su ti isti radikali i Zlobodan upropastili, objektivno je potrebno ne 8 , nego 80 godina.

Pa jedan SPS se vratio na političku scenu, postaje bitan faktor u formiranju nove Vlade,
za to je ipak, najviše kriv Koštunica, i "njegovi" ljudi, i deo strukture starog režima koji je "preživeo" posle 5. okt, jer je on to dozvolio - namerno. Ovi iz DS su više "brljali" i pravili greške, a naravno, ne pada mi na pamet da poričem i da su i tu neki itekako skloni lopovluku, i malverzacijama raznih vrsta, ali kažem, opet je to manje zlo, nego svesna namera "spasavanja" SPS-a (i radikala, uostalom).

DS stidljivo najavljuje mogućnost saradnje sa njima... ej...SPS. Umesto da je posle 5 oktobra i za ovo vreme izbrisan sa političke scene....vi najavljujete saradnju. Pa mnogo ste bre loši. Šta više reći?
Slažem se da je to odvratno, ali sam već rekla koje snage smatram glavnim krivcima što je SPS "preživeo".

I ipak, meni je u svemu jako ružno, odvratno, u stvari najružnije što se DS, Tadić i ostali optužuju da su "izdajnici", da "rade protiv Srbije", kao da Koštunica i radikali imaju "tapiju" na patriotizam. A u stvari samo "mašu" pitanjem Kosmeta zarad političkih poena. A mislim da upravo DS, to sam već ranije pomenula negde, radi što se toga tiče koliko god može za Srbiju, u izuzetno teškoj za nas situaciji, kad nas odasvud pritiskaju.

p.s. Ono za Čedu - pozdravljam.
A, to se valjda podrazumeva. :)

@Milunka Savić
Lično smatram da imamo četiri osnovna, fundamentalna problema:
1. već više od 15 god gledamo iste face na političkoj estradi, koje se samo rotiraju ... i tale;
2. što se jedni prave da su se promenili, da su drugačiji nego što su bili nekada (SRS, SPS);
3. što se drugi prave da su isti kao nekada, da se nisu promenili (DS, DSS)
4. što najmanje partije, sa najmanjom podrškom u narodu, de facto imaju najveću moć u rukama (sada G17+, sutra možda LDP ili SPS)

@Milunka Savić
Lično smatram da imamo četiri osnovna, fundamentalna problema:
1. već više od 15 god gledamo iste face na političkoj estradi, koje se samo rotiraju ... i tale;
2. što se jedni prave da su se promenili, da su drugačiji nego što su bili nekada (SRS, SPS);
3. što se drugi prave da su isti kao nekada, da se nisu promenili (DS, DSS)
4. što najmanje partije, sa najmanjom podrškom u narodu, de facto imaju najveću moć u rukama (sada G17+, sutra možda LDP ili SPS)
Ovo je dosta dobra analiza, i uglavnom bih se i mogla složiti, svesna sam ja itekako. Ali... Sem svega toga, postoji i nešto što se zove - PRINCIP.
A on u mom slučaju glasi:

- od samog početka parlamentarnog života ovde (i svesna svih njihovih mana) član sam i glasač DS, kao opcije, koju, ipak smatram od raspoloživih najboljom.

- NIKADA čak i da se istinski odreknu Zlobodana, Šešelja, i pokaju za sva zla i nesreću koju su učinili, pa čak i da stvarno urade nešto dobro za Srbiju, upravo zbog te i takve njihove istorije, neću glasati niti na bilo koji način podržati radikale, SPS, i stranke koje ih direktno ili indirektno podržavaju (sad je to DSS) i stupaju s njima u koaliciju . Jer SPS i radikalima - nikad neću zaboraviti šta su učinili.

Dakle, shodno tome, ako se slučajno desi situacija da SPS podrži DS ja ću se iščlaniti iz stranke.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back