Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.977
A kapiras da ce bit isto ...Pa bolje i to,a da imaju svrhe,nego da bude mnogo nus pojava na vakcine.
Ipak je u pitanju strah od igle

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kapiras da ce bit isto ...Pa bolje i to,a da imaju svrhe,nego da bude mnogo nus pojava na vakcine.
Ne plasim se noza,a kamoli igle.Ama bas nikakav strah nemam od njihA kapiras da ce bit isto ...
Ipak je u pitanju strah od iglelakse vam je da progutate pa makar bila cela kutija , vaxina je ipak jaca doza.
Mora maska da se nosi, da prozvedesh psiholoshki efekat zashtite, u prodavnici pogotovo.Znam,ali postoji i naredba da svi ljudi ne smeju da nose ni maske,ali ih komunalci maltretiraju.
U redu je i ja sam za to,ako necu vakcinu,moram postovati druge i nositi masku,ali postoje ljudi da zbog raznih bolesti,ne smeju nositi masku.Imaju cak i potvrde.Mora maska da se nosi, da prozvedesh psiholoshki efekat zashtite, u prodavnici pogotovo.
Jedan samo info , da li si dok je bila srj i sfrj odbio neku vaxinu ?meni jedino sto smeta,kada nosim masku,a moram da stavim i naocare,kada disem,zamagle mi naocari,pa ne znam gde cu.
Dok je bila SRJ vec sam isprimao sve moguce vakcine,a kada je bila SFRJ,nisam izostao ni jednu,sve sam redno primio.Secam se one '70-ih za Variolu,je bilo cepljenj.Zabode ti iglu i povuce oko 1 cm nanize,ali tada nije bilo sprdnje kao sa Vucicem i Konom,na samom pocetku su se smejali za pomen Korona,a posle uvodili policijske casove.Kako im verovati.Da su odmah iz pocetka pricali da bi trebalo primiti vakcine,garantijem da bi dosad bilo vakcinisano duplo sa obe doze.Medjutim ta njihova sprdnja sa narodom je neizbrisiva.I oni su najveci krivci za stanje,kako je dosad sa vakcinama.Vise volim da slusam i verujem Nestorovicu,koji je ceo svoj radni vek lecio decu,nego Vucicu koji je dobio paruzdine da bi naterao narod na vakcinaciju.Srto kaze nas narod "E necu zinat"Jedan samo info , da li si dok je bila srj i sfrj odbio neku vaxinu ?
Hvala
Pa vaxina i nije bilo odma od starta , tek od pocetka ove godine pocela je vakcinacija.Dok je bila SRJ vec sam isprimao sve moguce vakcine,a kada je bila SFRJ,nisam izostao ni jednu,sve sam redno primio.Secam se one '70-ih za Variolu,je bilo cepljenj.Zabode ti iglu i povuce oko 1 cm nanize,ali tada nije bilo sprdnje kao sa Vucicem i Konom,na samom pocetku su se smejali za pomen Korona,a posle uvodili policijske casove.Kako im verovati.Da su odmah iz pocetka pricali da bi trebalo primiti vakcine,garantijem da bi dosad bilo vakcinisano duplo sa obe doze.Medjutim ta njihova sprdnja sa narodom je neizbrisiva.I oni su najveci krivci za stanje,kako je dosad sa vakcinama.Vise volim da slusam i verujem Nestorovicu,koji je ceo svoj radni vek lecio decu,nego Vucicu koji je dobio paruzdine da bi naterao narod na vakcinaciju.Srto kaze nas narod "E necu zinat"
Pa zar nije ... samo sam hteo da vidim zasto ne zelis da primis danas vakcinu a u druga vremena si imao poverenja.Zeleni koliko hoces,ali je tako.Moja deca su redovno vakcinisana,unuci isto primaju redovno vakcine,kad doje vreme,ali jos niko nije vakcinisan od ove bolesti,a ne fali nikom nista.
Pa zbog lazljivaca,kao sto sam i rekao.Ne smeta mi niti bih napadao nikog ko se vakcinisao i vise puta sam napisao,svaka im cast,jer ni sami nisu znali u sta se upustaju.Stalno se pise,kako mi antivakseri napadamo vaksere,ali u stvari nije tacno,mi se samo branimo od vaksera.Pa zar nije ... samo sam hteo da vidim zasto ne zelis da primis danas vakcinu a u druga vremena si imao poverenja.
Doduse ima izuzetaka sa obe strane.Pa zbog lazljivaca,kao sto sam i rekao.Ne smeta mi niti bih napadao nikog ko se vakcinisao i vise puta sam napisao,svaka im cast,jer ni sami nisu znali u sta se upustaju.Stalno se pise,kako mi antivakseri napadamo vaksere,ali u stvari nije tacno,mi se samo branimo od vaksera.
Они који не стигну на респиратор имају веће шансе да преживе...A sta se desi onima koji ne stignu na respirator ? da li je to humaniji pristup ?
Много пута је већ поновљено да вирус прави угрушке, а да их вакцине решавају.već je bilo dosta priče o tome da korona samo po sebi a i neke vakcine stvaraju ugruške krvi, dakle veza postoji.
Онај ко би 100% умро јер му не помаже било која количина кисеоника преко маске, добије шансу 5% да преживи.Они који не стигну на респиратор имају веће шансе да преживе...
Колико беше успешност коришћења респиратора у убијању пацијената са болестима дисајних органа, беше неко од ковид адвоката поменуо цифру од 95%?
Иста врста јесте, узмеш неки благи обичан вирус, мало га прерадиш и то је то - векторска технологија.Da li je tebi interesantno da kontriraš ili stvarno nisi čuo i čitao, recimo probleme sa AstraZenekom na prvom mestu?
Nisam ekspert za vakcine, ali mi se čini da je Sputnik ista vrsta vakcine kao i Astrazeneka?