Tagovanje svih moderatora datog potforuma

Ja sretan kada me ne primjete, a ovamo bi ih zvao.
Svaki put kada pisem protiv Zidova i osoba tamnije boje koze nadam se da ce kod moderatora proci nezapazeno.

ooooo.gif

Može se javiti potreba da im se obratiš za nešto. U privatnoj prepisci možeš kontaktirati najviše dve osobe, dakle ne mogu pisati svima vama odjednom.
Ne vidim koja bi to potreba mogla biti da ti jedan ne može pomoći nego ti treba moderatorski konzilij?
Jedino ako ti motiv nije da zoveš sve moderatore određenog pdf-a na "crtu" da se javno raspravljaš?
Zašto nisi imao ovakve prijedloge kad si ti bio mod?

Ne vidim koja bi to potreba mogla biti da ti jedan ne može pomoći nego ti treba moderatorski konzilij?
Jedino ako ti motiv nije da zoveš sve moderatore određenog pdf-a na "crtu" da se javno raspravljaš?
Zašto nisi imao ovakve prijedloge kad si ti bio mod?
recimo danas kada si mi menjala post bez potrebe (što nije praksa), ja ne znam ko je to uradio, a želim znati zašto jer u obaveštenju ne piše šta je menjano. A znam da, osim mene, još neki ljudi ne vole kada im se post menja, ili se dodaju slike, ili se menja tekst, pa makar i takve trivijalnosti. Ne menjaju se naslovi tema koji su tipa "Pomoć", "Šta da radim", a menjate c u ć..

Imao sam ja dovoljno predloga dok sam bio moderator, a jedan od njih je već u upotrebi. Za ovaj nije postojala potreba u tom momentu. Sve shodno periodu.

recimo danas kada si mi menjala post bez potrebe (što nije praksa), ja ne znam ko je to uradio, a želim znati zašto jer u obaveštenju ne piše šta je menjano. A znam da, osim mene, još neki ljudi ne vole kada im se post menja, ili se dodaju slike, ili se menja tekst, pa makar i takve trivijalnosti. Ne menjaju se naslovi tema koji su tipa "Pomoć", "Šta da radim", a menjate c u ć..
Promijenjeno ti je : Da li se i dan danas kajete zbog necegabstovste izrekli?

U: Da li se i dan danas kajete zbog necega sto ste izrekli?

I ti vidis problem u ovome? Jel ti mene zaebavaš možda? Valjda znaš da je posao i obaveza moderatora upravo to da uvodni post u temi bude razumljiv svima?

Hoćeš da tjeramo mak na konac?

Promijenjeno ti je : Da li se i dan danas kajete zbog necegabstovste izrekli?

U: Da li se i dan danas kajete zbog necega sto ste izrekli?

I ti vidis problem u ovome? Jel ti mene zaebavaš možda? Valjda znaš da je posao i obaveza moderatora upravo to da uvodni post u temi bude razumljiv svima?

Hoćeš da tjeramo mak na konac?
Ako već radiš svoj posao, kako zagovaraš, onda pogledaj ime teme:
Kako? https://forum.krstarica.com/threads/kako.953997/#post-44962155

I posle to google pokuša da indeksira. Misliš li da će neko naći o čemu se govori u datoj temi samo po naslovu "Kako?" Daj nemoj me zajebavati. Ili radi sve po vašim pravilima, ili se ne pretvaraj kako se ista poštuju..

Da se briše svaka poruka koja ima mrvicu spama? Ne zajebaji više!
A gde sam ja to tražio? Sad pišeš nebuloze.

Ok, završili smo raspravu, vraćeno ti je ono kako si sklepao uvodni post. Pozdrav!
Nisi trebala da vracas pogresno napisanu recenicu u uvodnom postu, jer kada se cita ne zna se sta je pisac hteo da kaže :)
Ispravljana je zadnja recenica.izbacena su slova b i v kolja su višak i verujem greskom otkucana na brzinu a da postavljac teme nije video

Da li se i dan danas kajete zbog necegabstovste izrekli?
u
Da li se i dan danas kajete zbog necega sto ste izrekli?

Ове модераторе да натераш да нешто промене можеш једино пушком.

Евентуално зољом.
Mene su, izgleda, oduvek smatrale naoruzanim, malo je postova koji su mi ostali neizmenjeni.
Kad obrisu znam da nisu ni procitale,
ili su pokusale pa nisu razumele,

Al za izmenu je ipak potrebno procitati sa razumevanjem.

Kad napisem sef "smene", obe znaju da je pravilno "sa mnom".

Mene su, izgleda, oduvek smatrale naoruzanim, malo je postova koji su mi ostali neizmenjeni.
Kad obrisu znam da nisu ni procitale,
ili su pokusale pa nisu razumele,

Al za izmenu je ipak potrebno procitati sa razumevanjem.

Kad napisem sef "smene", obe znaju da je pravilno "sa mnom".
Боли ме ђока и за тебе, и за њих.

Back