Tadiću ponovo upućene pretnje smrću

srpski narod je glup . jer da nije glup ne bi 3 puta glasao jedne iste lopove da vladaju srbijom i ako ga ti lopovi jos od 2000te lazu , mazu, kradu, varaju, obecavaju mu u kampanjama brda i doline a cim se zavrse izbori na sve ono sto su obecali zaborave.

pametnog coveka mozes prevariti samo jednom, dok glupog mozes varati i 1000 puta. jer glup je glup zato sto ne zna da izvuce pouku iz onog prvog puta pa opet nasedne na lazi, obecanja i prevare...

Brate, kako ti ne pukne, spakujes cetkicu za zube i pravac amerika... I moci ces u onim patikama od 30 lardo da trckas uvece posle jedno 10-15 sati posla... Pa kad kao moj ortak sednes uvece ispred tog tv-a od 600 i kusur dolara po maloj kamatnoj stopi kupljenom... o kome stalno pricas... Pa ga i ne vidis... Seti se glupih srba koji uglavnom nista ne rade a srazmerno tome zive kao grofovi :hahaha:

Poslednja izmena:
:evil:

Zato sto sam patriota, onaj pravi, necu da vama prepustim svoju zemlju, vi ste proslost, i naucite da izadjete nekako na kraj sa zenama jer vas to najvise boli pa kad nema argumenta odmah smo *****. Evo,objasni zasto ti mene vidis u ulici crvenih fenjera? Kako si povezao cinjenicu da ja pripadam tamo sa onim sto ja pricam o politici?
Da li je svaka zena koja ne pere noge buzdovanu i ne dozvoljava da je vuce za kosu u pecinu *****?
Pa mi moderne,demokratske,europske zene svojim modernim,evropskim muskarcima pravimo u sobi ulicu crvenih fenjera samo za njihove oci. Sta je tu lose? Ljubomorni ste, jer imate toljagu i tupsonku koja legne i ceka orangutana.

Bravo,oni samo mogu da gledaju pošto su homosi,a vi dovodite ove buzdovane da vas krešu.:whistling:
Od Evrope nema ni e.
Ja ne pripadam ni radikalima ni ovim homosima proevropejcima,patriota sam i neću u EU,obrazovan sam i buzdovan mi je treća noga.:ok:

srpski narod je glup . jer da nije glup ne bi 3 puta glasao jedne iste lopove da vladaju srbijom i ako ga ti lopovi jos od 2000te lazu , mazu, kradu, varaju, obecavaju mu u kampanjama brda i doline a cim se zavrse izbori na sve ono sto su obecali zaborave.

pametnog coveka mozes prevariti samo jednom, dok glupog mozes varati i 1000 puta. jer glup je glup zato sto ne zna da izvuce pouku iz onog prvog puta pa opet nasedne na lazi, obecanja i prevare...

jer ga kroz istoriju varaju stalno.

Back