Tadiceve reforme i rezultati- Zene su postale nepodnosljivije nego ikada

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не слушај ти горопадницу, Браниславе. Што можеш данас, не остављај за после развода!

Hvala na podrsci klinac. Ali ono ok je mogu i sam.
Ikel ja sam samo realan, nisam zenomrzac, vec realno i trezveno prihvatam stvarnost i pokusavam da uvek sagledam realno stanje stvari.

Hvala na podrsci klinac. Ali ono ok je mogu i sam.
Ikel ja sam samo realan, nisam zenomrzac, vec realno i trezveno prihvatam stvarnost i pokusavam da uvek sagledam realno stanje stvari.

U pravu si Bwco..sa ovim se boris

3647359.jpg

Gde je kolega Tihi da potvrdi tačnost ove teze koju je postavio naš dragi junoša Bratislav?
Tadić itekako ima veze sa ponašanjem današnjih devojaka i žena pogotovo kad su u pitanju razni emotivni, sexualni i estetski prohtevi:rtfm:

pa najgluplje biracko telo jeste , izvinite zene - ali vase biracko telo.

vi ste te koje padaju na izgled politicara mesto da padate na njegova ispunjena obecanja, postenje i inteligenciju vi padate na njegovo napirlitano napuderisano lice, facelifting, manikir, pedikir i liposukciju.

zato nam je tako kako nam je....

sto se vidi iz prilozenog

naravno da sve zene nisu ovakve, ali na zalost vecina jeste...

zamisli kolko RETARDIRAN treba da budes da kazes javno za BILO KOJEG politicara "izveo nas je napravi put" ?

pa ja koliko znam samo govedima treba neko da ih izvodi na pravi put i da ih tim putem vodi. Ne znam za ja vas al ja nisam govedo. Obican odrastao covek ili zena ide putem koji je sam izabrao...

Poslednja izmena:
Зауздај махнитуше помахнитале, Братиславе.

Оне још само тебе поштују.

:hahaha: :klap: :super:

pa morao je uzeti pola posle vecere ,da se slegne lepo :rtfm:

:rtfm: :hahaha: :worth:

sto znaci da se jaaaaako trudio :ok:

Сwаким даном, у сwаком погледу, Бwаца сwе wише и wише напредује. :D

Па није теби који живиш у др.хофмановом свету. Вероватно си на хофману и сада.

ЛОЛ ајде само погледај коментаре осталих људи на ову глупост... Једини који осим тебе види везу између Боте и жена данас је Бwаца. Ја бих се забринуо да сам ти.

nije
zna on to mnogo bolje

А јес' и то што кажеш. :D Кад' се само сетим... :hahaha:

Poslednja izmena:
:hahaha: :klap: :super:

:rtfm: :hahaha: :worth:

Сwаким даном, у сwаком погледу, Бwаца сwе wише и wише напредује. :D

ЛОЛ ајде само погледај коментаре осталих људи на ову глупост... Једини који осим тебе види везу између Боте и жена данас је Бwаца. Ја бих се забринуо да сам ти.
Pa veza nije uopste direktna. I kada kazem Tadic mislim na Tadica, i ostale na vlasti.
Ako nista drugo veza je tu posto su upravo zenski glasaci i glasali za Tadica najvse. jer one glasaju po principu ko im se ovako odokativno svidi. Ja znam mozda jedno 3 posto zena koje gledaju polticiki program neke partije za koju glasaju z:D z:D
Lepo je jos od davnina bilo receno ako damo svim majmunima pravo glasa, time ce nastati najveca tiranija ikada.

Pa veza nije uopste direktna. I kada kazem Tadic mislim na Tadica, i ostale na vlasti.
Ako nista drugo veza je tu posto su upravo zenski glasaci i glasali za Tadica najvse. jer one glasaju po principu ko im se ovako odokativno svidi. Ja znam mozda jedno 3 posto zena koje gledaju polticiki program neke partije za koju glasaju z:D z:D
Lepo je jos od davnina bilo receno ako damo svim majmunima pravo glasa, time ce nastati najveca tiranija ikada.

Е мали не лупај молим те... :roll:

..dodjosmo do poente.. :)

Pa sta vam je tu poenta? Da vas se muskarci plase?
Naravno da se plasimo vas, ko je lud da rizikuje u ovim vremenima
Strah nije nista losa stvar kada je opravdan. Medjutim glavni vas problem je sto vi ne kapirate da ste vi u stvari u losijoj kategoriji, jer vremenom ruznjavate. Tako da je vreme i statistiak na nasoj strani, ali se vi osecate nadmocnima
Ali sta dodje gore mora i da sidje dole

Strah nije nista losa stvar kada je opravdan. Medjutim glavni vas problem je sto vi ne kapirate da ste vi u stvari u losijoj kategoriji, jer vremenom ruznjavate. Tako da je vreme i statistiak na nasoj strani, ali se vi osecate nadmocnima

Poenta je da se muskarci plase jakih zena koje su sticajem okolnosti (obrazovanja i sl.) sve jace i jace. I u svakom pogledu.

..ne, braco.. :) ..dodjosmo do poente odakle ti takva razmishljanja..

Gledam ove sto lupetaju na ljis, i ne verujem koji nivo licemerja.
em sto imaju nerealne standarde
em sto uopste ne vrednuju iskrenost postenje pravdu itd
Nego samo gledaju kako da zayebu i kako da "svoje interese ispune"
To je odstustvo svakog morala. To je verovatno nuprodukt sveopsteg stanja

Otvorio si temu o pisanju na LjiS na Politici? :roll:

Ne znam na koji način bi ovo da uguraš u politički kontekst. Da ne pominjemo da je naslov teme apsolutno neprihvatljiv.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back