Tadićeve pristalice ne miruju ni na Kosovu

Добро је то када тако поредите српску имовину са окупаторском имовином. Добро је када показујете право лице. То нам је и донело власт. Такав ваш став према Србији и Србима. Само наставите, ценим да ћете кроз пар година нестати са политичке сцене.
zar ti ne znas da je po nasem zakonu za imovinu ne postoji etnicki kriterijum ve da vze isti uslovi bilo ko da je vlasnik ? da ne govorim sto je za Srbe na Kosovu mnogo veca steta bila od paljenja tih punktova i posledica koje su usledile nego od ova dva tri prozora .

Poslednja izmena od moderatora:
Kada su Tadiću prvi put kazali na Kosovu da neko prima abnormalne plate od nekoliko hiljada evra a neko pet hiljada dinara a neko ništa,Znate šta je on rekao Dajte ovima što primaju pet hiljada dinara duplo za ove što ne primaju ništa videćemo i to je ostalo do današnjeg dana znači NIŠTA a za ove što primaju hiljade evra platu ostalo je i dan danas i to prosveti,zdravstvu,ptt,policijskim i vojnim licima koji su ostali i vode se da žive na Kosovu.A šta je sa desetine hiljada ljudi na Kosovu koji žive u bedi i siromaštvu???

kakava jadna , pateticna , idiotska lagarija........pa to moze samo sprzeni mozak okorelog "patriJote " da smisli, a jos sprzeniji da poveruje:rotf::rotf::rotf:

LJudi, meni je vas , ponekad zao, ali sve vise sam uveren da ste zasluzili sva sranja koja vam se desavaju u zivotu........

Господине Ал, не брините ви за Србе на КиМ сада, јер никада нисте. Сада то што показујете мало бриге за тај народ вам неће донети ништа добро. Само мржњу. У осталом, народ на КиМ је рекао шта мисли о издајничкој политици ДС

kakava jadna , pateticna , idiotska lagarija........pa to moze samo sprzeni mozak okorelog "patriJote " da smisli, a jos sprzeniji da poveruje:rotf::rotf::rotf:

LJudi, meni je vas , ponekad zao, ali sve vise sam uveren da ste zasluzili sva sranja koja vam se desavaju u zivotu........

Ti ne živiš na Kosovu kao ja pa da vidiš ovu nepravdu.U stvari ti takav jadan i nemaš šta pametnije da kažeš na ovu žalosnu istinu.

Господине Ал, не брините ви за Србе на КиМ сада, јер никада нисте. Сада то што показујете мало бриге за тај народ вам неће донети ништа добро. Само мржњу. У осталом, народ на КиМ је рекао шта мисли о издајничкој политици ДС
pa "izdajnicka" lista DSa je dobila najvise glasova gradjana Srbje na izborima a predsednik DS cak 2,3 miliona sto je sasvim dovoljan pokazatelj o narodnom misljenju o njima ,to sto lopuza Jaksic i mutavi takodje lopov Milan Ivanovic laju i kevcu na Tadica i DS i organizuhu svoje jurisnike da mu pale slike to je potpuno beznacajnio, ko bi se jos zbog takvih budala obazirao.

Председник Србије је добио толико гласова, пре проглашења отимања КиМ. Питам се да ли би и сада, након свих његових претњи добио толико гласова, или би тај број гласова пао за тричавих 800.000

Back