Tadiceva reforma vojske u potpunosti uspela

Za sada je smanjen broj nivoa komandovanja, tj. posle armija ukinuti su i korpusi.
Po novom komanda KoV direktno je nadredjena brigadama.
U ukinutim komandama i raznim pripadajucim objektima nalazio se veliki broj oficira (uglavnom sa visim cinom), podoficira, vojnika i civilnih lica od kojih vecina i nije bila nesto u funkciji borbe (odbrane).
Takvo smanjenje broja objekata i ljudi ne bi trebalo da smanjuje borbenu sposobnost vojske.
Naprotiv oslobadjaju se sredstva za modernizaciju i remont postojecih sredstava i bolje placanje ljudi na prvoj liniji.

eremita:
Ау бре, зашто си се ухватио само за те ОБЈЕКТЕ... прочитај целу тему па ћеш да схватиш да су објекти поменути "између осталог" - а о растурању војске у принципу има милион података. Па не постоји само Тадић и Понош у овој земљи - постоје и нека нормална војна лица која имају храбрости да саопште шта се догађа са војском, рецимо слушао сам генерала Делића. У теми је по мени најважнији део о инциденту у Медвеђи - а распродаја објеката је поменута као завршни ударац - јер и ако се деси да неко успе да окупи војну силу у Србији - ИМА ДА ЈЕ ДРЖИ У ШУМИ А НЕ У КАСАРНАМА.
Лало немој да се правиш Тоша када сви знамо да си Лала..... 8-)

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4021833&postcount=1
Uhvatio sam se za objekte? Dao si link za ovo:
Danas sam procitao u novinama da nasa vojska stavlja na prodaju 52 kasarne u Srbiji. Ne 5 ne 2 nego 52. Ej!!! I ta je vest , da Srbija ostaje NEBRANJENA objavljena u jednom cosku lista Blic. Svugde drugde to bi bio prvorazredni skandal i zlocin protiv odbrane sopstvene zemlje. Istovremeno citajuci danas sajt B92 pronasao sam i ovu vest. Siptari se osilili, ne samo da terorisu nas narod po Kosmetu nego upadaju u neokupirani deo Srbije, otimaju, pljackaju, biju, a uskoro ce poceti i da siluju i ubijaju. A nas nema ko da brani.

Stvarno me ovo smara.

Jerry Ropero:
Danas sam procitao u novinama da nasa vojska stavlja na prodaju 52 kasarne u Srbiji. Ne 5 ne 2 nego 52. Ej!!! I ta je vest , da Srbija ostaje NEBRANJENA
.
to sa razoruzavanjem je dobra stvar...niko nije lud da rizikuje da na vlast dodje neko kao dzeri,pa da mu padne na pamet da ponovo srbuje i ispravlja istorijske nepravde...demilitarizacija ,nego sta...

to o cemu ti pricas pagane se u svim normalnim drzavama karakterise kao krivicno delo veleizdaje zemlje.

no nista ne brini, ubrzo cete vi kvislinzi i izdajnici biti razvlasceni i odgovaracete za ova krivicna dela. Jer krivicno delo izdaje nikad ne zastareva.

Pa ce posle Boki Tadic morati da objasni po cijem nalogu i zasto je radio sve ovo sto je radio.

Jerry Ropero:
to o cemu ti pricas pagane se u svim normalnim drzavama karakterise kao krivicno delo veleizdaje zemlje.

no nista ne brini, ubrzo cete vi kvislinzi i izdajnici biti razvlasceni i odgovaracete za ova krivicna dela. Jer krivicno delo izdaje nikad ne zastareva.

Pa ce posle Boki Tadic morati da objasni po cijem nalogu i zasto je radio sve ovo sto je radio.

Потписујем.

Немој брате да пишеш тим усташким писмом. Ћирилица или English брате.

Jerry Ropero:

Ih, pa BORIS... :) )))))

Nasdravljut, brotja!

Hahahahahaha...

Back