Тадићев режим одлепио - у јулу и до 40 степени

• Začetnik teme Začetnik teme gica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nista im ne verujem, mislim da u dosluhu sa Tijanicem steluju temperaturu?! :think:

Ма сигурно има барем 45 степени :evil: И то мере у хладу, на сунцу хоће да достигне и 60. :evil::evil::evil: Битно да је градски превоз поскупео а што ћемо се погушити у њему то нема везе. А ако будемо имали среће да нас одведу у ургентни, тамо ће нас убити несавесни лекари. Сменити Томицу за опште добро! :gace:

Ha, tebi je mozda smeshno, ali ruska tehnika kontrole temperature je nenadje*iva. Chuo sam da se u parlamentu (DUMI), temperatura odrzava na - 5 celzijusa... Kazu da americhki shpijuni ne mogu da prezive na istoj... :super: Ozbiljna drzava.

pa kad oni nisu zapadni guzoljubi i NATO-adzuvani pa da im svaki Soros naredi da ubijaju narod sa vrucinom kao ovi domaci placenici :evil:

Normalno, oni imaju svoje ja. A i nenadje*ivu tehniku kontrole klimatskih promena, kao pravi patrioti... A ne ovi pe*eri izdajnichki... :evil: Ovde kod nas sve moze... Pa i da za nas bude 40... :evil: A znash kako ti je tamo? Kak tebja zovut? Dzon. Dzon? ( Puckanje prstima, temp. pada na - 5 celzijusa ) ... Vel, Dzon, hau du ju lajk Rashja? Aaaaaaaaaaaaaaaaa... Nooooooooooooooooooo... ( Dzon skriming vajl dezintegrejting )

Ha, tebi je mozda smeshno, ali ruska tehnika kontrole temperature je nenadje*iva. Chuo sam da se u parlamentu (DUMI), temperatura odrzava na - 5 celzijusa... Kazu da americhki shpijuni ne mogu da prezive na istoj... :super: Ozbiljna drzava.

Normalno, oni imaju svoje ja. A i nenadje*ivu tehniku kontrole klimatskih promena, kao pravi patrioti... A ne ovi pe*eri izdajnichki... :evil: Ovde kod nas sve moze... Pa i da za nas bude 40... :evil: A znash kako ti je tamo? Kak tebja zovut? Dzon. Dzon? ( Puckanje prstima, temp. pada na - 5 celzijusa ) ... Vel, Dzon, hau du ju lajk Rashja? Aaaaaaaaaaaaaaaaa... Nooooooooooooooooooo... ( Dzon skriming vajl dezintegrejting )
..:)..

Nista im ne verujem, mislim da u dosluhu sa Tijanicem steluju temperaturu?! :think:

Pa ne znam, Tijanic je nash... Teshko mi je za poverovati da bi jedan takav Srbin i patriota mogao tako neshto nama iza ledja sa ovom bagrom zutom... :evil:

Navodno je Nik Sloter doneo Tropsku vrucinu u Srbiju,

sve je krenulo iz Zarkova, bilo na RTS-u:think:

E, to vec ima smisla. Ubacheni strani placenichki element, majku li mu njegovu, onu u havajskoj koshulji... :evil:

MMMM......PUTINNNNNN.......LADNOOOOO........:super::super::super:

MMMM......PUTINNNNNN....... PA NEK' JE I VRUUUUUCE...... :super::super::super:

Postavlja se pitanje zasto je Tadic onako elegantno izbegao da primi Nika Slotera?

Zasto je on naprimer losiji politicar od Bajdena?

Zasto je Tadiceva PR sluzba na celu sa Shaperom procenila da bi to bilo loshe po imidz Srbije?

Zasto se Djilas Tajfun oglusio o peticiju gradjana Zarkova da se to naselje preimenuje u Sloterovo?

...pitanje radja pitanje, ali odgovora nigde:think: :thumbdown:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back