Tadićev omiljeni novinar Bujošević novi glodur Politike

Beckovic je koliko znam letos izleteo iz UO pa se misteriozno vratio. Mozda gresim ali provericu na Googlu, cini mi se da su on i jos jedan smenjeni pa je on nekako vracen. :confused: A sto se ovog drugog tice ne ide mi u glavu da neko podnese ostavku i jos posle te ostavke nekome da otkaz insistirajuci da je u pravu. Onda prvo tog nekoga vrate i pogaze njegovu volju a on i dalje radi svoj posao dok ostavka negde cuci ... nenormalno skroz.
Uobicajeno je da do izbora novog direktora, pa cak i jedan period posle toga bivsi direktor ostane odredjeni period, kako bi uveo novog direktora u posao. Doduse to je obicaj, ne i pravilo.

A Smajlovicka bi mogla da odmori mnogo :mrgreen:

Jao sto meni lose ide ovo sa citiranjem uvek :rotf:

Pa cekaj, a sta ce da radi? Ok moze da ostane zaposlen, ako je bio i pre toga u radnom odnosu u Politici, ali u najmnju ruku jecudno da ostaje na nekoj rukovodecoj poziciji, nakon ostavke. Necu da pricam o moralnosti takvog cina.

E upravo o tome ja pricam. A on ce izgleda da ostane kao da se ono nista ne vazi. Koliko ja znam po zakonu oni su vec uveliko morali da objave konkurs za novog direktora (vidis kako su novog urednika vec pronasli) pa je onda on mogao da ostane da uvodi tog novog u posao ili da predje na drugu funkciju. Medjutim o konkursu niko i ne prica, coveka vise ne zovu "generalni direktor u ostavci" nego samo "generalni direktor" a juce u Blicu kazu da ostaje da radi svoj posao "do daljnjeg" da se ne poremete poslovni planovi. :lol: Necu da gresim dusu ali mislim da ce biti vise nego nemoralno ako sad mrtav ladan ostane na tom poslu, posebno nakon one frke sa Stojadinovicem.

E upravo o tome ja pricam. A on ce izgleda da ostane kao da se ono nista ne vazi. Koliko ja znam po zakonu oni su vec uveliko morali da objave konkurs za novog direktora (vidis kako su novog urednika vec pronasli) pa je onda on mogao da ostane da uvodi tog novog u posao ili da predje na drugu funkciju. Medjutim o konkursu niko i ne prica, coveka vise ne zovu "generalni direktor u ostavci" nego samo "generalni direktor" a juce u Blicu kazu da ostaje da radi svoj posao "do daljnjeg" da se ne poremete poslovni planovi. :lol: Necu da gresim dusu ali mislim da ce biti vise nego nemoralno ako sad mrtav ladan ostane na tom poslu, posebno nakon one frke sa Stojadinovicem.
Rekoh, moralnost takvog cina necu da komentarisem, ali valjda ne moze tako da prodje. Ha :hahaha: moram da se nasmejem sebi, pa mi bre zivimo u Srbiji gde bre sve mere! Cekaj, po toj logici, onda bi i smajlovicka mogla da bude urednik neke rubrike, evo ja predlazem da uredjuje citulje. :mrgreen:

Rekoh, moralnost takvog cina necu da komentarisem, ali valjda ne moze tako da prodje. Ha :hahaha: moram da se nasmejem sebi, pa mi bre zivimo u Srbiji gde bre sve mere! Cekaj, po toj logici, onda bi i smajlovicka mogla da bude urednik neke rubrike, evo ja predlazem da uredjuje citulje. :mrgreen:

Da je moralno - nije. Ali meni se sve cini da se taj generalni (u ostavci) najmanje pita a da drugi odlucuju. :whistling: Mozda i gresim, ne znam.

A Smajlovicki bi citulje bas legle. :D A mogu i da uvedu onu rubriku "draga Saveta" ...:mrgreen:

Da je moralno - nije. Ali meni se sve cini da se taj generalni (u ostavci) najmanje pita a da drugi odlucuju. :whistling: Mozda i gresim, ne znam.

A Smajlovicki bi citulje bas legle. :D A mogu i da uvedu onu rubriku "draga Saveta" ...:mrgreen:
Sto kaze tijanic ( ne mogu da verujem da cu ga citirati, ali ova mu je dobra ) kad ga je vec napustio karakter, tip se nije trudio ni da zadrzi mozak.:D

supruga tog janicijevica starog/novog direktora je nasa forumasica Ljudmila. A ona vam je zakleti tadicev pristalica - tako da vam je jasno kako je Janicijevic ostao direktor - promenio je stranu :mrgreen:

Ccccc ... muškarci :dash: Večito koristite jadne žene :lol:
U tom slučaju obavezno pokrenuti inicijativu da dotična gospođa postane generalni.

A Smajlovićki dati čitulje ili da pravimo nerede :mrgreen:

Back