gost 102443
Buduća legenda
- Poruka
- 31.178
Kako da ne.Ajde razmisli malo o desavanjima tokom devdesetih pa ces uvideti da to nije tako.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Netacno. DS je imao svoju paravojnu formaciju pod vodjstvom Ljubise Savica Mauzera, predsednika Demokratske Stranke za Republiku Srpsku.
Pomenuti Ljubisa Savic Mauzer, predsednik DS-a za RS , je zajedno sa svojim pripadnicima paravojne formacije "Panteri" u sadejstvu sa Arkanovim Tigrovima Zeljka RAznjatovica Arkana oslobodio Bijeljinu i proterao sve Bosnjake iz Bijeljine za Tuzlu.
Tako da sto se tice politike 90tih i svega sto nas je tih godina snaslo, DS ima jednaku odgovornost kao i sve ostale stranke.
Stoga je krajnje licemerno da za 90te nekoga proziva stranka koja je 1993 godine bila zajedno sa Milosevicem u saveznoj vladi Milana Panica.
A sad Radikali nisu odgovorni...![]()
Jao zuti, zuti...![]()
nije on bio obican clan DS-a nego PREDSEDNIK DEMOKRATSKE STRANKE ZA REPUBLIKU SRPSKU
Na to mesto predsednika DS-a za RS nije se postavio sam vec ga je postavio Zoran Djindjic. Sto znaci da Demokratska Stranka u najmanju ruku, snosi podjednaku odgovornost za sva desavanja 90tih kao i SRS.
Zasto Tadic danas optuzuje Radikale za politiku koju je forsirao njegov prethodnik na celu DS-a? Da li se Tadic danas odrice nasledja Demokratske stranke i njene nacionalisticke proslosti?
Rece Djindjic:
"Svi Srbi moraju da zive u jednoj drzavi. Ako to ne bude Jugoslavija, onda mora da se vrsi razgranicenje na osnovu etnickih granica".
"U takvim situacijama kao sto su ratne, gde su uslovi daleko od sterilnih, ponekad se mora opredeliti izmedju uloge dzelata i uloge zrtve. Ne opravdavam time nijedan vid nasilja i zlocina, ali smatram da je beslovesno prihvatiti ulogu zrtve. Na Balkanu uvek kada se nesto raspada svako zgrabi za sebe onoliko koliko moze."
"Mislim da je ujedinjenje sa Republikom Srpskom vrlo brzo moguce i da ce se to desiti ne kao ujedinjenje vec kao prisajedinjenje, jer je to realno. Najjednostavnije je da se Srbija prosiri na taj deo ne kao neka Velika Srbija nego kao normalna Srbija. (..) Mislim da je pripajanje moguce do kraja ove godine i da ce se desiti cim bude potpisan mir."
28. januar 1994
Hvala N.S-u na izvoru
Zoran Djindjic ga postavio.... :loL: :loL:![]()
Tuzan si ti momak.... 8-)
ma jok postavio se sam.
ako je neko ovde tuzni pacenik to si sigurno ti
Moguce, ali to opet ne menja cinjenicu da si najobicnija lazovcinaI da pokusavas da prikazes nesto kako nije. Nije Demokratska stranka osnovala DS RS... dal' to tebi moze da dodje do te mase koja se naziva mozak? Tako da ni Zoran Djindjic nije mogao da ga postavi... Sad slobodno mozes da nastavis sa kloniranjem... Sledeci nik nek' ti bude ACA Mesnatousnati... verujem da ce imati prodju medju forumasicama... predpostavljam da sem ovcica u katunu, nisi po++++ nista sto hoda na dve noge, a zenskog je roda...
8)
Ne sledeci je opet zenski ,takav je red pa ce nam opet otkriti svoju dugo potiskivanu nezniju stranu licnosti , mozda sad bude atleticarka ili frizerka![]()
Mene cude i glasaci LDP-a koji se stalno pozivaju na Djindjica. Da li su oni uopste upoznati sa time da je Djindjic tokom celog ratnog perioda imao velikosrpske stavove?