Tadic se odrekao Djindjiceve politike??

Netacno. DS je imao svoju paravojnu formaciju pod vodjstvom Ljubise Savica Mauzera, predsednika Demokratske Stranke za Republiku Srpsku.

Pomenuti Ljubisa Savic Mauzer, predsednik DS-a za RS , je zajedno sa svojim pripadnicima paravojne formacije "Panteri" u sadejstvu sa Arkanovim Tigrovima Zeljka RAznjatovica Arkana oslobodio Bijeljinu i proterao sve Bosnjake iz Bijeljine za Tuzlu.

Tako da sto se tice politike 90tih i svega sto nas je tih godina snaslo, DS ima jednaku odgovornost kao i sve ostale stranke.

Stoga je krajnje licemerno da za 90te nekoga proziva stranka koja je 1993 godine bila zajedno sa Milosevicem u saveznoj vladi Milana Panica.

Jerry,ne lazi... DS RS je osnovana 1996. godine... nemoj lagati i nemoj lupetati... mada to je tvoj stari dobri obicaj. Lik je do kraja rata bio u SDS-u. I NIKAD Zoran Djndjic nije dao podrsku takvom coveku.... Kao sto sam rekao kloniranom maksu, kazem i tebi kloniranom da nije isto danasnja radikalna stranka i stranka SRS Nikole Pasica. Sad idi i otvori novi nalog.... "skijasice" :lol: :lol: :lol: :lol:

nije on bio obican clan DS-a nego PREDSEDNIK DEMOKRATSKE STRANKE ZA REPUBLIKU SRPSKU

Na to mesto predsednika DS-a za RS nije se postavio sam vec ga je postavio Zoran Djindjic. Sto znaci da Demokratska Stranka u najmanju ruku, snosi podjednaku odgovornost za sva desavanja 90tih kao i SRS.

Zoran Djindjic ga postavio.... :loL: :loL: :lol: :lol:

Tuzan si ti momak.... 8-)

Zasto Tadic danas optuzuje Radikale za politiku koju je forsirao njegov prethodnik na celu DS-a? Da li se Tadic danas odrice nasledja Demokratske stranke i njene nacionalisticke proslosti?

Rece Djindjic:

"Svi Srbi moraju da zive u jednoj drzavi. Ako to ne bude Jugoslavija, onda mora da se vrsi razgranicenje na osnovu etnickih granica".

"U takvim situacijama kao sto su ratne, gde su uslovi daleko od sterilnih, ponekad se mora opredeliti izmedju uloge dzelata i uloge zrtve. Ne opravdavam time nijedan vid nasilja i zlocina, ali smatram da je beslovesno prihvatiti ulogu zrtve. Na Balkanu uvek kada se nesto raspada svako zgrabi za sebe onoliko koliko moze."

"Mislim da je ujedinjenje sa Republikom Srpskom vrlo brzo moguce i da ce se to desiti ne kao ujedinjenje vec kao prisajedinjenje, jer je to realno. Najjednostavnije je da se Srbija prosiri na taj deo ne kao neka Velika Srbija nego kao normalna Srbija. (..) Mislim da je pripajanje moguce do kraja ove godine i da ce se desiti cim bude potpisan mir."

28. januar 1994

Hvala N.S-u na izvoru

A ja mislio da si ti za Nikolica! Drago mi je sto vidim da si i ti "demokrata". 8-)

ma jok postavio se sam.

ako je neko ovde tuzni pacenik to si sigurno ti

Moguce, ali to opet ne menja cinjenicu da si najobicnija lazovcina :D I da pokusavas da prikazes nesto kako nije. Nije Demokratska stranka osnovala DS RS... dal' to tebi moze da dodje do te mase koja se naziva mozak? Tako da ni Zoran Djindjic nije mogao da ga postavi... Sad slobodno mozes da nastavis sa kloniranjem... Sledeci nik nek' ti bude ACA Mesnatousnati... verujem da ce imati prodju medju forumasicama... predpostavljam da sem ovcica u katunu, nisi po++++ nista sto hoda na dve noge, a zenskog je roda... :lol::lol:8)

Moguce, ali to opet ne menja cinjenicu da si najobicnija lazovcina :D I da pokusavas da prikazes nesto kako nije. Nije Demokratska stranka osnovala DS RS... dal' to tebi moze da dodje do te mase koja se naziva mozak? Tako da ni Zoran Djindjic nije mogao da ga postavi... Sad slobodno mozes da nastavis sa kloniranjem... Sledeci nik nek' ti bude ACA Mesnatousnati... verujem da ce imati prodju medju forumasicama... predpostavljam da sem ovcica u katunu, nisi po++++ nista sto hoda na dve noge, a zenskog je roda... :lol::lol:8)

Ne sledeci je opet zenski ,takav je red pa ce nam opet otkriti svoju dugo potiskivanu nezniju stranu licnosti , mozda sad bude atleticarka ili frizerka :D

da se podsetimo

zoran djindjic je 1993 godine bio clan vlade Milana Panica u vlasti je bio zajedno sa Milosevicem

Zoran djindjic i cela DS se sve do 1994 godine zalagala za ujedinjenje svih Srba u jednu drzavu i na taj nacin su navukli bedu na vrat, ekonomske sankcije i bombe nasoj zemlji
zoran djindjic je isao 1995 godine na Pale da pece vola na raznju sa Radovanom Karadzicem i da prkosi NATO avionima
Zoran Djindjic je postavio komadanta paravojne formacije Panteri, LJubisu Savic Mauzera za predsednik Demokratske Stranke Republike Srpske

To znaci da DS snosi veliku odgovornost za sve sto je Srbiju zaddesilo u periodu od 1992 do 1995.

Mene cude i glasaci LDP-a koji se stalno pozivaju na Djindjica. Da li su oni uopste upoznati sa time da je Djindjic tokom celog ratnog perioda imao velikosrpske stavove?

Ma ufatili se njega...treba im neko. Gledaj, da se nisu pozvali na nekoga, ne bi imali glasace - ovako nisu nova partija, vec nastavljac jedne stare politike. Prilicno mudro, moram reci - omogucilo im je da postanu dosta dovoljno popularni.

E , pa, ni jedan nije u pravu što se tiče godine volovskog ražnja. To je bilo 1994. nakon podmetanja bombe pod tezge na pijaci Markale u Sarajevu kad su Amerikanci ozbiljno pripretili bombardovanjem ako se srpska artiljerija ne povuče oko Sarajeva.
Znam to jer sam tada bio u Sarajevu u naselju Grbavica. Beše to zadnji dan isteka ultimatuma. Svi smo obavešteni da je Đinđić u gostima kod Karadžića i da prave žurku na Palama u inat Amerima, te smo i mi postupili isto. Upalili smo sve reflektore na stadionu i puštali muziku preko ozvučenja dok je turski deo grada bio potpuno zamračen u strahu od bombi.

Back