Тадић прави нову колону за изборе

БелиВук

Domaćin
Banovan
Poruka
4.126
Тадић прави нову колону за изборе Неће га Ђилас и Јеремић, па сам себе кандидује за председника!
Опозициони блок ускоро ће се поцепати на још једну изборну колону коју ће повести Борис Тадић. Његова Социјалдемократска странка је на корак од уједињења с Демократама Србије, Новом странком, коалицијом мањинских странака "Толеранција" и Грађанским демократским форумом, а Тадић је, како је рекао генерални секретар СДС Константин Самофалов, и даље једини кандидат опозиције с највећим шансама да се "кредибилно супротстави актуелном председнику Александру Вучићу.

- О томе да ли ће се дефинитивно и кандидовати, донећемо одлуку заједно у СДС-у и на време. Уколико се појави кандидат за кога ћемо проценити да има веће шансе, не само да победи, већ и да успешно санира све погубне последице деценијске власти СНС, свакако да ће га социјалдемократе подржати. С друге стране, врло је могуће да нам већи број опозиционих кандидата који максимално подижу излазност опозиционо оријентисаних бирача даје већу шансу да спречимо победу Вучића у првом кругу председничких избора. СДС ће и ово питање имати у виду, када будемо одлучивали о евентуалној кандидатури Бориса Тадића - објаснио је Самофалов за Блиц.
https://www.kurir.rs/vesti/politika...ece-ga-djilas-i-jeremic-pa-sam-sebe-kandiduje
Какав успех очекујете од Тадића на изборима? Да се подсетимо благо речено антисрпских изјава, изјаве које се могу очекивати од Тачија и Месића али ово је од Тадићевог ДС коју је оставио али исте политике, нису променили антисрпски став:
„Радио Слободна Европа”, уредник Миљан Кошетић, време: 18 часова, 3. мај 1999, када је НАТО пакт са нашег неба сејао смрт, убијао децу и жене, бомбардовао болнице и фабрике, „Слободна Европа” преноси:

„Српски опорбени политичар Зоран Ђинђић изјавио је у интервјуу за данашњи број израелског дневника ”Харец„ да ће Милошевић за два, три тједна прихватити НАТО-ове захтеве, наводећи да је то последица страшних удара НАТО-а које, како је рекао, треба наставити.”

„Milo Đukanović i Zoran Djindjic:
”Не смете потписати мировни споразум док је милошевић на власти„:
”If the war ends with a signature on a peace agreement and the same political leadership remains in power, with Slobodan Milosevic at the helm, the tragedy and violence will continue.„
http://www.hri.org/news/balkans/rferl/1999/99-05-10.rferl.html#20

17. Maj 1999 Zoran Djindjic: ”Ako se zivotna situacija naroda u Srbiji pogorsa i ako se unisti energetski sistem države, Milosevic će morati da potpise sve sto zahtevate. (Izrealski list „Haaerz”)

Zoran Djindjic: „Jugoslavija se mora bombardovati” ,,samo nastavite da bombardujete popustice oni''' (Der Spiegel 20/1999)

Члан дс-а „Срби су најгори народ”
KRALJEVO - Član Demokratske stranke Mile Korićanac izjavio je da su „Srbi posle Hitlera najgori narod u prošlom veku”.

26. Maj 1999 Djindjic ponavlja svoj poziv na bombardovanje Jugoslavije i izjavljuje „Ja sam najomrazenija osoba u Srbiji” (nemacki dnevnik na ZDF).

Мићуновић:„Срби немају шта да траже преко дрине”!

Бојан Станојевић:„Не може 200.000 Срба колико живи на косову, да одлучује о судбини осталих осам милиона”.

Poslednja izmena:
https://www.kurir.rs/vesti/politika...ece-ga-djilas-i-jeremic-pa-sam-sebe-kandiduje
Какав успех очекујете од Тадића на изборима? Да се подсетимо благо речено антисрпских изјава, изјаве које се могу очекивати од Тачија и Месића али ово је од Тадићевог ДС коју је оставио али исте политике, нису променили антисрпски став:
Кажи ти прво нама шта мислиш о Александру Вучићу.

Тек после тога можемо да се укључимо на тему о Борису Тадићу.

Кажи ти прво нама шта мислиш о Александру Вучићу.

Тек после тога можемо да се укључимо на тему о Борису Тадићу.
Лош, али већих антисрпских умноболника не постоји од ДС итд. Умноболних антисрпских изјава које је Тадић изјавио толико манијачко ђ'бре није Вучић.

Duboko ispod cenzusa.

Čovek je očigledno počeo da radi za režim kao i SRS, Zavetnici, LDP, LSV i niz opcija koje samostalno nisu ni blizu cenzusa a po Dontovom sistemu će im procenti i glasovi ići vlasti.
Никад не реци никад...

270389508_1944908542358852_4215329231518701871_n.jpg

Napokon neko normalan a levak..bas je falio..crna gora ima aleksu becica a mi tadica

Duboko ispod cenzusa.

Čovek je očigledno počeo da radi za režim kao i SRS, Zavetnici, LDP, LSV i niz opcija koje samostalno nisu ni blizu cenzusa a po Dontovom sistemu će im procenti i glasovi ići vlasti.
ko god kaze ne djilasu on je rezimski..niste normalni

Back