тадић: Неће никад бити туђих војних база у Србији

Комуњарски поздрав, типично "демократски". Нисам ја теби друг. Српска Војводина има да се ослободи сподоба који хоће Србији да отму Војводину.
Ti si moj brat Srbin! Srpska Vojvodina, kako to gordo zvuči, a? :per:

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Не могу да верујем!!!

"ЗАУСТАВИТЕ ЗЕМЉУ - ХОЋУ ДА СИЂЕМ"!!!
ТООООООООО ЛУТКООООООО!!! :worth::worth::worth:
Е ТАКО ТЕ ВОЛИМ!!!
:ok::ok::ok:

МИЛУНКА!!!
САМО СЕ НАДАМ ДА НИСИ ИРОНИЧНА И ДА САМ ЈА ОВО ДОБРО РАЗУМЕО!!!:think::think::think::sad2::sad2::sad2:
Забога, човече, чему толико чуђење, па ја овако одувек мислим. Најозбиљније, никаква иронија. :cool:
Па ја одувек држим фотке Високих Дечана и Грачанице залепљене, међу осталим, по орманима. Знам на памет Ракића, и остале песнике у родољубивим (и другим) стиховима.

И одувек сам тако и писала, наравно. :cool:

Само, биће да сте ви оно од пре нешто мало погрешно сконтали. :roll: ;)

(Ако сам била, и остала, против неких политичара које ви сматрате патриотама, а ја их не сматрам, то је нека друга ствар, о којој се може дискутовати. Али, о нашем искреном патриотизму, не би требало ваљда да се споримо? :think: )

Забога, човече, чему толико чуђење, па ја овако одувек мислим. Најозбиљније, никаква иронија. :cool:
Па ја одувек држим фотке Високих Дечана и Грачанице залепљене, међу осталим, по орманима. Знам на памет Ракића, и остале песнике у родољубивим (и другим) стиховима.

И одувек сам тако и писала, наравно. :cool:

Само, биће да сте ви оно од пре нешто мало погрешно сконтали. :roll: ;)

(Ако сам била, и остала, против неких политичара које ви сматрате патриотама, а ја их не сматрам, то је нека друга ствар, о којој се може дискутовати. Али, о нашем искреном патриотизму, не би требало ваљда да се споримо? :think: )

Кобајаги ти сматраш Косово Српским. Јасно је кад даш глас за антисрпску странку која даје изјаве као што ради Тадић, за кога си.

Кобајаги ти сматраш Косово Српским. Јасно је кад даш глас за антисрпску странку која даје изјаве као што ради Тадић, за кога си.
Па, то је био глас у нужном злу, и с пуном свешћу о реалним могућностима те власти, и с великом резервом према њој.

А ти, колико видим, дајеш и давао си Шешељу глас, једном од највећих антисрпских агената у историји.
Једноме, који је компромитовао све српско, по задатку својих амерских газда :evil:

Znači ipak si p'jan dok drviš po Krsti? :lol:

Znao sam! Nego, je l' to od tuge il' sreće zbog ovakve izjave predsednika Srbije?

nisam pijan jomini. nisam ja ko ti pomirisem casicu i odmah padam u nesvest.

ovamo kod mene svi znaju da piju. ja recimo licno mogu da popijem 3 litre vina , 1 flasu zestine kakve hoces da se ne napijem.

vidi se da nikad nisi bio na slavi u mom kraju z:D

tebe bi sa 1 zdravicom i dobrodoslicom vec patosirali na pod z:D

nisam pijan jomini. nisam ja ko ti pomirisem casicu i odmah padam u nesvest.

ovamo kod mene svi znaju da piju. ja recimo licno mogu da popijem 3 litre vina , 1 flasu zestine kakve hoces da se ne napijem.

Pa da, rasipa se, oblokava, a srpska nejač i gladni - ko ih šiša.
Eh Srbine...

Teodosije, brate moj srpski, objasni mu da ja ne trošim dragoceno vreme!

ja recimo licno mogu da popijem 3 litre vina , 1 flasu zestine kakve hoces da se ne napijem.
Јел' правог домаћег? :think:
Па, то могу и ја, нормално, кроз дужи временски период, и уз добру клопу:cool:
И? :roll:

tebe bi sa 1 zdravicom i dobrodoslicom vec patosirali na pod
А да ли ти можеш да схватиш, да исто тако има правих људи и међу онима који не пију? :think:

Back