Tadić: Ne bih voleo da ponovo trčim trku samo zato što niko drugi neće

Шизоја и јагуара у Вршац, остало на робију, али најтеже је са пензионерима. Сви ће да се куну да никада нису могли очима да га виде, да нису дигли паре, и да нису стигли да гласају пошто су били на пијаци. Тако их је бравар направио - ти га пљунеш, а он пита да ли то пада киша? Фуј.

196175.gif

Najteže je tebi, koji laje za Jaguara kao njegov lojalni pas.

2913-D04-B-ADA1-4857-AD4-F-BF28-E3-DB8-D83.jpg

Глобалисти су у повлачењу, њихови играчи су у паници. Зато Мило покушава да изазове нереде у ЦГ, зато овде покушавају да изазову нереде, зато на КиМ шиптари покушавају да изазову конфликт. Време им истиче и свесни су тога. Ми треба да задржимо мир и да не реагујемо на прву.
Ја сам умерени оптимиста.
.

Nigde se globalisti ne povlače. Šta je sa Kinom koja i dalje zagovara globalizam.
Što se tiče nereda, pa prave ih da ubrzaju stvar.
Osim toga, nerede u CG smatram predizbornim dogovorom.
Ajde vi njih napadnute a mi ćemo da ih branimo.
Srpski narod tamo zaebavaju tamo danima, a ovi se tek sada pred izbore setili da ih brane.
Nisi valjda zaboravio da su naši pomagali Milu kod onog nameštenih državnog udara.

Џеги, не паламуди ;) ТВОЈА младост је давно остала код Каћа. :)
То није мана, него предност. Нема зуба и квалитет услуге ја много бољи. Напред јаугаре, време ради за тебе. А да, да ли сте приметили случајно да онај острвски апатрид почео да пише јагуарски? За глупе, па за чак и мање глупе, испирање мозга је очито ефикасна техника.

Koje povlačenje i ko se povlači.
Pare se dele ne zbog socijalnog mira nego zbog ispunjavanja obaveza, ali ne prema narodu nego onim drugim.
Ja uopšte nisam optimista po tom pitanju.
Опусти се Сирмијуме. Чак се и ја матор надам свечаном испраћају у Вршац, а остали куд који. Претерао се са школама, деце је све мање. Хајде све паре у затворе, чак и то је привредна делатност, а и радна снага може да буде много јефтинија.

.

Nigde se globalisti ne povlače. Šta je sa Kinom koja i dalje zagovara globalizam.
Što se tiče nereda, pa prave ih da ubrzaju stvar.
Osim toga, nerede u CG smatram predizbornim dogovorom.
Ajde vi njih napadnute a mi ćemo da ih branimo.
Srpski narod tamo zaebavaju tamo danima, a ovi se tek sada pred izbore setili da ih brane.
Nisi valjda zaboravio da su naši pomagali Milu kod onog nameštenih državnog udara.
То је твоја перцепција, ја то тако не видим.
Yeah-well-you-know-thats-just-like-your-opinion-man.jpg

Искрено, ја не знам какве све игре се играју, и у времену Лепог и сада шта шизоје игра. Пуно је дезинформација и пропаганде, испирања мозга и кондиционирања. Не волим те приче о лошем народу, јер да се све ово зло које се сручило на нас десило неком другом народу не верујем да би тај народ успео да преживи све што смо ми и наши претци преживели. У овом тренутку изгледа као да је све дошло до свог врхунца и да се времена мењају. Видећемо у ком смеру. И сигуран сам да ћемо ми опстати шта год да се деси.
Lepi je jednostavno igro kako mu Đilas kaže, a ovaj se već dogovaro sa Miškovićem oko pustošenja zemlje.
Biće da lepi ima dobar deo krivice oko likvidacije Đinđića.

Poslednja izmena:
Поштовање и подршка ставу! Али, свега сам се нагледао и научествовао у овим деценијама (као Форест Гамп, само сам неупоредиво спорији и нешто мање глуп) да не бих имао документоване ставове који се баш и не поклапају са свиме што си написао. Биће прилике, Боже здравља.
I jopet ništa ne znaš¿¡

Шизоје само треба да одржи статус кво у овом тренутку, а ми треба да будемо разумни и да чекамо прави тренутак и да реагујемо на један разуман и ефикасан начин. Не можемо гледати шта шизоје ради ако не гледамо шта се дешавало пре њега.Укратко, имамо ситуацију, неке ствари се подразумевају, а подразумева се да се је ситуација сложена и иде кроз 30 година дуг период. На овом форуму где звезде форума још увек живе у 90има, или још горе у СФРЈ ,ми не можемо да причамо о реалној ситуацији на терену. Само да подсетим да су играчи дубоке државе у повлачењу у целом окружењу, немају више ону моћ од пре 3 године, једноставно све се мења, чини се у нашу корист први пут после толико времена. Опозиција не постоји, што је добро јер играчи дубоке државе не могу да играју на њих, све су карте већ офирали. Остали смо ту са Шизојем који је окружен наметнутим играчима, са паралисаним институцијама у којима су приказе које је ту довела иста сила која је у повлачењу. Да поновим, нисам оптимиста, али реално шанса постоји.
Pre šizoja se desilo to da su banditi preuzeli zemlju kompletno. Možda se ne treba čuditi oko toga ako je zapad oko toga zapo u dilemu. Možda to Kosovo ne bi ni odvajali da se nije desila takva banditizacija zemlje.
Pazi, mrtvo 'ladno banditi ubiju premijera i preuzmu zemlju¿¡

Pre šizoja se desilo to da su banditi preuzeli zemlju kompletno. Možda se ne treba čuditi oko toga ako je zapad oko toga zapo u dilemu. Možda to Kosovo ne bi ni odvajali da se nije desila takva banditizacija zemlje.
Pazi, mrtvo 'ladno banditi ubiju premijera i preuzmu zemlju¿¡
Шта је ту је. Ништа не може да траје вечно.

Може опет да се кандидује јер је први пут изабран по старом, Милошевићевом уставу, па се то не рачуна.
Da li u zakonu piše da se to ne računa? Ili svako tumači zakon kako mu odgovara?
Da se podsetimo:
ZAKON O PREDSEDNIKU REPUBLIKE ("Sl. glasnik RS", br. 111/2007)

Ograničenje na dva izbora

Član 12

Niko ne može više od dva puta da bude izabran za predsednika Republike, bez obzira na to koliko su mu trajali prvi i drugi mandat.
Gde piše šta se računa, a šta se ne računa? Ili šta bi neko voleo da se ne računa?
Piše "za predsednika Repubblike". Srbija je i po prethodnom ustavu bila republika, pa nema razloga, niti je zakonom propisano da se to ne računa.

I da dodam: ko je doneo ovakav ustav i zakone koji su proistekli iz njega?

Lepi je jednostavno igro kako mu Đilas kaže, a ovaj se već dogovaro sa Miškovićem oko pustošenja zemlje.
Biće da lepi ima dobar deo krivice oko likvidacije Đinđića.
За некога који разрешава тајне Универзума, страшно је колико ти недостаје менталног капацитета! Тадић је све и свашта, али није и никада неће моћи да буде убица. Није од тог теста умешен. Али, наркошилеровац би био први на списку осумњичених и под дозвољеним полицијским методама би брзо признао, набројао саучеснике и то тако да би и почивша Агата Кристи била задовољна.

Знам да је немогуће, али волео бих да учествујем у истрази. Била би веома кратка и ефикасна, без физичке принуде. Можда неки шамар, ја сам са Дорћола, па се повремено тако дружим са ромовима.

Poslednja izmena:
За некога који разрешава тајне Универзума, страшно је колико ти недостаје менталног капацитета! Тадић је све и свашта, али није и никада неће моћи да буде убица. Није од тог теста умешен. Али, наркошилеровац би био први на списку осумњичених и под дозвољеним полицијским методама би брзо признао, набројао саучеснике и то тако да би и почивша Агата Кристи била задовољна.

Знам да је немогуће, али волео бих да учествујем у истрази. Била би веома кратка и ефикасна, без физичке принуде. Можда неки шамар, ја сам са Дорћола, па се повремено тако дружим са ромовима.
Biće tu dosta stvari što će Tadić morati da ih objasni :per:
Svakako da može da se ceni da je jako glup.

Back