Тадић каже да неће бити мера против Миловог режима

Za razliku od sluđenih nadripatriota, od kojih vidimo i neke bolne primere ovde na forumu, Tadić je svestan realnih mogućnosti Srbije u ovom trenutku.
:lol:
Он је свестан једино шта треба да ради да би остао у животу.

МилункО, нико не воли плаћенике.
Знаш ли што?

Зато што ће да се појави сутра неко други ко ће да му понуди лову, па ће да напусти први посао.
Зато плаћеници увек пролазе лоше.

Гледај само! Многима се са наше политичке сцене лоше пише, а међу њима је и тај кога доживљаваш свесним.;)

Lepo narod kaze...ne talasaj ako si u gomnima do guse.U sustini bas me zabole i za crnogorsko priznanje i za nase pretnje ali me mnooogo nervira kad nesto kao palamudimo a onda nemamo mooda da to isteramo.A uopste mi nije jasno sto se digla tolka frka oko njihovog priznavanja nezavosnosti.Mene oni toliko ne zanimaju da mogu da rade sta hoce a da kod mene ne izazovu nikakvu emociju.A ovi nasi...:dash:

:lol:
Он је свестан једино шта треба да ради да би остао у животу.

МилункО, нико не воли плаћенике.
Знаш ли што?

Зато што ће да се појави сутра неко други ко ће да му понуди лову, па ће да напусти први посао.
Зато плаћеници увек пролазе лоше.

Гледај само! Многима се са наше политичке сцене лоше пише, а међу њима је и тај кога доживљаваш свесним.;)
Šta sam rekla? Ovo je još jedna potvrda da vi nadripatrioti imate ozbiljan problem s percepcijom realnosti.

A bemti spamere....

@Tema

Pa normalan čovek mora da povuče crtu. kakvu korist bi imali od zatezanja odnosa i crnih lista. Protiv toga se bori tako što se podrže demonstranti u CG, a ne brkanjem prsta u oko svima, i naglašavanjem kako smo mi najluđi. Tada bi smo samo ispali najgluplji. Tadićeva reakcija je primerena, savremena i ispravna.

A bemti spamere....

@Tema

Pa normalan čovek mora da povuče crtu. kakvu korist bi imali od zatezanja odnosa i crnih lista. Protiv toga se bori tako što se podrže demonstranti u CG, a ne brkanjem prsta u oko svima, i naglašavanjem kako smo mi najluđi. Tada bi smo samo ispali najgluplji. Tadićeva reakcija je primerena, savremena i ispravna.

Isto ste radili 1991, kad je vas micunovic nazivao hrvate bratskim narodom i molio da se ne pomogne Srbima protiv hrvata. Jednostavno zeleli ste da ostavite Srbe momentalno na cedilu.

Из интервјуа "Новостима

* Da li to znači da, osim primenjene diplomatske mere, Srbija neće preduzimati druge sankcije, „crne liste“ i slično?
- Kada, kao manifestaciju naših odnosa i atmosfere u javnosti, i na jednoj i na drugoj strani, imamo anticrnogorstvo i antisrpstvo, onda zvonim na uzbunu i kažem: stop! To je crvena linija koju ne smemo da pređemo. Kada poslanici srpskog parlamenta kažu da predstavnici vlasti Crne Gore nisu bezbedni u Srbiji, kažem: stop! Krivično delo je pretiti nekome.

http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=1&status=jedna&vest=130467&datum=2008-10-15

Пре пар дана када је споменуто стварање Црних Листа Црногорац је рекао
"Не верујем, нисам то чуо од Тадића"

Значи да су они на вези одавно и да је ово планирано у Београду а не у Бриселу или подгорици.

pa dje ce djetic na djetica taman posla.

Djukanović: Dogovor da se sačeka sa priznavanjem Kosmeta
Tanjug - Pre 22 minuta

PODGORICA - Crnogorski premijer Milo Djukanović izjavio je danas su vlasti u Podgorici imale dogovor sa Beogradom da sačekaju sa priznavanjem jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova i Metohije do glasanja u Ujedinjenim nacijama o inicijativi Srbije da o legalnosti čina privremenih institucija samopuprave u Prištini bude zatraženo mišljenje Međunarodnog suda pravde (MSP).

"Pre nekoliko meseci ministar spoljnih poslova Srbije (Vuk Jeremić) je bio u Podgorici i od nas zatražio da ne priznamo Kosovo pre izjašnjavanja Generalne skupštine UN o srpskoj inicijativi", rekao je Djukanović u intervjuu za agenciju Rojters.

Istovremeno, nastavio je Djukanović, "naši evroatlantski partneri su izrazili očekivanja da Crna Gora prizna Kosovo, ali smo mi održali našu neformalnu obavezu prema Srbiji i čekali da njen predlog bude procesuiran u UN".

Djukanović je rekao da činjenica da je Crna Gora priznala jednostrano proglašenu nezavisnost južne srpske pokrajine 9. oktobra, dan posle glasanja u Generalnoj skupštini UN, gde je incijativa Srbije dobila podršku većine članica, "samo slučajnost".

"To je moglo da bude tri ili pet dana kasnije, ali ne bi promenilo ništa", rekao je Djukanović.

Po Djukanoviću, "malo je verovatno da će se točak istorije okrenuti. To je realnost i mi smo je prihvatili", dodao je crnogorski premijer.

Djukanović je u intervjuu britanskoj novinskoj agenciji takođe izrazio nameru Crne Gore da podnese zahtev za članstvo u Evropskoj uniji do kraja ove godine, tokom francuskog predsedavanja Unijom.

http://vesti.krstarica.com/?rubrika...217460dda7d05f65e&dan=16&mesec=10&godina=2008

----------------
Now playing: John Fogerty - Don't you wish it was true
via FoxyTunes

Za razliku od sluđenih nadripatriota, od kojih vidimo i neke bolne primere ovde na forumu, Tadić je svestan realnih mogućnosti Srbije u ovom trenutku.

pa ko ti je kriv kad glasas za ljalju kukavicu i bezmudog tadica :mrgreen:

bezmudi tadic

upravo je to on.

nema muda ni crnoj gori da zategne. bezmudog tadica bi isamarao i predsednik lihtenstajna kakav je sav metiljav, bezmud i nikakav

Đukanović: Dogovor da se sačeka sa priznavanjem Kosmeta

Crnogorski premijer Milo Đukanović izjavio je danas da su vlasti u Podgorici imale dogovor sa Beogradom da sačekaju sa priznavanjem jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova i Metohije do glasanja u Ujedinjenim nacijama o inicijativi Srbije da o legalnosti čina privremenih institucija samopuprave u Prištini bude zatraženo mišljenje Međunarodnog suda pravde (MSP)

"Pre nekoliko meseci ministar spoljnih poslova Srbije (Vuk Jeremić) je bio u Podgorici i od nas zatražio da ne priznamo Kosovo pre izjašnjavanja Generalne skupštine UN o srpskoj inicijativi", rekao je Đukanović u intervjuu za agenciju Rojters.

Istovremeno, nastavio je Đukanović, "naši evroatlantski partneri su izrazili očekivanja da Crna Gora prizna Kosovo, ali smo mi održali našu neformalnu obavezu prema Srbiji i čekali da njen predlog bude procesuiran u UN".

Đukanović je rekao da činjenica da je Crna Gora priznala jednostrano proglašenu nezavisnost južne srpske pokrajine 9. oktobra, dan posle glasanja u Generalnoj skupštini UN, gde je incijativa Srbije dobila podršku većine članica, "samo slučajnost".

"To je moglo da bude tri ili pet dana kasnije, ali ne bi promenilo ništa", rekao je Đukanović.

Po Đukanoviću, "malo je verovatno da će se točak istorije okrenuti. To je realnost i mi smo je prihvatili", dodao je crnogorski premijer.

Đukanović je u intervjuu britanskoj novinskoj agenciji takođe izrazio nameru Crne Gore da podnese zahtev za članstvo u Evropskoj uniji do kraja ove godine, tokom francuskog predsedavanja Unijom.

Back