Tadic i Dijana imaju rezervni plan!

nije bitno kod koga je milan gutovic, glumac , nego je bitno ko na politickoj sceni najvise lici na Srecka Sojica - a to je bez ikakvog razmisljanja - Tadic

Pogledaj Sojicev plan za prevazilazenje ekonomske krize i recesije - IDENTICAN OVOM TADICEVOM :hahaha:

Nemaju oni veze sa vezom...............po meni prvi korak treba da bude: preduzećima izvoznicima ukinuti porez na dobit, naravno da neotpuste nikoga, domaćim fabrikama tj. proizvođačima koji prodaju na domaćem tržištu smanjiti na 5% a uvoznicima povećati na 25-30% pa nek se češu..........a pošto smo mi uvozno orijentisana zemlja dobićeš više para u budžetu a rasteretiti domaću privredu koja će bolje da radi i više da proizvodi...............ali ko to da uradi........:think:

neka tadic raspise nove izbore pa ce se cuti program opozicije z:D

jedan od programa opozicije jeste primena zakona o oduzimanju kriminalno stecene imovine od lopova od vlasti

Teranjem u CORKU kadrova DS-a i zaplenom njihove kriminalno stecene imovine kao i imovine njihovih tajkuna na beterija u budzet bi se slilo najmanje 30 milijardi evra....

Ti to mislis da bi vi pobedili na izborima???
Kako?
Nadas se koaliciji sa Tomom,pa da ti Toma opet bude nesto najbolje sto u Srbiji postoji???

Vasa prica o izborima ce trajati do pocetka juna,pa kada se u Zemunu strmoglavite sa nekadasnjih 40% na 10,onda ce te se ucutati.
Ili ce opet biti prica da Zemun nije pravi pokazatelj kakvi bi rezultati bili na nivou Srbije.....kao Ruma i sl.........

Poslednja izmena:
Kako?
Nadas se koaliciji sa Tomom,pa da ti Toma opet bude nesto najbolje sto u Srbiji postoji???

Vasa prica o izborima ce trajati do pocetka juna,pa kada se u Zemunu strmoglavite sa nekadasnjih 40% na 10,onda ce et se ucutati.
Ili ce opet biti prica da Zemun nije pravi pokazatelj kakvi bi rezultati bili na nivou Srbije.....

Zavisi, ako imaju dobar rezultat, onda je Munze reper, ako nemaju onda nije.Mada ni u Munzeu ne bi dobili nikad ništa da ne glasaju zemunska sela.

Zavisi, ako imaju dobar rezultat, onda je Munze reper, ako nemaju onda nije.Mada ni u Munzeu ne bi dobili nikad ništa da ne glasaju zemunska sela.

Ma to kada neko,kao slabocujni ,zeli da opet prozivljava traume kakve je vec prozivljavao i koje su ga kostale nervnog sloma,ima svoj naziv u medicini......

A slabocujni ocigledno opet zeli da zatvara aerodrome,da slavi novog gradonacelnika,formiranje vlade po njegovom ukusu.......pa da ga na kraju debelo ispusi......

Mada i to ne bi bilo lose....on posle svakog teskog sloma menja nick......bio je Jerry dok "najbolje sto Srbija ima" nije puko na predsednickim,pa je bio Marsowac dok hot lips nije ispusio za gradonacelnika....Ajde mozda posle zemunskih izbora ne bude vise slabocujni.....

Nemaju oni veze sa vezom...............po meni prvi korak treba da bude: preduzećima izvoznicima ukinuti porez na dobit, naravno da neotpuste nikoga, domaćim fabrikama tj. proizvođačima koji prodaju na domaćem tržištu smanjiti na 5% a uvoznicima povećati na 25-30% pa nek se češu..........a pošto smo mi uvozno orijentisana zemlja dobićeš više para u budžetu a rasteretiti domaću privredu koja će bolje da radi i više da proizvodi...............ali ko to da uradi........:think:

plus dici bankama porez na dobit na 40%

jer banke u srbiji imaju najvece marze u svetu i samim tim moraju da placaju i najveci porez na svoju dobit.

dalje osnovati kreditnu banku koja ce kreditirati beskamatno iskljucivo izvozno i proizvodno orijentisane firme sa konkretim projektima uz naaravno garanciju.

i trece najvaznije odustati od politike odbrane jakog dinara i tako ustedeti devizne rezerve koje mesto na ocuvanje kursa treba trositi na podrsku izvoznicima i proizvodjacima i pustiti da dinar dodje na svoj realan kurs od 160 do 250 dinara za 1 evro.

Ma to kada neko,kao slabocujni ,zeli da opet prozivljava traume kakve je vec prozivljavao i koje su ga kostale nervnog sloma,ima svoj naziv u medicini......

A slabocujni ocigledno opet zeli da zatvara aerodrome,da slavi novog gradonacelnika,formiranje vlade po njegovom ukusu.......pa da ga na kraju debelo ispusi......

Mada i to ne bi bilo lose....on posle svakog teskog sloma menja nick......bio je Jerry dok "najbolje sto Srbija ima" nije puko na predsednickim,pa je bio Marsowac dok hot lips nije ispusio za gradonacelnika....Ajde mozda posle zemunskih izbora ne bude vise slabocujni.....

niskointeligentni orku ja uvek imam isti nick a to sto sam menjao nick nije bilo svojevoljno nego zato sto su prethodni bili banovani.

i sta kazes ovi tvoji lopovi imaju rezervni plan rezervnog plana? z:D

Kako?

Vasa prica o izborima ce trajati do pocetka juna,pa kada se u Zemunu strmoglavite sa nekadasnjih 40% na 10,onda ce te se ucutati.
Ili ce opet biti prica da Zemun nije pravi pokazatelj kakvi bi rezultati bili na nivou Srbije.....kao Ruma i sl.........

pa kako tvoj tadic dobija izbore srbiji sve gore i gore iz dana u dan

to samo pokazuje da je vecina naroda glupa - ti si upravo reprezent tih glupih zato glup narod bira vlast prema sebi - naravno takodje glupu lopovsku i nesposobnu .

to sto radikalima slabi podrska nije pokazatelj nicega jer su se glasovi nekadasnjeg SRS podelili na SRS i SNS

ono sto mene zabrinjava jeste jedino ako vise naroda glasa za vlast nego za opoziciju

jer da glasa manje za opoziciju nego za vlast u momentima katastrofalnih rezultata vlasti moze samo glup covek.

a sto raidkali osvajaju manje me ne zabrinjava uopste

moj cilj nije da uvalim dupe u neku fotelju i funkciju vec je moj cilj da moja drzava i narod zive bolje rade bolje proizvode bolje.

takodje moj cilj je da vi ZUTI ZAVRSITE NA ROBIJI da vam se sve sto se pokrali oduzme i da sledecih 30-40 godina budete necije devojcice u zatvoru

Jer hapsenje vas bagre i lopova iz vlasti i oduzimanje sve nepokretne i pokretne imovine istima je NAJMANJE sto mozemo da uradimo za DEVET GODINA KOJE SU NAM UKRALE I UPROPASTILE DEMOKRATE

To je moj cilj a totalno mi je nebitno ko ce to da realizuje. Sasvim mi je svejedno .

A zavrsicete u ZATVORU to vam ne gine jer krivicna dela koja ste vi cinili - nikad ne zastarevaju.

Poslednja izmena:
niskointeligentni orku ja uvek imam isti nick a to sto sam menjao nick nije bilo svojevoljno nego zato sto su prethodni bili banovani.

i sta kazes ovi tvoji lopovi imaju rezervni plan rezervnog plana? z:D

Mentolcino na kvadrat,banovali su te zato sto si dozivljavao nervne slomove pa se vredjao koga si stigao........

Sta je bilo kada je "najbolje sto Srbija ima" izgubio od Tadica?
Nisi pukao "malo" pa si na kraju i Banshee izvredjao pa si banovan????

Tvoji majmuni imaju neki bolji plan? Ili tvoj Dragan Todorovic nije lopov na kvadrat?

Tvoji majmuni imaju neki bolji plan? Ili tvoj Dragan Todorovic nije lopov na kvadrat?

kad se uporedi sa ovim vasim lopovicnama i izdajnicima Dragan Todorovic je nevin kao majka tereza

Mislim kolko znam Dragan Todorovic nije ostetio budzet Beograda za 2.5 milijarde evra kao sto su uradile to tvoje demokrate Tadic, Djilas, Dinkic .

Nije kupio drzavnim pokradenim parama vilu od par miliona evra na Dedinju ili Senjaku.

Nije poklonio 5 hektara MPC-u i ostetio budzet za par stotina miliona evra kao sto su to uradili Tadic, Djilas, Dinkic, Djelic .

Vecih lopovcina u istoriji Srbije mi na vlasti nismo imali - od vas , i stvarno je smesno kad vi kao najveca bagra lopovska koja je vladala ovom zemljom nekog proizvate da je lopov.

Dragan Todorovic nije digao narodu registraciju na 2000 evra za automobile preko 3000 kubika

Dragan Todorovic nije uveo narodu akcize na benzin , plin, vazduh....

Dragan Todorovic nije uveo porez na sve plate iznad 40.000 dinara

Dragan Todorovic nije ostetio budzet za 3 milijarde evra i uzeo par stotina miliona evra mita od Milana Beka i Matijevica iz MPC-a da im pokloni 255 hektara drzavne/opstinske zemlje

I sve te akcije i vase borbe da otmete narodu Srbije i crno ispod nokta , nisu dale nikakav rezultat pa smisljate nove nacine kako da otmete narodu i hleb iz usta ako treba.....

"Tu knezovi nisu radi kavzi nit su radi ZUTE izjelice,al je rada sirotinja raja ko globa davati nemože,ni trpeti ZUTOGA zuluma"

Dragan Todorovic nije digao narodu registraciju na 2000 evra za automobile preko 3000 kubika

Dragan Todorovic nije uveo narodu akcize na benzin , plin, vazduh....

Dragan Todorovic nije uveo porez na sve plate iznad 40.000 dinara

Dragan Todorovic nije ostetio budzet za 3 milijarde evra i uzeo par stotina miliona evra mita od Milana Beka i Matijevica iz MPC-a da im pokloni 255 hektara drzavne/opstinske zemlje

I sve te akcije i vase borbe da otmete narodu Srbije i crno ispod nokta , nisu dale nikakav rezultat pa smisljate nove nacine kako da otmete narodu i hleb iz usta ako treba.....

"Tu knezovi nisu radi kavzi nit su radi ZUTE izjelice,al je rada sirotinja raja ko globa davati nemože,ni trpeti ZUTOGA zuluma"

Svako od njih je ukrao koliko je mogao.
I taj isti Todorovic je ukrao koliko je mogao. Da je mogao vise,ukrao bi i vise.

Ili ces ti sada da tvrdis da kada bi kojim cudom dosao na vlast,isti taj Todorovic bi postao ,kako ti kazes majka Tereze i prestao da krade....jednom lopov,uvek lopov....

Svako od njih je ukrao koliko je mogao.
I taj isti Todorovic je ukrao koliko je mogao. Da je mogao vise,ukrao bi i vise.

Ili ces ti sada da tvrdis da kada bi kojim cudom dosao na vlast,isti taj Todorovic bi postao ,kako ti kazes majka Tereze i prestao da krade....jednom lopov,uvek lopov....
nek uzmu oni za stan za kucu neki plac nemam nista protiv AL NEK OMOGUCI NARODU DA ZIVI KAKO TREBA

Eto podrzao bih da se Tadicu dodeli najveca kuca na Dedinju da je taj covek doneo narodu bolji zivot kroz rast proizvodnje zaposlenosti izvoza....

Al ko sto vidis od toga nema nista...

A ovi tvoji lopovi kradu i otimaju a narod zivi nikad gore. I mesto da oni smanje otimacinu , oni nam povecavaju poreze, akcize, razreze i prireze tacnije i na vec crknutog konja tovare dodatan teret.

I u momentima najvece krize u Srbiji gde naro dzivi nikad teze mi preko medija saznajemo da je neko ukrao 255 hektara najskupljeg zemljista u Srbiji i dodelio nekom za mito i tako ostetio drzavu za skoro 3 milijarde evra ?

E to je vec tezak bezobrazluk i tezak kriminal i za to mora da odgovaraju

nek uzmu oni za stan za kucu neki plac nemam nista protiv AL NEK OMOGUCI NARODU DA ZIVI KAKO TREBA

Eto podrzao bih da se Tadicu dodeli najveca kuca na Dedinju da je taj covek doneo narodu bolji zivot kroz rast proizvodnje zaposlenosti izvoza....

Al ko sto vidis od toga nema nista...

A ovi tvoji lopovi kradu i otimaju a narod zivi nikad gore. I mesto da oni smanje otimacinu , oni nam povecavaju poreze, akcize, razreze i prireze tacnije i na vec crknutog konja tovare dodatan teret.

I u momentima najvece krize u Srbiji gde naro dzivi nikad teze mi preko medija saznajemo da je neko ukrao 255 hektara najskupljeg zemljista u Srbiji i dodelio nekom za mito i tako ostetio drzavu za skoro 3 milijarde evra ?

E to je vec tezak bezobrazluk i tezak kriminal i za to mora da odgovaraju

Znaci priznao si da je i vasa perjanica Todorovic lopov....i to je neki napredak...

E sad da te pitam,kada je taj isti Todorovic maznuo stan od drzave,pa onda na sve to,godinu dana posto ga je otkupio, dobio na poklon silne pare od drzave za neko navodno renoviranje,narod je ziveo "dobro" pa je Todorovic tako nagradjen za dobro obavljen posao????

Znaci priznao si da je i vasa perjanica Todorovic lopov....i to je neki napredak...

E sad da te pitam,kada je taj isti Todorovic maznuo stan od drzave,pa onda na sve to,godinu dana posto ga je otkupio, dobio na poklon silne pare od drzave za neko navodno renoviranje,narod je ziveo "dobro" pa je Todorovic tako nagradjen za dobro obavljen posao????

opet pogresno kapiras

ja nisam rekao da je todorovic lopov , jer on to nije, a nije lopov jer nije niti optuzen za neko takvo krivicno delo a kamoli pravosnazno osudjen , za sta nema prepreke da se desi da jeste, jer je covek opozicioni politicar - i nema imunitet od krivicnog gonjenja kao pripadnici vladajuce klike . Vec sam rekao da je za mene normalno da se nekom funkcioneru dodeli stan o drzavnom trosku ili kuca ako je radio na opstu korist naroda i drzave.

a sobzirom da ovi tvoji ne rade ne na korist vec samo na nasu stetu njima treba da se otme bukvalno sve sto imaju.

plus dici bankama porez na dobit na 40%

jer banke u srbiji imaju najvece marze u svetu i samim tim moraju da placaju i najveci porez na svoju dobit.

dalje osnovati kreditnu banku koja ce kreditirati beskamatno iskljucivo izvozno i proizvodno orijentisane firme sa konkretim projektima uz naaravno garanciju.

i trece najvaznije odustati od politike odbrane jakog dinara i tako ustedeti devizne rezerve koje mesto na ocuvanje kursa treba trositi na podrsku izvoznicima i proizvodjacima i pustiti da dinar dodje na svoj realan kurs od 160 do 250 dinara za 1 evro.

:ok::ok: slažem se u svemu, samo zamisli da je kurs 250 dinara, onaj nesretnik što radi u nekoj firmi za 25.000 dinara njemu bi plata bila 100 evra.............a već ima kredite oko npr 80 evra.............šta će on, samo može da se ubije........***. treba misliti i na njih........

Nije on čovek kriv, što se nerazume da mu je prošle fodine kada je on uzimao kredit kurs bio 75 dinara i odjednom sada 150-250 dinara što je realno.................taj ko to uradi nebi ostao na vlasti ni 6 meseci..........

:ok::ok: slažem se u svemu, samo zamisli da je kurs 250 dinara, onaj nesretnik što radi u nekoj firmi za 25.000 dinara njemu bi plata bila 100 evra.............a već ima kredite oko npr 80 evra.............šta će on, samo može da se ubije........***. treba misliti i na njih........

Nije on čovek kriv, što se nerazume da mu je prošle fodine kada je on uzimao kredit kurs bio 75 dinara i odjednom sada 150-250 dinara što je realno.................taj ko to uradi nebi ostao na vlasti ni 6 meseci..........

pa na zalost nema drugog resenja.

odrzavanjem vestackog kursa cela drzava ide u propast sa kompletnim gradjanima i privredom

a pustanjem kursa da dodje na realan nivo propao bi deo ovih koji su u kreditima dok bi vecina prezivela - jer ogromna vecina naroda nema nikakav kredit

a drugo svako snosi posledice svojih gresaka tako da nije posteno da 80% naroda koji nema nikakav kredit placa ceh za 20% ovih koji imaju.

opet pogresno kapiras

ja nisam rekao da je todorovic lopov , jer on to nije, a nije lopov jer nije niti optuzen za neko takvo krivicno delo a kamoli pravosnazno osudjen , za sta nema prepreke da se desi da jeste, jer je covek opozicioni politicar - i nema imunitet od krivicnog gonjenja kao pripadnici vladajuce klike . Vec sam rekao da je za mene normalno da se nekom funkcioneru dodeli stan o drzavnom trosku ili kuca ako je radio na opstu korist naroda i drzave.

a sobzirom da ovi tvoji ne rade ne na korist vec samo na nasu stetu njima treba da se otme bukvalno sve sto imaju.

Drzi se ti samo svog postenjacine Todorovica i daleko ces dogurati.....do jos nekog nervnog sloma.......i uz put ga zamoli da ti da udeo u onom placu od 80 ari kojiplaca cak 1500 dinara mesecno narednih 99 godina.......jer ocigledno na isti nacin zamisljate postenje.....

A jos nam otkrij tajnu sta je to Todorovic uradio na opstu korist naroda i drzave.....

pa na zalost nema drugog resenja.

odrzavanjem vestackog kursa cela drzava ide u propast sa kompletnim gradjanima i privredom

a pustanjem kursa da dodje na realan nivo propao bi deo ovih koji su u kreditima dok bi vecina prezivela - jer ogromna vecina naroda nema nikakav kredit

a drugo svako snosi posledice svojih gresaka tako da nije posteno da 80% naroda koji nema nikakav kredit placa ceh za 20% ovih koji imaju.

Nije baš odnos 80 na prema 20................npr. ja vrlo malo znam onih koji nemaju kredit.......u Beogradu većina automobila koji se voze su na kredit ili lizing, većina stanova skoro kupljenih je na kredit, faktički se živi na kredit................

Vlada ima spreman rezervni plan
5. maj 2009. | 01:50 -> 08:15 | Izvor: B92, Večernje novosti
Beograd -- Ministarka finansija Diana Dragutinović smatra da će nove mere protiv krize biti dovoljne, ali kaže da Vlada ima i rezervni plan koji je deo programa sa MMF-om.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=05&dd=05&nav_category=9&nav_id=358926

---------------------------

Imaju resenje!

Tadic i njegova glavna ekonomistkinja uz Dinkica , Dijana Dragutinovic vec spremaju rezervni plan

Ovaj osnovni jos nije ni zaziveo a oni vec spremaju rezervni.

Moj vam je savet pripremajte vi rezervni plan rezervnog plana sobzirom da vam ovaj osnovni nije trajao ni nedelju dana :hahaha:

A normalno da je osnovni plan i rebalans budzeta puko ,jer je pad BDPa naseg ove godine najmanje 10% a budzet je skrojen na padu BDP-a od 2% .

Zato treba spremiti rezervni plan rezervnog plana rezervnog plana i pripremati se lagano za rebalans budzeta rebalansa budzeta :hahaha:
kakvi diletanti i idioti vode ovu drzavu majko mila....

Imaju oni plan ''B'',a to je kako da uhvate maglu negde preko grane,jer kako su krenuli ima motke da rade.

Evo ga opet rezultat Tadicevog antisrpskog plana - NAJNOVIJE POSKUPLJENJE :evil: :kletva: :kletva:

DABOGDA SVE PARE POKRADENE OD NARODA POTROSILI NA LEKOVE :kletva:

-----------

Poskupelo gorivo
01:09 | izvor:Tanjug
Gorivo u Srbiji od danas je skuplje u proseku za 60 para po litru, saopštilo je Ministarstvo rudarstva i energetike.

A u petak ce opet da poskupi zbog povecane akcize jos za 4 dinara i tako redom :evil: :kletva:

Back