Tacka.

Тешка сам на сузама пред неким...увек се исплачем у самоћи ма колико ми тешко било тог момента...највише што може неко да види је пуне очи суза...али не излазе...ту је крај...једанпут ми је један тип рекао да још није срео особу која може да повуче сузе натраг...вероватно се то види...шта ја знам...али ми је тешко да то радим пред другима...није то понижење...емоције нису понижење...само што их неко уме да покаже...а неко баш и не...
И то да само жене плачу је потпуно блесаво и нетачно...зашто и мушкарци не би имали право на сузе???

Da li ikada pred nekim koga volite (momkom/devojkom) pustili suze..
iskrene, pune bola, ljubavi, zelje da nesto promenite...
i ako jeste na kakvu ste reakciju naisli sa njegove/njene strane..?
ili pak mislite da je to ponizenje...?:sad2:

Јесам.
Човек треба да ради оно што га изражава и не треба да има предрасуде о околини...

Suze nisu izraz slabosti, nego pokazivanje trenutnih osecanja...stoga, nije sramota zaplakati ali samo onda kad to ne mozes da zaustavis a ne da bi postigao neki cilj...isto vazi i za zene i za muskarce...:(:bye:

placem kad imam potrebu gde god da se nadjem u tom trenutku,mada to nije cesto i ne mislim da je to ponizenje.....niti mi je ponizavajuce kad muskarci placu, ne mislim da su zbog toga slabiji, cak naprotiv....volim ljude koji su otvoreni i pokazuju emocije bilo da su pozitivne ili negativne....

Poslednja izmena:

Back