Tačka .

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Paula

Wignerova Prijateljica
VIP
Poruka
41.224
Da li stavljate tačke na neki ljubavno/sexualni odnos, u smislu da posle tačke nema više ništa?

Ili ostavljate makar malko otvorena vratanca ?

Pa i kod mene je slično da je tačka tačka. I to ne zato što sam tako rešila pa neki kapric, već što prođe moja želja da se toj osobi predam, nestane ljubav/zaljubljenost, postane obično kao sa bilo kim i samo se kvare sećanja.

Bilo bi dobro kada bismo mogli da se uključujemo i isključujemo kao prekidač, ali nije tako.

Pa i kod mene je slično da je tačka tačka. I to ne zato što sam tako rešila pa neki kapric, već što prođe moja želja da se toj osobi predam, nestane ljubav/zaljubljenost, postane obično kao sa bilo kim i samo se kvare sećanja.

Bilo bi dobro kada bismo mogli da se uključujemo i isključujemo kao prekidač, ali nije tako.

Imam utisak da kod tebe ljubav/zaljubljenost uvek nestane posle nekog vremena.
A mozda i gresim.

Takodje, nisam iskljuciva, imam veliki prag tolerancije i to me generalno gledano poprilicno zeza u zivotu...:lol:
..postoje odnosi na koje sam stavila veliku tacku a postoje i odnosi sa zarezom ili sa tri tacke...

Zavisi iz kog razloga sam završio odnos. U svakom sam stavio emotivnu tačku, u nekima je posle toga bilo sporadičnog seksa.

Ali ima i onih kojima se ne bih obratio da umirem i da jedino one imaju lek. Ali za to baš mora da bude neko nečovek pre toga.

Back