Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako kad. Nekad tačka znači tačku, a nekad tačkuzarez![]()
Znam čim me prođe ljutnja, npr. To za ;jel to znaš odmah kad je stavljaš ili ti posle bude jasnije?![]()
A kaže se turn off i turn onBilo bi dobro kada bismo mogli da se uključujemo i isključujemo kao prekidač, ali nije tako.
Da, svako ima svoj turn on i offA kaže se turn off i turn on
Pa i kod mene je slično da je tačka tačka. I to ne zato što sam tako rešila pa neki kapric, već što prođe moja želja da se toj osobi predam, nestane ljubav/zaljubljenost, postane obično kao sa bilo kim i samo se kvare sećanja.
Bilo bi dobro kada bismo mogli da se uključujemo i isključujemo kao prekidač, ali nije tako.
A stand- by , da li bi to bio zarez .
Retko rušim mostove za sobom, nikad se ne zna dal' će zatrebatiDa li stavljate tačke na neki ljubavno/sexualni odnos, u smislu da posle tačke nema više ništa?
Ili ostavljate makar malko otvorena vratanca ?
Imam utisak da kod tebe ljubav/zaljubljenost uvek nestane posle nekog vremena.
A mozda i gresim.
Ја стављам тачку на све односе и на све људе.Da li stavljate tačke na neki ljubavno/sexualni odnos, u smislu da posle tačke nema više ništa?
Ili ostavljate makar malko otvorena vratanca ?
Идеш улицом, видиш особу. Не дајеш знаке да постоји.Šta znači tačka? Pravim se mrtav?
Budalaština...Идеш улицом, видиш особу. Не дајеш знаке да постоји.
Зове те на телефон - не одговараш.
Ваздух.
Ako je za mene budalaština, to je za mene...ko ima razloga da se krije, njegova stvar....Пробај.
Немој да осуђујеш.
Ја се не кријем.Ako je za mene budalaština, to je za mene...ko ima razloga da se krije, njegova stvar....
Ne javlja se samo onaj ko ima čega da se stidi ili da izbegne da nešto kaže....