neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
tacka, tacka, tackica....пиљва ти маћкица![]()
tacka tacka tacka tackica olizana je glavica

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tacka, tacka, tackica....пиљва ти маћкица![]()
ma ne verujem..ne raspoznajem ih ja
al shto posle nisam mogla da hodam..kakva nocna mora ybt
pa jel bi ti bio sa nekim ko samo noge opere???.....a bio tako lep decko sa sve plavim okama
![]()
ma nishta od toga..dodushe ja se uvek shvercujem..nego bio onaj bas malo stariji bus, znate shto ima na zadnjim vratima prazno i shipka horizontalna i ja se tu drzzala i bus zakochio i ja se mahinalno uhvatim za opasach pajkana..i onda kao sednem i on mi se neshto nabija na facu i ja se pomeram..a on meni, jel mozzesh malo blizze da mi pridjesh facom..jaooo..i ja ustanem i on meni ''pa ne mozzesh ti tako da prodjesh, shto si me uhvatila..'' ja reko nisam namerno ***..i on me uhvatio otpozadi i krenuo da mi skida farke..ja se branim..kad se stvori tu josh jedan putnik i poche da mu pomazze..auu ja se napalila..ovaj drzzi pajkana pozadi, a ovaj mene..kuku valjda nisam svrshila u snu..a bio je neki veliki tip.misim koji mi je k.
Da li Vam (u sto sam kuRtulna) se desilo da Vam se neko dopadne i pocnete da pravite razne eroCke kombinacije i varijacije u svojim mozgitjima i ta osoba kaze nesto, uradi neku sitnicu, i Vama to stavi tacku tacku tackicu na takva razmisljanja....
Da li Vam (u sto sam kuRtulna) se desilo da Vam se neko dopadne i pocnete da pravite razne eroCke kombinacije i varijacije u svojim mozgitjima i ta osoba kaze nesto, uradi neku sitnicu, i Vama to stavi tacku tacku tackicu na takva razmisljanja....