tacka pucanja

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tako sam ja reagovala ranije
Lupanje, bacanje... pa sam naucila da se svadjam, u zavisnosti od hormonskog balansa...
A mm ima promenu u drugom smeru koja mene zabrinjava... on svima ispunjava zelje, i sve mu je Ok, ako ti tako hoces. Pokusava svima da ugodi, a pritisak prevelik. Brinem da ce da pukne
Nemoguce je biti toliko smiren. Tacno bi volela da se izdere, izvice, izlupa vrata...
Све је могуће и све је ОК кад неко има неки одушни вентил, нпр. кад неко има љубавницу, па је увек кул...

Verovatno sam pisala ovde,moj muz je pre deset,petnaes godina odjednom poceo da treska vratima,da suta stolicu,da u svadji udari pesnicom u orman.
To ne da nije on,nego nema veze sa zivotom.mene je sve to sokiralo i reagovala sam tako sto kad je bio dobro raspolozen objasnila sam mu da on vise nije on i da je vazno da ode na razgovor.isao je par puta i zena mu objasnila kako da kanalise bes( koji najnormalnije svi povremeno osecamo)
Problem je bio sto je on bio dobro dete koje nikad nije smelo da kaze necu,ozenio se za mene koja sam uvek znala da nametnem svoju volju i jednostavno je morao da propisti kao ekspres lonac
Hvala bogu,te epizode se nikad nisu ponovile.al naucio je da se suprotstavi bez padanja u vatru
Ja sam imala takav kvrc, možda ne takav, ali tako nagao. Odjednom sam počela jako burno da doživljavam negativne naboje i jako eksplozivno da reagujem. Mada sam ja to povezala sa prvom trudnoćom, hormonima, stresovima koji su usledili u porodici. Uopšte mi se ne sviđa, a ne mogu da se zaustavim. I ulazim u jalove svađe i imam neke zajedljive komentare. Malo sam se popravila, ali lako skliznem. Kome se on obratio?

Ja sam imala takav kvrc, možda ne takav, ali tako nagao. Odjednom sam počela jako burno da doživljavam negativne naboje i jako eksplozivno da reagujem. Mada sam ja to povezala sa prvom trudnoćom, hormonima, stresovima koji su usledili u porodici. Uopšte mi se ne sviđa, a ne mogu da se zaustavim. I ulazim u jalove svađe i imam neke zajedljive komentare. Malo sam se popravila, ali lako skliznem. Kome se on obratio?
Psihologu u domu zdravlja

obično drugi dignu ruke, ja nekad imam želju da dignem ruke al onda računam da bi bilo preskupo ... šteta što nisam faca pa da mogu neke
mada nisam sklona nekoj vrsti prekidanja prosto nisam se tako izgradila do sad

u zivotu smo upuceni na razlicite odnose sa ljudima - roditeljske, prijateljske, rodbinske, ljubavne, drugarske, komsijske, kolegijalne..
neke odnose negujemo povrsno, u neke ulozimo citavog sebe
one koji su nam nebitni i povrsni ne uzimaju nam mnogo energije
oni koji su nam vazniji, gde damo sebe nekad mogu da budu pogubni za nas i mi odlucimo da ih prekinemo
ne mozemo relaciju, ali mozemo odnos
sta je to sto vas je nateralo da stavite tacku na neke vama bitne ljude do tada - manipulacija, nasilnistvo, prevare ili nesto trece?
sta je za vas najstrasnije u odnosima zbog cega dizete ruke i kazete - ovde je kraj

laz, a iz nje proizilazi sve ostalo shto se moze nabrojati

Back