Amaunet
Aktivan član
- Poruka
- 1.245
Danas mi je rečeno kako je paranormalno još uvek tabu tema u Srbiji i da zbog toga nema organizacija koje se ozbiljno bave proučavanjem istog. U početku sam pomislila da su u pravu, ali kad sam bolje razmislila, shvatila sam da kod nas to ne bi trebalo da bude tabu, naprotiv ... ako krenemo od gledanja u šolju, čitanje tarota i drugih vrsta karata, prizivanje duhova, bacanja kletvi, da ne izostavimo kojekakve sitne čini i vradžbine koje se bacaju ne bi li se "osvojilo" nečije srce, mislim da je ovde teren itekako paranormalan. Gotovo svako poznaje nekog ko se time bavio, makar amaterski. I sama sam imala slučaj u porodici gde moj ujak danas nije mogao da podnese pomisao na devojku, a sutradan uzvikivao njeno ime, penjao se po zidovima tražeći je, da bi je na kraju oženio i živeo, pa možete da pretpostavite kako 
Magija se praktikuje kod nas i na žalost, nije tabu, već pomodarstvo. Pitanje je, kome žrtve magije mogu da se obrate za pomoć? To pitanje sam postavljala već par puta i zbog toga sam otvorila ovu temu.

Magija se praktikuje kod nas i na žalost, nije tabu, već pomodarstvo. Pitanje je, kome žrtve magije mogu da se obrate za pomoć? To pitanje sam postavljala već par puta i zbog toga sam otvorila ovu temu.