Tablice za oldtajmere?

mario80

Stara legenda
Poruka
82.890
Jel ovako izgledaju tablice za oldtajmere?

1000008534.jpg

Mene zezaju zbog zmigavaca na motociklu koji fabricki nije imao

Meni nisu hteli da odrade tehnički dok ne donesem dokaz da su roll-barovi fabrički ugrađeni (što, naravno, nisu), ili ih ne skinem, pa da ih vratim posle tehničkog (!).
Srećom, našao sam drugo mesto, gde rade normalniji ljudi, koji se ne zentaju od idiotarija u aktuelnom zakonu.

Taj zakon ima ogroman naprednjački potpis na sebi. Tolika količina besmislica se retko gde viđa.

Meni nisu hteli da odrade tehnički dok ne donesem dokaz da su roll-barovi fabrički ugrađeni (što, naravno, nisu), ili ih ne skinem, pa da ih vratim posle tehničkog (!).
Srećom, našao sam drugo mesto, gde rade normalniji ljudi, koji se ne zentaju od idiotarija u aktuelnom zakonu.

Taj zakon ima ogroman naprednjački potpis na sebi. Tolika količina besmislica se retko gde viđa.
Kada otpadne negde na putu i ubije nekoga onda ćete ti i vlasnik teh pregleda zajedno u ćorku :kafa:

Kada otpadne negde na putu i ubije nekoga onda ćete ti i vlasnik teh pregleda zajedno u ćorku :kafa:

Misliš, pošto na svakih 10 sekundi u svetu neko pogine od otpalog roll-bara sa motora... slično kao psihopatini perači prozora?

Nije Srbija jedina koja ima zakon o saobraćaju. Ali je verovatno jedina koja ima ovakav. Kad bi u SAD zabranili kastomizaciju, imali bi verovatno oružanu pobunu.

Back