Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.090
Pri ulasku u Srbiju na granicnom prelazu Presevo slikao sam kola koja nesmetano sa tablicama RSK ulaze u Srbiju.
Zasto i kako ?
Zasto i kako ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pri ulasku u Srbiju na granicnom prelazu Presevo slikao sam kola koja nesmetano sa tablicama RSK ulaze u Srbiju.
Zasto i kako ?
Pogledajte prilog 1327878
Zato sto su Srbi retardi koji ni svojim ocima ne veruju.
Hvala na slici; pitanje je samo ima li jos neka budala koja ne veruje da je Srbija priznala nezavisnost Republike Kosovoa postavila je granicni prelaz nazvavsi ga pravim imenom, cak ne administrativnim.
Verovatno … zaboravio sam na tu juznu bananu i da su oni kao neka drzava sve sa granicnim prelazom.Не браним издајнике него трезвено покушавам да сагледам слику.
Verovatno … zaboravio sam na tu juznu bananu i da su oni kao neka drzava sve sa granicnim prelazom.
Hvala na ispravci.
tek kad se oglasi Marija Zaharova ondak ce verujemo o cemu se radi.Zato sto su Srbi retardi koji ni svojim ocima ne veruju.
Hvala na slici; pitanje je samo ima li jos neka budala koja ne veruje da je Srbija priznala nezavisnost Republike Kosovoa postavila je granicni prelaz nazvavsi ga pravim imenom, cak ne administrativnim.