Tablica mnozenja?!

2pike:
Jaoooj, teras me da detaljisem! Kad je riba na ivici da svrsi, ti ne odlazes? Daaaj, covece, pa imamo i mi ono, kako se bese zove, ego!!! Ono, kao frajer, jebach, pokazao si se, prosto porastes u sopstvenim ocima (bez dvosmislenih komentara, molim)

Obicno ne moram da odlazem.. :) Bude nam u isto vreme :) Ali cak i ako hocu da odlazem ne moram da mislim nista konkretno nego jednostavno se "iskljucim" na trenutak...

Aleksej_BASO:
Obicno ne moram da odlazem.. :) Bude nam u isto vreme :) Ali cak i ako hocu da odlazem ne moram da mislim nista konkretno nego jednostavno se "iskljucim" na trenutak...
Brate, pogodio si poentu- iskljucivanje! Obicno i nema problema kad se uhodas sa nekim, muka je kad ti naleti nesto posle "posta". Pa jos ako je dobra u krevetu, ajd, iskljuci se, ako mozes

2pike:
Brate, pogodio si poentu- iskljucivanje! Obicno i nema problema kad se uhodas sa nekim, muka je kad ti naleti nesto posle "posta". Pa jos ako je dobra u krevetu, ajd, iskljuci se, ako mozes

Eee da moze nekad bas da bude problem... :)

Ali nema veze da li je dobra u krevetu, jednostavno, bar meni, zavis kako se ja postavim. Znaci samo od mene zavisi.

Back