livija
Veoma poznat
- Poruka
- 12.265
ne ne sad smo vecj napola na fiction 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svestranost je odlika svakog pravog forumasaButterflies And Hurricane:Lepo...razvoj dogadjaja presao sa matematike na botaniku...pitam se da li ce se sve zavrsiti na nekoj filozofiji...ili cemo se dotaci jos nekih oblasti...a da...eventualno geografija...![]()
2pike:Jaoooj, teras me da detaljisem! Kad je riba na ivici da svrsi, ti ne odlazes? Daaaj, covece, pa imamo i mi ono, kako se bese zove, ego!!! Ono, kao frajer, jebach, pokazao si se, prosto porastes u sopstvenim ocima (bez dvosmislenih komentara, molim)
2pike:Jaoooj, teras me da detaljisem! Kad je riba na ivici da svrsi, ti ne odlazes? Daaaj, covece, pa imamo i mi ono, kako se bese zove, ego!!! Ono, kao frajer, jebach, pokazao si se, prosto porastes u sopstvenim ocima (bez dvosmislenih komentara, molim)
Brate, pogodio si poentu- iskljucivanje! Obicno i nema problema kad se uhodas sa nekim, muka je kad ti naleti nesto posle "posta". Pa jos ako je dobra u krevetu, ajd, iskljuci se, ako mozesAleksej_BASO:Obicno ne moram da odlazem..Bude nam u isto vreme
Ali cak i ako hocu da odlazem ne moram da mislim nista konkretno nego jednostavno se "iskljucim" na trenutak...
2pike:Brate, pogodio si poentu- iskljucivanje! Obicno i nema problema kad se uhodas sa nekim, muka je kad ti naleti nesto posle "posta". Pa jos ako je dobra u krevetu, ajd, iskljuci se, ako mozes
Pa... guske su vecina, jel...ns11:No dobro tebi dok ima gusaka
samo napred u lov