seka59
Zainteresovan član
- Poruka
- 225
Ljudi, koliko često uzimanje tabletica za spavanje ne stvara problem?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi, koliko često uzimanje tabletica za spavanje ne stvara problem?![]()
Ako imas problem sa nesanicom to idi kod doktora i neka ti on prepise sta i kako. Ja sam imala problem pre dve godine i bila bas na terapiji. Uzimala sam onako kako mi je lekar napisao i nikakvih problema nije bilo. Sada spavam bez lekova.
Nemoj se igrati sa tim i uzimati na svoju ruku. Jedan moj rodjak je zamalo upao u komu jer je sam eksperimentisao sa dozama pored onoga sto mu je lekar prepisao.
Ja bi uvek prvo isprobala cajeve i sve alternativne metode- pa tek onda posegla za lekovima ^^
I čaj je lek.
Pa. mislila sam bez dodatne hemije.....
Ja sam jedino pre oko godinu i po dana pila za smirenje... ali i tada sam izabrala neke na biljnoj bazi.
Treba se paziti... evo Triniti je ispricala da je kod nje ispalo sasvim u redu.
Ali, ljudi su takodje i neuracunljivi ponekad,pa se moze desiti da nehotice popiju vise "da bi sigurno zaspali"
a u stvari si naskode.... koma ili trajno ostecenje organa ili sl.
A cula sam da cajevi daju takodje vrlo dobre rezultate ^^
Pa. mislila sam bez dodatne hemije.....
Ja sam jedino pre oko godinu i po dana pila za smirenje... ali i tada sam izabrala neke na biljnoj bazi.
Treba se paziti... evo Triniti je ispricala da je kod nje ispalo sasvim u redu.
Ali, ljudi su takodje i neuracunljivi ponekad,pa se moze desiti da nehotice popiju vise "da bi sigurno zaspali"
a u stvari si naskode.... koma ili trajno ostecenje organa ili sl.
A cula sam da cajevi daju takodje vrlo dobre rezultate ^^
ja sam jednom popila persen forte (to je inače za smirenje, ako popiješ 1 služi za spavanje, 2 smirenje bar tako piše, zavisi kako kod koga deluje) uzela sam 2 kapsule i posle 10-ak minuta sam zaspala, na biljnoj je bazi, ja sam jednom popila tako da o tome da li stvara zavisnost ne mogu puno da kažem, ali pošto je na biljnoj bazi meni su u apoteci rekli da ne stvara zavisnost, a posledica nikakvih nisam imala
Na biljnoj je bazi i vino, rakija, marihuana, heroin, kokain
I cigarete naravno.