Tableta za dan posle-posledica

Aleksa13542

Početnik
Poruka
12
Moja devojka je uzela escapelle pre 2 nedelje(badnji dan). Znali smo da nije sve jedno uzimati tu tabletu,ali opet bolje nego da ispadne vece sr***e od incidenta u krevetu. Uglavnom,pre nedelju dana je pocela da krvari i rekla je da je menstruacija,ali joj bilo sumnjivo sto se rano desila(proslo je samo 17 dana od prethodne). Nema redovan ciklus,ali opet kaze da je to cudno malo. Proslo je 7 dana od pocetka krvarenja i ona jos krvari po malo,postaje zabrinjavajuce...Neki saveti,nesto?
Imam na umu ginekologa,ali ono,dajte jos nesto da cujem

Mora kod ginekologa da joj zaustave krvarenje. Ne zakazuje se kad je krvarenje u pitanju, samo mora da pozove da proveri kad radi izabrani ginekolog i to sto pre, ako joj vec izgleda cudno, nema potrebe da ceka. Dobice terapiju koja zaustavlja krvarenje, ali mora gineklog da je pogleda, mozda posle i da koriguje terapiju.

Mladi gospodine tu joj samo strucnjak ginegolog moze pomoci,nije korisno bas za tako ozbiljan problem prihvatati savet ljudi sa foruma...
To je veoma ozbiljna stvar zato zatrazi pomoc strucnjaka+Ne zelim da se mesam u tvoju intimu ali si trebao koristiti kondom,tako da znas ubuduce..

Pa desilo se i šta sada... Imam ja da dodam nešto za tu tabletu jer se i meni desio taj nemili događaj sa bivšim. Ja sam ujutru odmah otišla kod ginekologa i dr. mi je prepisala tu tabletu i rekla mi da popijem jednu naveče i da poslije sve bacim. Ciklus sam dobila sledeće jutro i naravno bila sam spašena. Za to krvarenje podhitno da ode kod ginekologa da se vidi šta je a ja mislim da je došlo do hormonskog disbalansa tj. hormonskog poremećaja kod djevojke zbog te tablete ali ipak dr je dr i njegovo je svetinja šta kaže.

Popila sam tabletu za dan posle pre par meseci, i tad je sve manje vise proslo ok, mozda je bilo malo vise krvarenja ali u principu to su ocekivani efekti nakon te bombe od tablete... Mene konkretno zanima da li ta tableta moze uticati i na druge organe, srce npr. jer ja imam neka preskakanja trenutno i bila sam kod doktora mozda je koksaki, a mozda i nije, pa bih eto volela da znam da li moze ostaviti i takvu vrstu posledica? Unapred hvala :)

Back