Tablet

Tesla je ok, Intel-ovi procesori nisu bas za igre kako sam cuo, a i 1GB RAM-a je solidno.
Jedina zamerka po mom misljenju je:

Rezolucija ekrana: 1024 x 768 piksela

Nekako mi je to malo, da je 1280x800 i na konju si. Nije ni ovo lose, naprotiv, ali ja kada sam kupovao tablet gledao sam da ima bar tu rezoluciju, jer ovo mi je nekako malo.
Ja kada bih kupovao trazio bi neki a da mu je rezolucija 1280x800 ili veca, mada ni ovoj nista ne fali. S druge strane Intel processor i 1GB rama deluju odlicno.

Imas sigurno na YouTube na srpskom jeziku opisan tablet, kako radi, sa svim mogucnostima pa pogledaj to, siguran sam da ce ti pomoci :)

Obavezno procitaj komentare, na vise mesta pogledaj sta kazu, pa i na drugim, stranim sajtovima, pa tek kupuj. Dobro se informisi, i samo polako.

Poslednja izmena:
Na brzinu sam pogledao, i mogu ti reci da h7 meni deluje bolje, ali ima i mane.
Ima ogromnu rezoluciju 1900x1200 sto je jace od mog HD monitora :), isti CPU, mozda bolju grafiku (nisam siguran), malo manji ekran.

Jedini problem tu je baterija. H7 ima 2800mAh batteriju dok 7.85 ima 3750mAh bateruju ako se ne varam, sto je i logicno jer ima malo veci ekran.
Kolika je razlika u tih ~1000mAh i koliko ce ti tablet duze trajati ne znam stvarno. Raspitaj se malo, pa i na stranim sajtovima, procitaj neki review na engleksom i pogledaj koliko baterija traje.

Moja procena je nekih 7-8h ako koristis WiFi. Opet, pricam napamet, pogledaj neki review i na nasem i na engleskom, i vidi koliko baterija traje. Opet sto se rezolucije i svega tice h7 mi deluje bolje, samo eto ta baterija je pod znakom pitanja.

Back