tabla farba

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.225
da li neko ima iskustva sa njom?
imam jedna vrata na samom ulazu u poslovni prostor od prostorije koja mi sluzi kao ostava
odlicno bi mi dosla kao oglasna tabla na kojoj mogu i kredom da napisem neko obavestenje za korisnike
sad su trenutno prefarbana obicnom farbom
da li preko nje mogu da prefarbam farbom sa kojom se dobije tabla za pisanje?

Ja sam kupio ploču od oplemenjene iverice, valjda se tako zove... slika.
Bele je boje i pre par dana sam kupio marker za table, whiteboard marker...
super piše po tabli, a lako se briše, vlažnom krpom.

Mislim da počne da bledi za koji dan... mogu da probam, ako hoćeš.

Onda bi morala da zameniš vrata, da ti stolar napravi od te iverice...
ili ako mogu da ti nanesu samo taj sloj na vrata.. možda se taj sloj zove laminat.

A za baš boju - ne znam.

imam jedna vrata na samom ulazu u poslovni prostor od prostorije koja mi sluzi kao ostava
odlicno bi mi dosla kao oglasna tabla na kojoj mogu i kredom da napisem neko obavestenje za korisnike
Ne znam koja bi to farba bila najidealnija za to,( po mom mišljenju ne,jer sve što se ofarba je glatko,ne mora da ima onaj visok sjaj,ali i mat farba je glatka na površini kada se prefarba i osuši) .
Mislim da ti je više isplativije da kupiš neku malu tablu i ćao zdravo,jer ovako eksperimentišeš.
U suštini,to pitanje ne bi bilo loše da postaviš onima koji prodaju boje i lakove,samo da budu iskreni :)

nemam licnog iskustva ali sam cuo da se dobije povrsina kao sto je tabla u skolama.

da mi treba tako nesto probao bih

probaj pa napisi , nije toliko skupa

- - - - - - - - - -

ili kupi http://www.madeinserbia.net/proizvo...e-edukativne-igre/školska-tabla-ram/6015.html

pa zasrafi na ta vrata

nemam licnog iskustva ali sam cuo da se dobije povrsina kao sto je tabla u skolama.

- - - - - - - - - -

ili kupi http://www.madeinserbia.net/proizvo...e-edukativne-igre/školska-tabla-ram/6015.html

pa zasrafi na ta vrata

a ne, necu takvu tablu, nego hocu crni efekat, crna mar grfafitna kao sto na onim tablama koje izbacuju kafici sa ponudom ispred lokala
probacu u svakom slucaju jer na tom zidu imam matiran fototapet koji je u tim nijansama

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

pa zasrafi na ta vrata

a ne, necu takvu tablu, nego hocu crni efekat, crna mar grfafitna kao sto na onim tablama koje izbacuju kafici sa ponudom ispred lokala
probacu u svakom slucaju jer na tom zidu imam fototapet koji je u tim nijansama

treba da se dobije ovakva povrsina

na ovo sam mislila

skolska-tabla-trpezarija-1 (9).jpg

Tabla-za-pisanje-u-kuhinji.jpg

Narucio sam dve usb ploce od 12 mm, radnici doterali jednu od 10, drugu od 12. Zovem ih da donesu od 12 i zamene desetku, oni doterali plocu od 11. Ne verujem sta se desava... kazu mi samo vozimo :lol:

Narucio sam dve usb ploce od 12 mm, radnici doterali jednu od 10, drugu od 12. Zovem ih da donesu od 12 i zamene desetku, oni doterali plocu od 11. Ne verujem sta se desava... kazu mi samo vozimo :lol:

U pitanju su Srbijanci, dakle južno od Dunava? Jer ja sa njima tako prolazim.
Naručim U profil, dobijem kvadratni i reakciju "u al sam se za'ebo"

U pitanju su Srbijanci, dakle južno od Dunava? Jer ja sa njima tako prolazim.
Naručim U profil, dobijem kvadratni i reakciju "u al sam se za'ebo"

Jesu iz Srbije, firma dobro posluje. Problem je napravio utovarivac, moguce bas sto imaju puno posla pa na brzinu ubacio bez da je merio. Ispali su na kraju korektni, nisu naplatili prevoz a mogli su, rec je bila ako imaju u mom pravcu voziti robu ponece i ploce, ako ne, platio bih prevoz.

Do yaya tebra, jesi dobio i drajvere ?:lol:

PS - a za OSB ploče najbolje u Uradi sam

Vec sam ih porucio, u blizini su dva stovarista i alatnica, svi drze. Nisam do sada vidjao osb po domacinstvima.

Back