Valeria
Elita
- Poruka
- 20.300
Da, još kad insistiraš da ti daju bez ambalaže, gledaju te čudno, k'o da si pao s Marsa
.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li imate utisak da nas ambalaza prosto zatrpava?
Moji ukucani se vec smeju mojoj "histeriji' po pitanju ambalaze, jer je pocela da me izludjuje. Ako uzmemo banalan primer nekog konditorskog proizvoda.npr..tri keksica zapakovana u tvrdu plastiku duplo vece velicine,pa sve to u kartonsku kutiju jos veceg obima..Proizvod mali,a ambalaza ogromna.
Frizideri..kuh.elementi su nam puni kutija-kutijica..flasa-flasica i sl. stvari koje su sve upakovane da privuku paznju, a u stvari sam proizvod je sekundaran,a ambalaza je ona koja se prodaje i ona koja nam kasnije stvara velike muke.
Kako izaci na kraj sa ovim?
Ja sa kevom ne mogu da se izborim oko ambalaže. "Nikad se ne zna za šta može da posluži."
Kod nas uglavnom služi da ti se mota ispred nosa kad tražiš nešto drugo. Da ti zauzima prostorv kojeg nemaš. I naravno da ti zatreba onog trenutka kad se vratiš od kontejnera gde si zafrljačio dugo čuvanu ambalažu.![]()
kad sam bila mala u to vreme su kese kupovale...nije bilo nikakvih kesa za dž.moja pokojna baba je bila veliki "fan" tih kesa.nikad neću zaboraviti scenu kad smo,kad je umrla u ormaru u špajizu pronašli gomilu (cca.10 kila) kesa i to sve onako leeeepo složene u kockiceKod mene u prodavnici znaju da ne koristim plastične kese. Rađe nosim u ruci nego u onim vrljavim tankim plastičnim kesama. Baš sam se iznenadila danas kad sam u prodavnici na voću našla papirne kese. One što su se nekad koristile.![]()
To radim i ja...Ljudi uopšte nisu svesni koliko bi manje štroke u ovom gradu bilo samo kad bi se nakanili da svaku svoju kesu sa đubretom pre ubacivanja u kontejner vežu u čvor...Mislim da bi barem 50% onih koji riju po kontejnerima i svo to đubre rasipaju okolo "mrzelo" da je razvežu...
Ali ih to ne opravdava...Ma...mnogi riju iz muke po kontejnerima...ne zato što to vole...![]()
Ali ih to ne opravdava...