black.dragon Elita Banovan Poruka 18.738 24.03.2007. u 17:42 - Ta teska rijec"hvala ti" #26 sigurno si bila zaljubljena u mene...u proslom zivotu
Kradljivica knjiga Domaćin Poruka 3.141 24.03.2007. u 17:45 - Ta teska rijec"hvala ti" #27 betmenov_prijatelj: sigurno si bila zaljubljena u mene...u proslom zivotu Kliknite za proširenje... otkrio si me...priznajem... ops:
betmenov_prijatelj: sigurno si bila zaljubljena u mene...u proslom zivotu Kliknite za proširenje... otkrio si me...priznajem... ops:
black.dragon Elita Banovan Poruka 18.738 24.03.2007. u 17:46 - Ta teska rijec"hvala ti" #28 bolje da te pokrijem...da se ne prehladish
A ariela Aktivan član Poruka 1.483 24.03.2007. u 19:35 - Ta teska rijec"hvala ti" #29 betmenov_prijatelj: fala ti majko sto si me rodila, sto si sa ocem ljubav vodila ako imate potrebu slobodno se zahvalite Kliknite za proširenje... Vidis i si optimista pa kazes ovako...a ja sam slusala i ove stihove "majko majko sto si me rodila sto me nisi sto me nisi u Dunav bacila?...
betmenov_prijatelj: fala ti majko sto si me rodila, sto si sa ocem ljubav vodila ako imate potrebu slobodno se zahvalite Kliknite za proširenje... Vidis i si optimista pa kazes ovako...a ja sam slusala i ove stihove "majko majko sto si me rodila sto me nisi sto me nisi u Dunav bacila?...